לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


don''t judge a girl by her blog

Avatarכינוי: 

בת: 34

MSN: 





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוקטובר 2008    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
10/2008

ידידים- כנראה שאין כזה דבר, הא?


החלק הזה מוקדש לידיד שלי, אד.
גם איתו כמו רוב הידידים שלי זה נגמר..
נהפכנו לידידים טובים ברגע שהכרנו. הוא היה בא אליי הרבה, בעיקר אחרי בי"ס, כי הוא כ"כ חרשן שזה מטריד. ש"ב ועבודות היו סתם תירצוים בשבילו, הסיבה האמיתית לכך שהוא בילה אצלי הרבה הייתה שבבית היה לו מאוד רע. כמובן חוץ מהעובדה שגם היינו קרובים כ"כ. אני לא חושבת שיש לי זכות פה בבלוג, או בכל מקום אחר, לפרט על הצרות שלו, אבל אני רק אומר שהיו לו בעיות במשפחה.. הוא באמת מקסים, למרות כל הקשיים שלו הוא הצליח להתגבר.
בגלל שהוא היה אצלי כ"כ הרבה, יצא לו להכיר גם את אחותי התאומה, ברי, שלעומתי היא הילדה הטובה במשפחה. you see.. אני והיא מעולם לא הסתדרנו באמת. אנחנו שני הפכים. לה עושה רע לראות אותי שמחה, ולי עושה טוב לראות שרע לה. לאט לאט קלטתי שהיא ואד מסתובבים יותר, וביום בהיר אחד זה נפל עליי בבום- הם נכנסו לקשר ביחד. אני לא מאמינה בעצמי, אם הכל היה סיפור רציני או עוד תחבולה מצידה, לנסות ולמרר לי את החיים מכל הכיוונים.אני פאקינג לא אסלח לה, כלבה. ממש לא ראיתי את הצעד הזה מגיע מהכיוון שלה.
אד רק חשב שזה מגעיל, אנוכי וחוצפני מצידי, טען שאני צבועה ולא מסוגלת לפרגן. אבל אני רק ניסיתי להסביר לו שהוא פשוט כלי משחק ברשתות התחבולה של אחותי.. ומה הוא אמר לי? "בל את שמה לב איך את מדברת? זאת אחות שלך, תתבגרי." להתבגר? חרא, עובדה שצדקתי. לא שזה העניין כרגע, חבל שצדקתי, הלוואי שלא. באמת, אני חייבת ללמוד לסתום את הפה. פשוט לא הייתי צריכה להתערב להם ביחסים וזהו.
זה כמובן הוביל להמון ריבים בינינו וגם ביני לבין ברי, ככה ששלושתנו פירקנו את החבילה לבסוף. בהתחלה אד ואני, ביוזמה של שנינו התחלנו ממש להתעלם אחד מהשני, וחודש וחצי אח"כ הוא וברי נפרדו. בכל מקרה, אני לא יודעת איך להסביר את זה שעכשיו אנחנו בנתק רציני. אני יודעת שאני אסלח לו על מה שהוא עשה לי, על זה שהוא פגע בי, רק ברגע הראשון שהוא יתנצל. אבל לעזאזל, אני כנראה מפתחת ציפיות שווא. הוא לא מנסה ולא ניסה וכנראה גם לא ינסה לדבר איתי.

