לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

ojos que no ven corazon que no siente



כינוי:  בלה :)

בת: 32

תמונה



מצב רוח כרגע:



מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוגוסט 2012    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

8/2012

עזבת ואתה נמצא בכל מקום


6 שנים עברו מאז שש שנים ואתה עדיין מסתובב פה? לא הספיק לך? איך כל פעם אתה מוריד מהכבוד שלך מולי שאתה פה, איך חברה שלך נותנת לך לבוא לשכונה שלי ולשבת פה כשיש אלף ואחד מקומות לשבת בהם (במיוחד כשיש לך אוטו), איך היא נותנת לך לדבר אליה ככה? ואיך לעזאזל אתה נשאר פה אחרי כל פעם שאני מדברת אליך ככה?

בגלל מה שקרה איתך פחדתי להיקשר למישהו אחר, השארת לי צלקת פחדתי להקדיש את הלב שלי למישהו מהפחד שהוא יעזוב אותי בקושי הראשון אבל מה שיותר גרוע זה שעזבת ואתה נמצא בכל מקום.

אתה לא מוציא מימני שום רגש, לא שינאה ולא אהבה אני מרגישה אדישות לא אכפת לי כבר מה תעשה כי אצלי אין הזדמנות שנייה ומזל שלא נתתי לך. מזל שנפתחתי מחדש ואני אוהבת את חבר שלי, אוהבת מכל הלב ולא מפחדת להודות בכך כי זאת לא חולשה הוא נכנס לי חזק ללב ולחיים עכשיו אחרי שהוא נסע לנופש של 20 יום בארצות הברית ואני כל יום מגלה מחדש כמה שאני אוהבת אותו ולא משנה כמה בחורים מתחילים איתי ואני יכולה לזרום איתם הוא היחידי שנמצא לי בלב ובמחשבות.

נכתב על ידי בלה :) , 19/8/2012 22:13  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



3,937
הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , החיים כמשל , משוגעים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לבלה :) אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על בלה :) ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)