לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

מגזין supergirl


supergirl- מגזין הבנות הכי שווה. אנחנו נביא לכן מדי שבוע פוסטים חמים עם מדריכים, עצות ועוד הפתעות - שווה לראות!


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
10/2008

מגזין 2


היי בננות איך החופש?

 

אנחנו ממש ממש מצטערות על האיחור של המגזין לא היה לנו זמן /:

 

הנושאים היום המגזין הם :

 

תיק איפור - איך שלשמור על עור פנים בריא

התבגרות - מוצרי הטיפוח של  biore

אופנה - קולקציית קסטרו לחורף

מייספייס-איל היה לך חדר מושלם

הודעה- מנהלת חדשה

עור זוהר ורענן הוא ללא ספק תוצר של תחזוקת גוף נכונה ומאוזנת. שמרו על הכללים ותראו תוצאות.

* רחצה עם קרם ניקוי עשיר בלחות.

* שתייה מרובה של מים.

* נטילת תוספי מזון כגון: לוכד לחות (לשמירת המים בתא), בונה קולוגן (נותן לתא את אבות המזון), תוסף רימונים (שומר על העור מפני קרינת אור השמש). תזונה מאוזנת ועשירה בסיבים תזונתיים, פירות וירקות.

* בחירה נכונה של התכשירים והתאמתם לעור על ידי דרמה תרפיסטית.

* שימוש נכון בתכשירים השונים.

* ביקור אצל קוסמטיקאית על פי צורך לשימור ומניעה.

(הקפדה על מריחת קרם הגנה, גם בחורף.

* הקפדה על 8 שעות שינה בלילה יעשו פלאים.

* רגיעה שיכולה לבוא לידי ביטוי במדיטציה, עיסוי ובילוי נעים אחר.

* אימוץ שיגרה של התעמלות ספורטיבית לסירקולציה והמרצת המטבוליזם.

קרדיט לעמותת ישראבלוג

 

 

התבגרות

 

המוצרים של סדרת 

ביורה - Biore-שומרת  לנו על עור הפנים רך רענן וזוהר כאילו יצאנו מקוסמטיקית (:

 

 

1.

 

 

ביורה ג'ל מקציף לניקוי עור שמן מנקה את העור ביסודיות ובמהירות ללא פגיעה או גירוי בעור, מעשיר את עור הפנים ומשאיר את העור נקי לאורך זמן. שומר על איזון העור, מכיל רכיבים בוטניים טבעיים מיוחדים ותערובת צמחים. 
 
להשלמת הטיפול בעור שמן, רצוי להשתמש בביורה קרם לחות לעור שמן

 

2.

ביורה קרם לחות לעור שמן בעל מרקם קל, נטול שומן ונספג בקלות
ביורה קרם לחות מעניק ברק ומרקם קטיפתי לעור, ללא הרגשה שמנונית, ניתן להשתמש כבסיס למייק אפ. 

 

3.

מסכה לניקוי פנים יסודי המתבצע תוך דקה אחת. נוסחת החימום המיידי מסייעת לפתיחת הנקבוביות וסופחת עודפי שומן ולכלוך. "פעולת הניקוי היסוד" מתבצעת ע"י חום. לאחר דקה בלבד מסתיים התהליך, מותיר את העור זוהר ונקי.

 

 

 

4.

לניקוי יסודי - בשימוש שבועי. המדבקות מסירות באופן מיידי לכלוך חוסם ושומנים. בשימוש קבוע גם מצמצמות הופעת נקבוביות. מדבקות הפנים והאף בעלות נוסחת ה-Pore Target System מחפשת אחר לכלוך וחומר החוסם נקבוביות ומושכת אותם החוצה כמו מגנט. שש מדבקות אף ושש מדבקות פנים.

 

5.

 

. מדבקות אף לניקוי יסודי של הנקבוביות, מסירות באופן מיידי לכלוך חוסם ושומנים. בשימוש קבוע גם מצמצמות את הופעת הנקבוביות. המדבקות, בעלות נוסחת ה-Pore Target System, מחפשות אחר לכלוך וחומר החוסם נקבוביות ומושכות אותם החוצה כמו מגנט. שש מדבקות אף באריזה.

 

זהו בננות זה החלק של התבגרות להיום (:

קרטיד להאתר הזה

 

קסטרו צריך  יותר מזה ?

 

 

TREND

לוק 

לוק

 

VINTAGE

לוק

לוק

 

CITE

לוק

לוק

 

MIDNIGHT

לוק

לוק

 

מייספייס

 

               

האלף-בית של העיצוב הם לעצב את החדר בצורה נוחה ויעילה. זו לא חוכמה לשים מיטה וחצי באמצע החדר וארון ענק שתופס קיר שלם. עם עיצוב כזה מובן שלא יהיה לכן בסוף מקום בחדר, גדול ככל שיהיה. בתור התחלה, קבעו את מקומם של הרהיטים לפי המקום הכי נוח לגישה ונצלו כל חלל ריק כדי שתוכלו להשתגע בעיצוב החלל שנשאר .

