לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

זה מתיש, זה מעייף.. אבל המאבק אינו נגמר עד שגלעד יוחזר.


" על מה המאבק? על חייל פרטי או על ערכים של חברה? מדובר כאן בחייל צה"ל שנחטף, ואת זה מנסים להשכיח מאיתנו"- קרנית גולדווסר

Avatarכינוי: 

בת: 33





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    נובמבר 2009    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

קטעים בקטגוריה: . לקטעים בבלוגים אחרים בקטגוריה זו לחצו .

לא הגזמנו?


שוב יצאנו מפרופורציות..

זוכרים שבמהלך "עופרת יצוקה" (כן, אותו מבצע בלי המטרות) היו מס' אנשים שהתלהמו נגד יונית לוי, בטענה שהיא מגישה את החדשות בצורה אנטי-ציונית. כן. לאותם אנשים היה "ממש איכפת" מחיילנו שנלחמו באותה עת בעזה, עד כדי כך שבראש מעיניהם היה להתלונן נגד יונית.

אז- רבותי! ההיסטוריה חוזרת! אתמול, בשעה שממשלתנו ישבה לדיון בתקציב המדינה, ראש הממשלה- בנימין נתניהו והרמטכ"ל- גבי אשכנזי, התווכחו על הקיצוץ הצפוי בביטחון. אשכנזי: "אנשי הקבע אינם עובדי קבלן". נתניהו: "אני לא מקבל את זה שמערכת הביטחון לא יכולה להתייעל. כל מערכת יכולה וצריכה להתייעל". אשכנזי: "אז אל תקבל".

כן. ה"סערה" הגדולה היא על 3 מילים: אז, אל, תקבל. אז?? בסה"כ אשכנזי התכוון לכך שלא מוצא חן בעיניו שנתניהו לא מקבל את דעתו. ניחא. מה כאן הביג דיל? לדעתי, אפילו ביבי לא לקח את זה כל-כך קשה...

עכשיו עוד נכפה על אשכנזי להתנצל. על מה בדיוק?? לפי מילותיו, הוא אפילו לא הבין על מה הוא התנצל (אולי כי אין לו על מה להתנצל..).

עלינו לזכור כי אשכנזי הוא אחד הרמטכ"לים היותר טובים שהיו לנו, אם לא הטוב ביותר (ראו הרתעת מבצע "עופרת יצוקה"). אל לנו להפילו בשל 3 מילים אומללות: אז, אל, תקבל. וכן- גם ראש-הממשלה צריך לפעמים לקבל סטירה. גם היא כואבת. הוא צריך לנהל מדינה.

זקוקים לעוד הוכחה לכך שזוהי יציאה מכל גבולות הפרופורציה?- תשאלו את אביבה ונועם שליט. הם אינם יודעים אם בנם אמר מילה שלא במקום, ובטח אם חטף על כך סטירה. הם אינם יודעים אם הוא יכול לומר דבר מה. הם אינם יודעים את מצבו. הם לא דיברו עם בנם כבר 1,054 ימים.. ואנחנו נרעמים על 3 מילים אומללות: אז, אל, תקבל. ייתכן שגם גלעד עצמו שומע אותן- אך לא בהקשר של תקציב ובטח שלא בהקשר סערה תקשורתית. אולי בהקשר של מכתב מהוריו, אולי בהקשר של מזון. ואולי.. אולי הוא לא יכול לשמוע. אבל אני מקווה שכן. כולנו מקווים.

 

"לפול בשבי זה גזרת גורל, אך השיבה ממנו תלויה במקבלי ההחלטות" (יובל ארד)

 

 

 

              פרופורציות זה לא בדיוק המומחיות שלנו,

                               Rotemela

נכתב על ידי , 14/5/2009 00:15   בקטגוריות צבא, ביקורת, אקטואליה, גלעד שליט  
16 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



3,050
הבלוג משוייך לקטגוריות: אקטואליה ופוליטיקה , מתוסבכים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לRotemela אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Rotemela ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)