ויש את בן.. היינו B & B.. שהוא באמת ידע עליי הכל. ממש הכל. הוא היה הידיד הראשון שלי, בעצם. כשאני חושבת על זה, הוא היחיד שהצליח להיכנס לי ללב כמו אח, להוכיח לי שיש עוד אנשים שאפשר לסמוך עליהם, שעוד יש טעם לקוות ולהאמין שיהיה טוב יותר.
כל הזמן התנחלתי אצלו, הוא אצלי, הרבה inside jokes רצו בינינו, הוא שיתף אותי בהתלבטויות שלו, בכל מה שקשור לאקס שלו, אני זיינתי לו את השכל עד כמה שאני מתגעגעת ל S, היו לנו המון לילות לבנים ביחד, שהעברנו במשחקי פלייסטיישן, בתי קפה באמצע הלילה, שטויות במייספייס והתכנסויות מטופשות עם כמה noobs בפארקים... יש לנו המון זכרונות ביחד, בגלל זה כואב לי שאנחנו לא מדברים. הוא התחיל לאט לאט להיות פחות איתי מאז שהוא נכנס למערכת יחסים עם בחורה אחת. אני נורא קינאתי כי אני מעט (הרבה..) רכושנית ובנוסף, היה לי קראש עליו.. ראיתי איך הוא חומק לי מהידיים, השיחות שלנו בפלא' או במסנ' היו קצרות יותר, פתאום הוא היה עסוק בערבים, במסיבות הוא כמעט הפסיק להופיע, יצא שאני ראיתי אותו רק בבי"ס, ככה שחזרתי להראות נוכחות בכיתה רק בשביל ההזדמנויות לראות אותו.
החלטתי בסוף לספר לו שיש לי רגשות כלפיו, ובאמת אני לא יודעת עד היום מה גרם לי לעשות את הצעד המטופש הזה, הצעד שגרם לחתיכה הרצינית שלנו בקשר, קשר שלא יחזור להיות אף פעם כמו פעם, אם בכלל.
בן היה בשוק, הוא נורא כעס עליי וחשב שאני מנסה לסכסך, הוא אמר לי משפט שממש פגע בי, גרם לי לבכות המון, בעיקר כי אולי הוא נכון. "את לא יכולה לראות אדם מאושר? תמיד את חייבת לדפוק הכל." אני פשוט מיררתי בבכי ימים שלמים. על מה הוא כ"כ כעס עליי? אם הייתי יכולה לבחור, הוא היה האדם האחרון שהייתי רוצה להתאהב בו, כי פשוט מאוד- היינו כמו אחים. ידידים כ"כ טובים שאין דבר כזה. הרגשתי אצלו כ"כ בנוח שאפילו החלפתי בגדים לידו, והוא היה נכנס חופשי לבית שלי, משתטח על המיטה הענקית שלי, כאילו שהוא גר שם מאז ומתמיד.

צריך להבין שאד היה באמת כמו תחליף לבן.. דווקא כשהייתי צריכה מישהו שיקשיב לי יותר מכל, לא היה לי אף אחד. פאק, אני כ"כ פאקינג זועמת עליו אפילו עכשיו כשאני נזכרת בזה. פשוט השאירו אותי לבד. כל מי שאי פעם האמנתי בו, הותיר אותי ואת הלב המדמם שלי לבד.
S, האקס שלי, שיודע שהוא הדבר הכי חשוב לי בעולם, סירב לדבר איתי, בן לא הבין מאיפה נפלתי עליו עם ההצהרות שלי, אמא שלי רצתה להעיף אותי מהבית, אחותי הקטנה יותר, קאט, נכנסה לכל מיני סיפורי סמים ואבא שלי פתאום צץ מהעבר.
הרגשתי כ"כ מנותקת מהכל, מיותרת.

ועד עכשיו, כשאני נזכרת בכל זה, ומשווה את העבר שלי להווה הנוכחי.. אני חושבת, בל.. הרי שומדבר לא באמת השתנה. הכל רקוב. את רקובה. וככה זה יישאר.

- kitty.
נכתב על ידי , 22/10/2008 22:39  
8 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



