לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


מחשב מסלול מחדש

Avatarכינוי: 

בן: 72

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
קטעים בקטגוריה: . לקטעים בבלוגים אחרים בקטגוריה זו לחצו .

שכונה 421




תודה לנ*גה שהעבירה לי את התמונה הזו




אי אפשר להכניס סיכה? אני הייתי מנסה.

חיוך שלך, את האביב מביא...

אין כאן פוטושופ (אני חושב שזה צילום מאד ישן - שנוצר הרבה לפני שאדובי הוקמה), אלא שני אנשים (נכון, אחד מהם הוא אבנר) עם שתי מראות. כן, תתאמצו טיפה, אל תוותרו לעצמכם.

קטי קלדרון, קצינה במחלקת בע"ח של עיריית ניו יורק, אוחזת בצפרדע שור (Bull frog) ענקית אותה היא חילצה בפשיטה על ביתו של אדם שהחזיק זוחלים אקזוטיים.





נץ אדום זנב (Red tailed Hawk). יותר מזה?

 


הא לך, אויב אכזר.


 



 

 


- נו, יאללה, תצטרף!

- אבל לא השארתן לי מקום פנוי, אי אפשר להכניס כאן סיכה.

 




 






6 ביוני 1944 - הנחיתה בנורמנדי (צרפת) היתה המבצע האמפיבי הגדול בהסטוריה. בנות הברית חילקו את אזור הנחיתה לחמש גזרות שקיבלו את שמות הקוד: סורד, ג'ונו, גולד, אומהה ויוטה. הלחימה העזה שניטשה על החוף גבתה כ-3000 הרוגים - רובם אמריקאים. הנחיתה הזו, שכונתה אז בשם הקוד מבצע אוברלורד (Overlord), היתה מהלך הפתיחה של כיבושה של אירופה בחזרה ע"י בנות הברית מידי הנאצים.

התמונה הזו צולמה ע"י החיילים הגרמניים (אני לא יודע באיזה מחופי הנחיתה) שישבו מבוצרים ברכס שחלש על קו המים. הצפלינים שמרחפים מעל הספינות נועדו להגן עליהן מפני תקיפות של מטוסים מנמיכי טוס.






 





 





 




5 בינואר 2011 (השבוע): כלב מינס (זה השם של הילד - Caleb Mines. בטח לאבא שלו קוראים בן) וכלבתו טיה, בביתם שבדיפו היל (Depot Hill), קווינסלנד (אוסטרליה) שהוצף בשטפונות שאיימו להטביע את מערב היבשת לפני כשבוע.






אדריאנה לימה (Adriana Lima) דוגמנית על.

בעיני היא היתה שווה גם לפני שהעצימו את הרוויה של האישונים בצילום הזה.

 

בגלל שהיא נראתה לי כל כך סימטרית, ניסיתי לחתוך את התמונה לשניים ולהרכיבה מחדש מהחלק הימיני של הפנים אותו הכפלתי והפכתי (ע"ע Flip horizontal).


הסימטריה המושלמת הופכת אותה לקצת יותר קשה ומנוכרת. Ya, you know that she means business. או בתרגום לעברית: אתה מבין שהיא נשלחה אליך מהעתיד, לא כדי ללמד אותך צעדים חדשים לצדיק כתמר או להראות לך טכניקות חדשניות באוריגימי, אלא כדי להרוג אותך לפני שבת ה-5 לפברואר. למה? לא כי בתאריך הזה תבצע את פריצת הדרך עליה עמלים באינטל קרית גת בדרך לפיתוח שבב למחשב-על (למה מי אתה? בסך הכל, אם אתה מצליח לקחת את הילדה מהגן לפני שסוגרים אותו - זה נחשב להישג). לא, לא. אלא משום שבשבת הזו תדרוך על עלה שיחריד מרבצו פרפר, שמשק כנפיו יגרום לגשמי ברכה בדרום, שיחזקו את קיבוצי הנגב שימנעו את עלייתו לשלטון של דיקטטור בשם ליברמן אשר עתיד לחוקק את חוק האנדרואידים שיאפשר את יצורו של דגם בשם לימה בעוד 57 שנים. זה למה.

בינתיים אמנם עוד נותרו לכם שלושה וחצי שבועות של שכרון חושים, אבל, תאמין לי, זה לא שווה את זה. אז מה לעשות? תעשה את מה שאני עשיתי: כשהיא דפקה בדלת - לא פתחתי. כן, אפילו שהיא לא לבשה כלום חוץ מסינר קטן והחזיקה בידיה כוס ריקה (נו באמת, כמה פעמים אפשר לחזור על התרגיל הזה עם הסוכר). אמנם לפני שהיא הלכה היא אמרה לי משהו מעט מטריד בקול הבריטון המהדהד שלה - I'll be back, אבל אני התנחמתי בזה שבאמת אני צריך את כל הסוכר שיש לי בבית - כדי להאכיל את הצופיות. כן, כן - זה לא צחוק. היום הן צורכות 4 קילו לשבוע והן תפסו אותי ממש לא מוכן לקצב הזה (ע"ע אני לא בטוח שמה שיש לי במזווה יספיק עד הנסיעה הבאה לפייסל).

