לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


מחשב מסלול מחדש

Avatarכינוי: 

בן: 72

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
קטעים בקטגוריה: . לקטעים בבלוגים אחרים בקטגוריה זו לחצו .

שכונה 429 - חיוכה של מזכירת המדינה








מוקדש ל-Out of her mind



עיט הדגים (שלך ובשבילך) - Osprey


הטייסת הראשונה בחיל האויר


 





מגרש הטניס הגבוה ביותר מעל פני הקרקע. אם אתם שואלים מה עושים עם הכדורים שנופלים מחוץ למגרש, סימן שאתם עוד לא בשלים לעזוב את המגרש ברמת השרון.

דובאי, אלא מה.



28 ביולי 2006: הקפיצה הארוכה ביותר (2.30 מ') על גבו של אריה. אותי דוקא מענין כמה שוקל האריה. כי אם הרוכב לא גמד אז החיה הזו גדולה יותר מהחתולים של הקיבוץ.

 





לפני



אחרי

 





19 בינואר 2011 (השבוע): גם הכלב הזה הוא סיני מג'ילין סיטי (Jilin City) שבמחוז ג'ילין. טרז'ר (Treasure) פודל בן שנה, כמעט שלא הולך על ארבע. מאז שדו זינאויי ( Dou Xianhui) התחילה לאלף אותו לעמוד על שתיים, הוא זנח את כל אופני ההליכה האחרים.

 





19 בינואר 2011 (השבוע): החזרות ליום הרפובליקה ההודית שנערכות בניו דלהי.



19 בינואר 2011 (השבוע): סטודנט באוניברסיטה שבסאן חואן (פורטו ריקו) נעצר ע"י המשטרה במהלך הפגנות סטודנטים נגד העלאת שכר הלימוד.

 




שני מימין - אבנר

 





20 באפריל 2010 (לפני 9 חדשים): אסדת קידוח Deepwater Horizon עולה באש במפרץ מקסיקו, לא רחוק מלואיזיאנה, במה שהפך ברבות הימים לאסון האקולוגי הגדול בתולדות האנושות. בפיצוץ נהרגו 11 עובדים ו-17 נוספים נפצעו. דליפת הנפט מהבאר נמשכה שבועות ארוכים עד שהצליחו לסתום אותה.

 





נעמי קמפבל (Naomi Kampbell) - דוגמנית על אנגליה (ילידת חיפה) שנחשבה לדוגמנית השחורה המצליחה ביותר עד להופעתה של טיירה בנקס (וגם לאחר מכן). כיום היא בת 41 ועוסקת לא מעט בקידום מפעלים הומניטריים.



נעמי קמפבל בעירום יחד עם נדיה אאורמן (Nadja Auermann) במהלך החזרות שלהן לחג הביכורים, שנערך אצלנו בשנת 2003 (השנה הגשומה האחרונה) על הריקוד הורה נהלל (מלים ולחן - צבי בן יוסף).

 









ג'סיקה הידועה בכינויה ג'סיקה רביט.

אל תתבלבלו עם עשר הג'סיקות האחרות שכולן מכנות את עצמן על שם הגיבורה הסקסית מהסרט המצוייר מי הפליל את רוג'ר ראביט. ג'סיקה שאוהבת מוזיקה קלאסית ופרינג' (ע"ע תאטרון שוליים), נתפסה לפני שלושה שבועות במושב גרנות הגליל כשהיא נוהגת על טרקטור (מייסי פרגוסון 135) שגנבה מהרפת, ולגופה רק שרשרת סוכריות בטעם מנטה. "כן, התחשק לי דוקא מנטה היום" אמרה לחוקרי תחנת נהריה המשתאים כשהיא דוחה בבוז את הינשוף שהוצע לה.

 





20 בינואר 2011 (לפני ארבעה ימים): מזכירת המדינה הילארי קלינטון מרימה כוסית לכבודו של נשיא סין הו ג'ינטאו (Hu Jintao) בקבלת פנים שנערכה לו בבית הלבן (וושינגטון, ארה"ב).

 

אז אחרי שהוספתי נקודה לזכותו של ביל בפרשת לוינסקי, נזכרתי במבטו הממוקד ובחיוכו שובה הלב של הכריש (ע"ע עמלץ לבן) ששחררנו, מאיר ואני, במפרץ אילת (ע"ע מפרץ עקבה) לפני קצת יותר מחודש. כן, חמדנו לנו לצון.

 

לאור חיוכך

מלים ולחן: אמיתי נאמן

 

 לאור חיוכך כהה השמש
וזיוו יקדו נעורי בנועם מדברך,
שוא תהתלי בי, סוד עינייך
הן נגלה לי, שחו רמזו לי כי אני דודך.

אך ראיתיך עם ערב
והגיגי לך טרף,
בואי נא, בואי נא, בואי אלי.

נכתב על ידי , 23/1/2011 08:14   בקטגוריות שכונה, קישקשתא, טיול בוקר, תמונות שעשו היסטוריה, חדשים, זה זה זה, הנבחרת, ידועה בציבור, ענתיקה  
12 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



שכונה 428 - צהרים על קורה בקומה ה-69



כי האדם עץ השדה? (ע"ע טו בשבט)



הנה ציפור!

