הגיע הזמן שנדבר קצת על בי"ס אבל בי"ס זה משעמם, וגם תיכון אזזזז (משעמם לכתיבה ברוב המקרים) אכתוב על הצגה ועל הכבשה שליין והחלב הכתום:
עכשיו חזרתי מהצגה "השליש השלישי", הצגה מאוד מרגשת ומצחיקה. כוללת 3 דמויות, כולן נקבות, אחת שיחקה כבת לאם חד הורית, השנייה את האם והשלישית זקנה בגיל מאוחר בחייה. הנערה השתתפה בפרויקט מחויבות אישית ועזרה לאותה זקנה. והיה מצחיק כי התסריט נכתב ממש טוב והיה בדיוק מתאים לגילנו (נערה בכיתה י') ולאיך שאנחנו רואים את סבא וסבתא שלנו, שהם שוכחים הכל ואם הם מציעים לך משהו ואתה מנימוס לא רוצה עוד הם שואלים: "לא טעים לך?" חח ולסבתא קראו דורה, "בד'," היא אמרה. הייתה אחלה הצגה ואת הסוף אחסוך מכם, חלק בכו והשחקניות היו מעולות!
הם הצליחו להכניס את כולם לעניין חיי היומיום בדמויות וללא תקציב גדול במיוחד, תפאורה קבועה וצנועה שכללה 2 חדרים ומעט מאוד רהיטים, כמו: מיטה, ספה, שולחן ופירות מפלסטיק. אתם חייבים ללכת לראות, אך לצערי רובכם הגדול לא יעשה זאת.
ולמה אני מאושר? גם כי חזרתי הביתה ב1 ולא ב-2 ועשרים וגם בזכות ההצגה.
אתמול.......

הייתי קהל בתוכנית "הלילה עם ליאור (מרדכי) שליין" שהיא תוכנית לא מצחיקה וכקהל כמובן אמרו תמיד לצחוק ורק אז למחוא כפיים,עשו לנו חזרת צחוקים, עברו איתנו על כמה הנחיות וחיכינו שיתחילו לצלם (את הקהל בכלל לא צילמו... ]=).
והקהל ממממש קטן! בתוכניות הוא נראה פי שניים והיו בו רק 5 שורות עם 7 מקומות לשורה, בשני צדדים (70 אנשים)
. אפקט הטלוויזיה, גם כשהייתי בערוץ הילדים האולפן היה פיצקל'ה אבל עכשיו שינו אז בטח הוא גדול יותר (...מספיק גדול בשביל התקציב של טל מוסרי או הפרוטקציה שלו בערוץ הילדים. רק שהנכדה של בן-גוריון לא תרצה להנחות גם יחד עם הזמר המפורסם, בכלל נחגוג!)
באנו חצי מהשכב"ג עם חאקי ואז אבי גרייניק שהוא אחלה בן-אדם ויותר מפורסם ואהוד מליאור שליין (ואם הייתי מישהי ולא מישהו הייתי גם מוסיף 'חתיך') שר שיר לשבט: "שבט עלית".
"הם לא באו מעתלית, הם שבט עלית. הם בבעיה כלכלית (איך ידעת?!) הם שבט עלית". לא בבעיה אבל לא בover. והיה מגניב וליאור שליין שאל אותי אם זה בסדר ללכת ככה: האנס מעל לחאקי ועניבה בחוץ. אמרתי לו שככה צריך ובקיצור הכל היה מצחיק עד שהתחילה התוכנית.
היו כמה פשלות, נגמרה התוכנית עם כל אורחיה הלא מוכרים (חוץ מדני רופ) ונסענו הביתה לא לפני שקיבלנו הזמנה לבוא מחר שוב ואחד האנשים שאל זקן אחד: "אז נתראה מחר?" חחח זה ממממש הצחיק אותי.
ואף כרטיס ל"דודי לוי מארח את (מי שהתבררה כזמרת בגילה של השחקנית השלישית בהצגה הנ"ל) אהובה עוזרי". חבל שזה בחמישי ויש לי גיניקולוג.
לסיכום, היה כיף! אפשר להגיד שהייתי וישבתי על כיסא לא נוח, ראיתי את שני הכוכבים מקרוב (כן נעם כוכב!), את האולפן וקצת על "מאחורי הקלעים" וסוף סוף ידעתי מה קורה כשיוצאים לפרסומות או כשהאורח סיים את התראיינותו. על זאת אענה במידה ותרצו.
הכי מבאס ששכחתי לראות את התוכנית אבל היא הייתה משעמת ואם לא צילמו אותנו אין מה לראות, אולי רק כמה ערכו כי הקלטה של שעתיים מצטמצמת לתוכנית של 40 דקות עם פרסומות.
הלילה עם ליאור שליין, א'-ה' ב-23:00, ערוץ 10
ואגב הפוסטים הקרובים יעסקו בעיקר בתוכנית טלוויזיה (ארץ נהדרת, הישרדות, תוכניות ערוץ 3 וכו') יש לי הרבה מה לכתוב...
אם בא לכם לשמוע מוסיקה (ואשמח לתגובות בעניין הקישורים ומה דעתכם על כך):
שירי אהבה:
http://fun.mivzakon.co.il/youtube/2103/Love%20songs.html
http://fun.mivzakon.co.il/youtube/2246/love%20songs%20part%203.html http://fun.mivzakon.co.il/youtube/2244/love%20songs%20part%202.html שירים ישראליים:
http://fun.mivzakon.co.il/youtube/2107/ip1.html http://fun.mivzakon.co.il/youtube/2110/israeli%20clips%20part%204.html ושירים לועזיים:
http://fun.mivzakon.co.il/youtube/2119/mivzakon%20now%202.html http://fun.mivzakon.co.il/youtube/2121/mivzakon%20now%204.html http://fun.mivzakon.co.il/youtube/2122/mivzakon%20now%205.html
וכמובן שהמנויים יקבלו קישורים נוספים...
ונסיים בבדיחה חדשה עד לפוסט הקרוב שיעסוק בתוכנית טלוויזיה מצחיקה (לעיתים רחוקות):
איש אחד מגיע לרופא ומתלונן שבכל פעם שהוא נוגע באשכיו, מתחיל הראש שלו לכאוב.
הרופא בודק ואומר לו שעליו לכרות לו את האשכים.
למרות הצער מתבצע הניתוח והאיש נשאר ללא אשכיו.
הוא מחליט לקנות תחתונים חדשים שיתאימו למידותיו החדשות.
כשהוא נכנס לחנות שואלת אותו המוכרת האם מידתו לארג.
האיש עונה לה שלא, שמידתו היא מדיום.
אומרת לו המוכרת: "אל תיקח תחתונים במידה מדיום, הם ילחצו לך על האשכים ויגרמו לכאב ראש".
יאללה ביי
ושבוע טוב! חייכו לחיים =] והם יחייכו אליכם רק וודאו שהם לא אכלו לפני תרד וחתיכה אחת נשארה להם בשיניים והיא ירוקה ומגעילה ואז כשהם יורקים הכל יוצא עליכם ואתם מתחילים לבכות כמו ילדים קטנים ואז מרביצים לכם כי בכיתם ואתם הולכים מכות ומתים ]= הכל יכול לקרות!
יאללה בייייייייייייייייי