אחרי שמיקמתן את הרהיטים השלב הבא הוא שטיח... אני ממליצה על שטיח גדול אבל לא יותר מדי , הוא נותן הרגשה חמימה ומונע הרגשה של חדר ריק !  דבר שני: צבע - אם החדר שלך גדול מאוד מאוד לכי על זה וצבעי אותו בצבעים כמו אדום או כל צבע אחר כהה ( אלו הצבעים הכי יפים שהכי מקטינים את החדר). אם החדר לא ענק ואת בכל זאת רוצה לשמור על תחושת מרווח, צבעים בהירים וקלילים יעשו את העבודה .

יש בנות שאוהבות מאוד לארח ואני בעד , גם אני אוהבת. אם את נהנית לשבת ולדבר עם חברות בחדר, אפשר לשים שניים שלושה פופים חמודים ואולי שולחן קטן ועגול שישמש מקום לשתיה וכיבוד. אבל אם את אחת כזאת שיותר אוהבת לצאת ולהיות אצל אחרות , אין טעם שתשקיעי סתם בפופים ובפינות ישיבה יפות אם אין מי שישב בהן.

המלצה נוספת: וילונות. וילונות הם דבר מאוד חשוב בחדר . וילון הוא פריט שימושי לכמה דברים : ראשית, הם נועדו להסתיר אותך אם את מתלבשת בחדרכמו כן, הם נותנים מסגרת ותחושה של חמימות ונוחות .

הקפידי על כללי העיצוב הבאים:

הטעות הנפוצה ביותר כשקונים וילונות היא לחפש וילונות בדיוק באורך של החלון , שזה יפה אבל גורם לתקרה להראות מאוד נמוכה . אם החלון שבו את שמה וילון הוא מעל המיטה , הקפידי לא לשים וילונות ארוכים מדי די זה מפריע ומציק כשישנים .

ועכשיו,

 טיפים לחדרים קטנים במיוחד: גם לי יש חדר קטן והיתרון הוא שלא צריך "להילחם" כדי להפוך חדרים קטנים  לאינטימיים וחמימים , הם כאלה מטבעם . קודם כל הדבר הכי חשוב – מראות! אם לא בא לראות את עצמך כל הזמן על הקירות את יכולה לשים מראה אחת גדולה לכל הגוף וכמה מראות קטנות שיהיו פזורות על השידה, תלויות ועוד , זה נותן תחושה של מרחב באופן לא יאמן!! . הצבעים בחדר קטן חייבים (!) להיות בהירים וקלילים כדי שלא יסגרו את החדר לגמרי ויצרו תחושת מחנק ! את יכולה לעשות כל מיני דוגמאות על הקירות , זה נורא יפה  ומוסיף  מאוד !! חשוב לתכנן את החדר בצורה יעילה ונוחה וחשוב לשמור על נגישות. אפשר לשים שטיח בהיר אבל קטן ולא ענק , חשוב שיראו רצפה כי זה מאוד מגדיל את החדר

!! ועכשיו המלצות עיצוב לחדרים בכל הגדלים מיקסינג:

יש כאלו שאוהבות אי סימטריה ובלאגן, אבל לדעתי זה לא מתאים לחדר שינה של בנות נוער כי בכל זאת אתן צריכות לחיות בו :)

את לא חייבת לקנות את כל הריהוט במקום אחד, אפשר לקנות רהיטים בנגלות,  אבל חשוב להקפיד על צבע וטקסטורה תואמים כדי שלא יהיה בלאגן בעיניים.  אפשר ללכת על צבע שניים או מקסימום שלושה לעיצוב החדר, כי אחרת זה מאבד מהאסתטיקה.

 

תוספות: הדברים הקטנים הם החשובים ביותר בחדר, מדי פעם את יכולה לפנק את עצמך במצעים חדשים או כל מיני מנורות , כריות ועוד דברים חמודים אחרים שיוסיפו לחדר ויתנו הרגשה יחודית ואווירה נעימה כשיכנסו.

דבר נוסף שמהווה תוספת נפלאה לאוירה הוא ריח.

כדאי לרסס קצת בושם או לקנות סבונים מפיצי ריח כי זה נורא נעים להכנס לחדר שיש בו ריח נעים .

 קרדיט לפורגרילס

שאלון האם יש לך סטייל

 

1. מי מהבאים הוא מעצב נעליים?

2. חברה מתקשרת אליך בערב ומציעה לך להצטרף אליה ספונטנית לאירוע המתוקשר של בחירת מלכת היופי. את:

 

4. הסוכריות החביבות עליך:

 

. אם היה לך תקציב לא מוגבל, איזה רכב היית רוכשת?

 

7. כשאת מסתובבת בשוק הפשפשים, מה שמושך לך את העין הוא:

הפעילות הגופנית המועדפת עלייך:

 

. יש לך שבוע חופש. לאן תסעי?

מנהלת חדשה קוראים לה מיכל והיא ממש ממש חמודה היא תכתוב כבר במגזין הבא (:

 

 

אנחנו רוצות להיתנצל לבלוג הזה לא הייתה כול כוונה לפגוע בו

 

ביי וחג שמח צוות supergirl

 

נכתב על ידי צוות supergirl (: , 17/10/2008 09:47  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



Avatarכינוי:  צוות supergirl (:

מין: נקבה

תמונה




468
הבלוג משוייך לקטגוריות: נוער נוער נוער
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לצוות supergirl (: אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על צוות supergirl (: ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)