לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

אולי דרכת על הנמלה בצחוק, אבל היא מתה ברצינות.


אתם עכשיו בבלוג שלה, היא נרקיסיסטית, היא אינפנטילית, היא סדיסטית והיא חסרת מעצורים ! איזה כיף לכם...

כינוי:  הכבשה השחורה

בת: 34

MSN: 



תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
8/2006

למה אף אחד לא מאיים לסגור לי את הבלוג?


לא עומדים במילה שלהם, פה בישראבלוג . אבל דג לא עוזב את האוקיינוס סתם כי לא טוב לו [המצאתי את זה הרגע! נכון טוב?!].

WELL, החופש נהייה ממש משעמם [אני אומרת נהייה, לא כי הוא היה מעניין אלא פשוט כי רק עכשיו החלטתי לכתוב. וחוץ מזה! אני אכתוב מה שבא לי, נקניקים!] ולא עשיתי כלום, חוץ מלטוס לתורכיה, שגם זה כבר נהיה כמו לסוע לקניון או לאכול גלידה בים [כן, גם הסוכני נסיעות משתמשים הרבה בצירוף המזרח-פרענקי "אני הולך"]. הייתי *אולי* פעם אחת בים - וזה הספיק לי, שיחקתי לימבו בבריכה וכמעט ראיתי הופעה של סאבלימינל [או יה!].

כרגע אני לא עושה כלום חוץ מלחכות לסופי המר, או לתחילת הלימודים, תלוי איך אתם קוראים לזה מחוץ לפרברים. ד"א אני אלמד בתק"ש-ק"ש [סריגמיש מיש מיש (ככה בא לי! שוב אתם מתערבים לי בכתיבה?!)] במגמת מחול [כן, אני אהיה 9אק*נג פריחה] ולא יהיה לי זמן לנשום .


כנסו ללינק הזה, חבר שלי [וחברים שלו] הכין את הקליפ, והוא סלב :) ותדרגו 5

http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=946626


לימדתי את עצמי לקרוא תווים, ואני יודעת לנגן את הבית של אלאדין גם במפתח סול וגם בפה [בו-זמנית!], אבל אני חבלה אקוסטית, ושום דבר לא יעזור לי, לא משנה כמה אני אעשה פרצופים של אני-רקדנית-שנהנת-ממוסיקה-קלאסית-ויודעת-מתי-זמרים-מזייפים-ומתי-אין-הרמוניה-ובכלל-וואו!

טוב זהו, תלכו לישון.

 

בסימפטיות,

הכבשה השחורה.

נכתב על ידי הכבשה השחורה , 28/8/2006 22:42  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



5,238
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , נוער נוער נוער , מתוסבכים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות להכבשה השחורה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על הכבשה השחורה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)