באמת שאני לא מבינה את הקטע של האישה הזאת . היא חושבת לעצמה שכולם אנטיפטים ורק היא איזה יצור אלוהי שנותן לכולם להרגיש אהובים .?
לא נראה לי . היא סתם איזה מטומטמת שגורמת גם לי וגם לילהיא להרגיש כמו שני גושי חרא . כל מה שאני עושה רע , היא ממש ישו . קדוש מעונה.
לא מערכיה כלום ובלה בלה בלה . את יכולה לקפוץ לי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא אכפת יל ממך ובקרוב הקשר שלנו יהיה כמו הקשר שלך עם אמא שלך .
אז כן . זה מה שאני חושבת על אמא שלי בחצי מהזמן. רבע אנ י חושבת שהיא בהמה מטופשת וברבע האחרון שאני אוהבת אותה . היא נוטה להרוס את המחשבות החיוביות שלי עליה.
אז , חזרתי (: אחרי שלא הייתי כאן כל הקיץ . ואו כמה דברים השנה . כתה לגמרי לבד ? י8 בכל הכחחח , תיכון בגרויות ולהדריך בנוער העובד ד' .
מעניין מה קורה שכל החברות הטובות שלך בכתה אחת ואת לבד . מתרחקים ? אני מניחה שכן . אולי השנה תהיה לי גם איזה אהבה , הגיוני ? לא נראלי ..
תאחלו לי בהצלחה ואני מאחלת לכווולם הצלחה , במיוחד למי שצריך להתמודד עם אימת הי'בניקים , עוד נפגש D: