6 שנים עברו מאז שש שנים ואתה עדיין מסתובב פה? לא הספיק לך? איך כל פעם אתה מוריד מהכבוד שלך מולי שאתה פה, איך חברה שלך נותנת לך לבוא לשכונה שלי ולשבת פה כשיש אלף ואחד מקומות לשבת בהם (במיוחד כשיש לך אוטו), איך היא נותנת לך לדבר אליה ככה? ואיך לעזאזל אתה נשאר פה אחרי כל פעם שאני מדברת אליך ככה?
בגלל מה שקרה איתך פחדתי להיקשר למישהו אחר, השארת לי צלקת פחדתי להקדיש את הלב שלי למישהו מהפחד שהוא יעזוב אותי בקושי הראשון אבל מה שיותר גרוע זה שעזבת ואתה נמצא בכל מקום.
אתה לא מוציא מימני שום רגש, לא שינאה ולא אהבה אני מרגישה אדישות לא אכפת לי כבר מה תעשה כי אצלי אין הזדמנות שנייה ומזל שלא נתתי לך. מזל שנפתחתי מחדש ואני אוהבת את חבר שלי, אוהבת מכל הלב ולא מפחדת להודות בכך כי זאת לא חולשה הוא נכנס לי חזק ללב ולחיים עכשיו אחרי שהוא נסע לנופש של 20 יום בארצות הברית ואני כל יום מגלה מחדש כמה שאני אוהבת אותו ולא משנה כמה בחורים מתחילים איתי ואני יכולה לזרום איתם הוא היחידי שנמצא לי בלב ובמחשבות.