 

רגע אז מה רציתי להגיד: אה כן, לפעמים כשאני נאלץ לעשות פעולה כזו (כשאני צריך להשלים פנים שנחתכו בצילום), אני דואג לשנות משהו באחד החצאים כדי לרכך את הבעת הטרמינטור.

 






נכתב על ידי , 10/1/2011 08:24   בקטגוריות שכונה, תמונות שעשו היסטוריה, דיספארמר, תמונות שלא תראו יותר, מה זה זה, חדשים, ידועה בציבור, הנבחרת, חלום ראוה, קישקשתא  
15 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   1 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



שכונה 420


 









השיעור הראשון בסדנת רישום עירום שנערכת במתנ"ס השכונתי. אתם לא מאמינים מה קרה בשיעור השני. Stay tuned.

שני מימין - אבנר.







 





תודה לנ*גה ששלחה לי את התמונה הזו. ההילה שמקיפה את הכדור מייצגת את שכבת האטמוספירה הדקה שמקיפה אותנו.

אפשר לראות כאן שקהיר גדולה יותר מת"א (ואפילו מכל גוש דן). וזאת בניגוד למה שעולה מתמונת הכניסות לבלוג הזה.





ליידי גאגא (Lady Gaga) מכה שנית. הפעם בקליפ וידאו משותף עם ביונסה (Beyonce) בשיר הטלפון (ע"ע הגשש החיוור).

יש כאן את כל הקלישאות והפרובוקציות הנחוצות: החל מכליאתה של הליידי בכלא נשים (כולל סצינת עירום קצרה), המשך במשפט בן האלמוות I told you she didn't have a dick, נשים גבריות, לבוש מינימלי, וכלה בהרעלה המונית של סועדים. בקיצור שווה צפיה. אל תחמיצו. 

 

 

כן, יש ברקע גם שיר. קליט ביותר. היה להיט הסטרי (יותר מ-100 מיליון צפיות, עד שאני ראיתי אותו. עכשיו יש אפילו יותר). יש לסרטון הזה גם גרסה "נקיה" (ע"ע לכל המשפחה) שלו. גם התפקיד הווקאלי שהליידי ממלאת כאן, עזבו, מה שעושה אותה זה לא היכולת המוזיקלית. הקליפ הזה הוא המשך לוידאו אחר בשם פאפרצי שבו היא נזרקת לכלא בעוון רצח בן זוגה (בטח שבהרעלה, אבל הוא התחיל. יותר מ-50 מיליון צפיות). נראה, אולי אני אביא לכאן גם אותו. נראה איך תתנהגו. הגם הקליפ הזה (Telephone) נגמר בכיתוב "המשך יבוא" (To be continued) בטח תהיה כאן טרילוגיה. אני כבר לא יכול לחכות. השארו מקוונים.





לכל הקוראים שביקשו תמונת תקריב של צמה על ראשו של נזיר בא בימים. זה זה. 

 



כל התמונות בפינה הזו הן מה-7 בינואר 2011 (השבוע)



מורי האמנות באוניברסיטה הלאומית למדעים וטכנולוגיה בסיאול (דרום קוריאה) מעניקים ציונים לציורי התלמידים שמבקשים להתקבל למוסד הזה.



הפוך גוטה, הפוך.

סוריקטה (Meerkat) שתפסה עמדת תצפית על ראשו של מאט בוראד-לוקאס בזמן שניסה לצלם סוריקטות במדבר קלהרי שבבוטסואנה (אפריקה).


סודנית (ע"ע מושקעת ביותר) בתור במרכז לחלוקת מזון שבג'ובה (סודן).

 







 








חמישה מתוך 130 גורי העטלפים שחולצו משטפון בקויינסלנד, מטופלים במרפאה בבריסבאן (אוסטרליה). שני מימין - אבנר.






נלי רונו (Nelli roono)

על מה היא מתנצלת? בטח הצלם אמר לה "עכשיו תני לי את המבט הזה של את-יודעת-שיש-לך-משהו-עצוב-בעיניים. הו יופי. זה יתפוס. כן, יש לנו את התשובה לחיוך של המונה ליזה. בהחלט"

 





ב-17 בדצמבר 1903, הצליחו האחים רייט (וילבור ואורוויל) להטיס את המטוס שלהם למשך 12 שניות מעל החולות של הדיונות בקיטי הוק (Kitty Hawk) שבצפון קרוליינה (ארה"ב). בכך הם הפכו לאנשים הראשונים שהטיסו מכונה כבדה מהאויר. 






שני מימין - אבנר.

נכתב על ידי , 9/1/2011 08:54   בקטגוריות שכונה, ידועה בציבור, זה זה, חדשים, זה זה זה, קלאסיקה, תמונות שלא תראו יותר, תמונות מחזור, תמונות שעשו היסטוריה, הנבחרת, אנליזה  
7 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



  
דפים:  
149,680
הבלוג משוייך לקטגוריות: 40 פלוס , פילוסופיית חיים , צילום
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לאלישע דביר אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על אלישע דביר ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)