איך ירדתי לזנות א'
"תראי" אמרתי לסבתא חביבה "משהו קרה כאן, ביומיים האחרונים מספר הכניסות לבלוג הזה אשכרה הוכפל".
- אולי יש הרבה אנשים שמוצאים ענין בשיבושי השירים האלה שלך.
לא, נראה לי. זאת אומרת יש. מספר המנויים גדל מעט בעקבות כניסתו של הפוסט על פי השמועה להמלצת העורכים, אבל אני מכיר את ההשפעה שיש לפינה הזו על הרייטינג. במשך שלושה ימים נכנסים 1300 איש בנוסף על התעבורה הרגילה, אבל כמעט אף אחד מאלה שנחשפים לבלוג לא חותם כאן קבע. דהיינו - ביום שאחרי, ההתעניינות חוזרת לשגרה.
אחרי שהסתכלתי קצת, מה חיפשו הנכנסים (לא הייתי צריך את גוגל אנליטיקס בשביל זה, הכלי המובנה בישרא הספיק) גיליתי שמאיזושהי סיבה שתי תמונות של דניס מילאני שהעליתי בעבר לבלוג הזה מופיעות בשורת התמונות הראשונה של מי שמחפש את כוכבנית הפורנו הרך הזו.

שתי התמונות הימניות הן מהבלוג הזה, האמצעית היא לא דניס בעליל, ושתי השמאליות הן מעט פחות אטרקטיביות.
אבל מה קרה עכשיו שפתאום כמה תמונות ישנות טיפסו במעלה הרייטינג במנועי החיפוש? אולי יש קשר לזה שבפוסט שהעליתי לפני שלושה ימים - יחסים א', העליתי את התמונה הזו:

קן תפילותי I need אחות
אז למרות שזה לגמרי לא ברור לי איך התמונה הזו השפיעה על הפופלריות של שאר התמונות, ניסיתי לבצע חיפוש תמונות של דניס מילאני (כמובן שהגבלתי את החיפוש רק לתמונות 'גדולות') ובכל המקומות - מהשני ועד ל-12 הופיעו התמונות מהבלוג הזה.

כן, גם תמונות הצנחן החופשי היא מהבלוג הזה. ועצם העובדה שהיא השתרבבה לכאן מצביעה על האפשרות שלחובבי השדיים הגדולים יש תחומי ענין נוספים.
אז מהו סוד קסמה של דניס? למה דוקא היא מייצרת תעבורה כל כך גדולה ברשת?
הרי יש במרשתת עשרות אלפי, אם לא מאות, יפהפיות כמותה שמתחרות על הרייטינג הזה (כן, כנראה שיש שם לא מעט כסף). שדיים גדולים? זה עוזר, אבל הרי כל אחת מהמתחרות יכולה להגדיל את שלה בדיוק במידה שתראה לאיש יחסי הציבור שלה כאפקטיבית. ויתרה מכך, שדי הסיליקון לעולם יראו יותר זקופים ושובבים.
הפרשנות שלי להצלחתה של דניס היא הסוד הקטן עליו מבוססת כל תעשית החשפנות: צריך להשאיר מרחב לדמיון. הרי מה שמלהיב את הקהל במופעי החשפנות זה התהליך ולא התוצאה. וכך גם דניס, כשהיא חושפת את שדיה המיתולוגיים, היא אף פעם לא הולכת עד הסוף.

דניס נאבקת לנתץ את מוסרותיה
ברמה הקונקרטית דניס מפעילה את הכלל הישן והבדוק: הכל חוץ מהפטמות.
אך האם באמת היא מעולם לא חשפה את פטמותיה המסתוריות לפני צלמי המרשתת?
והאם זו באמת התעבורה שהייתי רוצה לראות בבלוג הזה?
ולמה זה הופך אותי, כל העיסוק הזה?
ולמה זה הופך אתכם. דהיינו - האם אני אצליח לקשור את האייטם הזה לחוק החדש שמעביר את האחריות הפלילית ללקוחות של הזונות?
את התשובה לכל השאלות האלה אני אציג בפוסט הבא - השארו על התדר.

אמונה א'
זה לא שגמרנו לגמרי עם היחסים, אבל נראה לי שאין נושא מתאים יותר מאלוהים להשלמת דיון על פורונו רך.
נמס בגשם
מלים: יעקב גלעד, לחן וביצוע: יהודה פוליקר
המקור: אם יש אלוהים פה, גם הוא היה קופא
הנכון: אם יש אלוהים פה, גם הוא היה כופר

אדון עולם
מלים: מהמקורות, לחן: עוזי חיטמן
המקור: ואחרי ככלות הכל לבדו ימלוך נורא
הנכון: ואחרי ככלות הכל לבדו ימלוך לא רע
המקור: לעת נעשה בחפצו כל, אזי מלך שמו נקרא
הנכון: הזיימעלעך שלו נקרע
טוב, זה שיר חסידי. ולמרות שבכל אחת מהחצרות יש קוד לבוש מעט שונה, הרי שעל הזיימעלעך אף אחד לא מוותר.

ומתי מותר ללכת עם זיימעלעך (או כל פריט לבוש אחר) קרוע? נכון, רק כשיבוא המשיח. אבל משיח לא בא, משיח גם לא מת על פן (מתוך גרפיטי על מבנה בית ילדים לשעבר בקיבוץ שלנו).
לכן, אומר המדרש, רק אחרי שהכל נעשה כחפצו, רק אז הרשה לעצמו הזיימעלעך להקרע.