
המזנון (ע"ע בופה או אפילו buffet) בכנס מתנגדי הקמת ועדת החקירה הממלכתית בנושא השריפה בכרמל.
גורי אריאל: עברנו את יום האשה הבינלאומי? את יום האם? את יום האלימות נגד נשים? בוא תטעם מהסושי. כן אל תתקמצן עם הרוטב סויה והוואסאבי. ביבי משלם.






מסתבר שאני לא היחיד שקנה לעצמו רתכת השנה





כן, הצלם הזה הוא טעם נרכש. בהחלט.


Ford model T, convertable


הקוראים הותיקים יודעים כבר בודאי שבואש חצרות הוא סיכול אותיות של בראש חוצות. אבל אני בונה על המצטרפים החדשים.


11 בדצמבר 2010: מטוס נוסעים נמלט מסופה אימתנית במונטנה (ארה"ב). התמונה צולמה ע"י דאג רואן, פיזיקאי וצלם חצי מקצועני, בעת שחזר ממסיבת יום ההולדת הראשון של נכדו. אני סבור שבשביל סבא זה הישג ממש יפה.


הפעם בחרתי לצבוע 4 שיניים. כן, צריך לגוון.



אני פונה כאן בקריאה נרגשת לכל הקוראים ששולחים אלי תמונות עירום שהם צילמו: זה שהפשטתם את הדוגמנית שלכם, זה לא מובן מאליו ואני הראשון שיודע להעריך את זה. באמת. אבל כדי שתמונה תתפרסם כאן בפינה "תמונות שלא תראו יותר, לעולם" צריך להיות בה משהו נוסף.
אני לא מפרסם כאן את הדוגמה השלילית משום שהרמה של התמונות ששלחתם אלי ממש מביכה. במקום זה אני מציג כאן שתי דוגמאות נכונות.
רמז: מי שיצלם את Keine Beschrebung כמעט שלא יכול להכשל (ע"ע ליפול).

נכון

נכון מאד

עוד פינה חדשה. ואל תבלבלו אותה עם שתי פינות ותיקות מה זה זה ו-זה זה זה.
בפינה הזו אנסה לענות, כמיטב יכולתי, על שאלות שאתם שולחים אלי בהודעות דוא"ל.

הפעם אני משיב לרוני (שם בדוי) ששאלה אותי "מה זאת אהבה". זה זה.