Orange cat

באנגלית יש כאן משחק מלים. ובעברית? עדין אפשר להבחין בחרצנים.


במרחק נגיעה

 בעולם מקביל, שם אנחנו אוהבים תמיד
במרחק נגיעה
בעולם מקביל, שם הלב אף פעם לא רגיל
במרחק נגיעה מכאן

 

שיניתי קצת את המלים של יהלי סובול. טוב, לי אין את האילוצים של המלודיה שהכריחה אותו ואת יזהר אשדות (יעקב איחוד) לחזור על על פראזות.


ככה ההודים מגיעים לאורגזמה. יש לי עוד לאן לגדול. אין ספק.



 




18 בינואר 2011 (שלשום): שוער נבחרת סלבדור, דאגוברטו פורטיליו  ( Dagoberto Portillo), מזנק לכדור שנבעט אליו במהלך המשחק נגד פנמה שנערך במסגרת משחקי הגביע של מרכז אמריקה בפנמה סיטי.

אבל, מה היתה הדקה? והתוצאה? והכדור הזה? נכנס או לא? ואיפה זה פנמה סיטי? אם יש מקום כזה, למה אין אף כניסה משם לבלוג הזה?

 




כל התמונות כאן הן משלשום (ה-18 בינואר 2011)



קואי ג'וגו (Cui Juguo), נהג משאית, מאזן ביצה על חודו של עפרון בשוק הונגקסינג שבצ'אנגשה, מחוז הונאן (סין).

מה הטריק? אני חושב שהוא לא חידד את העפרון ממש ממש עד הסוף.



מפגין נגד חקלאות מתועשת מזריק דיוקסין לעוף מגומי.

טוב, אבל אם העוף הוא כבר מגומי, רק דיוקסין יחזיר אותו לחיים. אחרי שבחנתי את מבטו, אני חושש שבשלב הזה כבר אין טעם להזריק לו מים.


La DS היא מחווה לסיטרואן DS, יצירתו של האמן גבריאל אורזוקו (Gabriel Orozco) שמוצגת בגלריה לאמנות מודרנית במקסיקו.

"בוא נאכל בחוץ היום" - יצירתו של האמן דמיין הירסט (Damien Hirst) מוצגת בגלריה המלכותית לאמנויות שבלונדון.

בתא האטום יש שרידי ארוחה ואפילו כמה זבובים שמעניקים חיות ותנועה ליצירה.

 





אנג'לינה ג'ולי (Angelina Jolie) - גם היום, כשהיא בת 36, היא עדין אחת השחקניות היפות בהוליווד.



אנג'ילנה ג'ולי בעירום? בהחלט. אמנם העבר שלה פחות פרובוקטיבי ממדונה או מליידי גאגא, אבל הוא כולל וידויים על חיבתה לסאדו ומשיכתה לנשים וגברים כאחד. איך אני יודע שזו היא? לפי הקעקוע. הנה תמונה נוספת שלו:



אנג'ילנה ג'ולי שידועה בעשרות המפעלים ההומינטריים שיזמה וקידמה, מספרת בראיון ל"לאשה" איך הקימה את עמותת "אמץ לוחם".

 





שאלה פסיכומטרית: אם יש קטגוריה שנקראת דוגמנית על, איך נקראת הקטגוריה שבה נמצאות האחרות?
מה שמייחד את טמקה פרימן (Temeca Freeman) משאר הדוגמניות בקטגוריה שלה הוא חיוכה הזוהר.

 





29 בסמפטמבר 1932: ארוחת צהרים במרומי גורד השחקים היא תמונה שצולמה ע"י צארלס סי אבטס (Charles Clyde Ebbets) במהלך בנייתו של בנין GE שבמרכז רוקפלר. כאן נראים הפועלים בעיצומה של הקמת הקומה ה-69 במבנה.

ומילה ליהושע ג' (הגולש ששלח אלי את השאלה "האם זה בסדר לבוא לעבודה עם קרוקס"): אני עוד מברר את התשובה. Stay tuned.



בניית גורדי השחקים וכמה מונומנטים נוספים (ע"ע גשר הזהב) היוותה מקור תעסוקה שפירנס רבים בתקופת השפל הכלכלי בארה"ב.

אחוז מסויים של הרוגים כתוצאה מנפילות בגבהים האלה נחשב לסיכון סביר באותם ימים.



בנין GE

היום המבנה הזה לא היה נכנס לקטגוריה של גורד שחקים, אבל אז הוא היה פריצת דרך.

 



 

והפעם הרהורים על משמעות החיים

 


לא נכון

רבים מגלים במודע ובתת מודע כי מה שיש לעולם להציע כבר לא מספק!

 


נכון

מתוך הרגשת הכח העליון הפועל בתוכנו יתמלאו כל החללים הריקים שלנו ותיווצר הרגשת שלמות, הרמוניה ונצחיות. שווה לנסות!

נכתב על ידי , 20/1/2011 18:43   בקטגוריות שכונה, ספורט, חדשים, תמונות שעשו היסטוריה, ידועה בציבור, תמונות שלא תראו יותר, שעת מחנך  
22 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



  
דפים:  
149,680
הבלוג משוייך לקטגוריות: 40 פלוס , פילוסופיית חיים , צילום
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לאלישע דביר אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על אלישע דביר ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)