מתי חוזרים לבי"ס אניואי? o.o


חזרתי הביתה לפני רבע שעה, 20 דק'. לא היה לי יום נחמד כבר הרבה זמן :>
בערך בחמש אחה"צ ישבתי בסביבה ליד בי"ס שלי, אני אפילו לא זוכרת איך הגעתי לשם, סתם יצאתי להתהלך קצת, לנער את הראש. בכל אופן, קרוב לשם יש פארק עם ספספלים, התיישבתי לי שם נהנית מהשמש, פתאום שמעתי ביפס ממכונית,, וקלטתי שזה ג'ס, הוא לומד איתי באותה השכבה. הוא הצטרף רק השנה, אבל יש לנו שיעורי אנגלית ביחד אז הבנתי שהפרצוף שלו מוכר לי מבי"ס.. זה לקח לי זמן DX נראה לי שכבר ציינתי מתישהו שאני לא חסידה אדוקה בכל מה שקשור ללהופיע בפתחי שער בי"הס אבל שיהיה..
הוא בא להגיד לי שלום, הוא בדיוק הסתובב עם המכונית כי הוא אסף כמה קניות מאצל קרובים שלו או משהו כזה, בגלל זה הוא היה שם. פתאום מצאתי את עצמי מסתובבת איתו, זה היה קצת מביך, קצת מוזר, בכל זאת.. אנחנו לא באמת מכירים, ומה קרה שהוא בכלל ניגש אליי? זה היה ממש מוזר >< ואז הגיעה הצעה שאני לא יכולה לעמוד בה.. תופים בבקשה~ הוא הזמין אותי לגלידה3> וניל שמנת ותותים, my favorite הוא פשוט ניחש, טיהי.
בקיצור, כל הקטע הבאמת גדול, זה שיצא לי להכיר בנאדם שבחיים לא הייתי מתארת שאדבר איתו בכלל.. אני מתכוונת, מעבר לשיחות הא ודא שכאלה, שיחות חולין. הוא היה כ"כ נחמד, והקשיב לי, מה שלא קרה מזמן. פשוט הלכנו לנו עם הגלידה, עשינו סיבוב וחזרנו, והוא סיפר לי קצת על המעבר שלו לפה, איך הוא מסתדר, מתברר שהוא למרות הכל נשאר אופטימי, זה כ"כ יפה. אני לא מאמינה שיש אנשים שיכולים לא להתלונן, ואו, מזל שאני רואה את זה בעיניים שלי מדי פעם DX
אחרי כמעט שעתיים הוא היה צריך לחזור הביתה לשמור על אחותו הקטנה. הוא הציע שאצטרף והסכמתי, וככה בילינו את הערב על הרבה פטפוטים, קפה ומשחקי פלייסטיישן. הוא ממש טוב, ד"א ><
אני לא מאמינה שהקמתי אצלו התנחלות כזאת, הוא לא אמר על זה כלום, מסכן ^^ ההורים שלו חזרו בסביבות 1, ואז רק קלטתי כמה מאוחר. למרות שבאמת הוטרדתי מהעובדה שהאחות הצווחנית שלו לא השמיעה צעקות for a while. התברר שהיא פשוט נרדמה :) ג'ס כ"כ חמוד, אני ממש הכרחתי אותו לבוא אליי מחר לתה ועוגיות בוטנים3> בתור פיצוי שהוא נאלץ לסבול אותי כ"כ הרבה שעות ^^

צריך כוחות בשבילי, באמת.

יהיו לנו הרבה אורחים מחר, אז אני מקווה שאמא תהיה עסוקה.. שלא תהיה מציקה מדי, יש לה את היכולת לגרום לכל המכרים שלי לא לסבול אותה אוטומטית, הזקנה הזאת לא בוחלת בכלום. אפילו לא כלפי הבת היפה והענוגה שלה, מרשעת P:
לא פלא שכשיש לי אורחים אני נועלת את החדר, כשהיא בבית. אלוהים, אפילו עכשיו, כשאני לבד בחדר, נעלתי. זה כבר נהיה אינסטינקט. רוב הזמן אני מביאה אנשים הביתה כשהיא בעבודה.. ולמזלי היא הרבה בעבודה.

עדיין, היה לי כ"כ כיף היום~ פפ.. אני זזה לישון את שנת היופי שלי, לילה טוב :)


- kitty.


נכתב על ידי , 22/10/2008 02:05  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 




אני לא מבינה, באמת, איך פתאום נשארתי לבד ככה?
אני לא מתיימרת למצוא חן בעיני אף אחד, זאת עובדה, אבל מה זה אומר עליי, אם בכל פעם שאני חושפת את הפרצוף האמיתי שלי, אנשים מתרחקים ממני?

נכתב על ידי , 20/10/2008 19:11  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



לדף הבא
דפים:  

הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , נוער נוער נוער , מתוסבכים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לbarbiebitch אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על barbiebitch ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)