לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

שלום לכולם זהו טור הירהורים בנושא החברה בה אנו חיים. טור בו בידכם כקוראים תינתן היכולת להשפיע עליו ועל תוכנו (לכן חשובה תגובתכם).


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אפריל 2009    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  




הוסף מסר

4/2009

הסיפור של ר'


ר' הוא חבר טוב שאני מכיר זה 6 שנים. דיברתי איתו לאחר שביקש ממני לתת לו עצה והחליט לחשוף בפני דבר שלא ידעתי אך מעולם לא סיפר לי על חייו האישיים. הוא גבר אינטליגנט ונאה שלא פעם גרם לאנשים לשאול אותו מדוע הוא לבד ומתי יתחתן. בנות היו מתעניינות בו אך מעולם הוא לא נראה בסיטואציה אינטימית.

נפגשנו בבית קפה בעיר מגורי הוא ישב מולי וחייך במבוכה. חבר טוב בן 27 חובש כיפה סרוגה הנראה מרשים. יכול להיות דוגמן בקלי קלות. לבש ג'ינס וגופייה לבנה הזמין בירה ושתק. "שתיקה רועמת" כאילו אבן יושבת על ליבו. ופתאום החל לדבר. אתה מכיר אותי לא מהיום ורציתי שתעזור לי אני מרגיש במבוי סתום. (לא כל יום חבר מבקש ככה עזרה)

תחילה אני יספר לך את כול הסיפור הוא אמר:

אני, אתה בטח לא תאמין לי, מעולם לא יצאתי עם בחורה ומעולם לא נישקתי בחורה. אני לא יודע איך אני עושה את זה ? אהבתי מספר בחורות בחיי אך מעולם לא הייתי מסוגל להתקרב. תמיד התקרבתי ובשנייה אחת הרגשתי נבוך לא הייתי מסוגל להגיד דבר ופשוט הסתלקתי.

הוא עצר...נשם כמה נשימות כבדות והמשיך.

הייתי ילד סגור במשך שנים. אתה יודע כזה שלא יוצר קשרים חברתיים בטח גם אצלך בכיתה היה משהו כזה. בכיתה קראו לי "הומו" ו"קוקסינל" וצחקו עלי. תמיד התעלמתי אך זה חזר כבומרנג זה היה מתפשט לרחוב אתה פשוט לא מבין מאיפה זה בא. יום אחד אפילו אבא של חבר טוב שלי קרא לי ככה אתה לא יודע אבל זה מפרק אותך...טוב לא משנה.... זה פגע בי מאוד אבל מאז עברו השנים. אני השתנתי, אני יותר פתוח מדבר יוצר קשר בקלות עם אנשים וגם עם נשים. הבן אדם שאתה מכיר. אבל כל קשר שאני מפתח עם בחורה תמיד יהפוך לידידות או יתמוסס. אף פעם אני לא יודע כיצד להביל את זה הלאה. אני מרגיש נורא עם עצמי. בחור בגיל שלי "בתול" שלא רואה את הסוף בקצה המנהרה. כל שנה שעוברת אני מרגיש כך יותר כמו מסמר שננעץ בארון הקבורה כדי שיהיה יותר קשה לפתוח. ואני נעול בפנים.

לפני כמה חודשים זה שוב קרה פגשתי את נערת חלומותיי דיברנו ואפילו יצאנו ביחד לפאב. אבל למרות שרציתי לא ידעתי מה לעשות הרגשתי חסר אונים. אני לא יודע מה לעשות? בטח אם היא תשמע שאני בתול היא תבעט אותי לכל הרוחות. בסוף הערב לוויתי אותה לביתה. היא אמרה לי בו אלי קצת. אני נבהלתי ואמרתי לה שאולי בהזדמנות אחרת כי אני ממהר. נעלמתי מהמקום כאילו מעולם לא הייתי שם מאז היא התקשרה מספר פעמים אבל לא עניתי. אין לי מה לומר לה.

הוא נרגע ולקח לגימה גדולה מהבירה. אתה מבין את מה שאני רוצה להגיד לך. אתה מכיר אותי כמה אני מאוד חופשי שמספר על הכול אבל עם נשים אני לא מסוגל להיכנס לסיטואציה.

תירגע אמרתי לו. לאט לאט תנשום עמוק. והוא מיד המשיך

אתה יודע ראיתי לא מזמן את הסרט הזה על המבוגר שהיה "בתול" עם חברים. כולם צחקו ונהנו אבל לי עלתה הסיטואציה מה יהיה איתי. הסרט זה סרט אבל במציאות אני מאוד הייתי רוצה לשבור את המחסום הזה אבל אני לא יודע איך?


האמת שגם אני לא בטוח מה לייעץ לו והצעתי לו להעלות את סיפורו לאינטרנט ולשמוע מה חושבים על זה. אולי למישהו הייתה בעיה דומה שיוכל לספר איך פתר אותה. אשמח גם לשמוע ממשהו שמבין למה זה קורה. ואולי כך גם נפיץ את המודעות בנושא של גברים שחוששים להתחיל או כמו שהוא אמר בסיום. "תגיד אתה למה בנות לא מתחילות עם גברים למה גם את זה אני צריך לעשות. למה לבנות אין סבלנות עבור הגברים. זה ממש מתסכל".

נכתב על ידי אזרח , 5/4/2009 20:54   בקטגוריות אהבה ויחסים  
57 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



Avatarכינוי:  אזרח

מין: זכר





© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לאזרח אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על אזרח ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)