לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

my keyboard pol


מקום חשוף להתחבא בו..


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    פברואר 2011    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728     

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

2/2011


יש פה ים ושמש ועבודה ואהבה ובית והכל בשבילי, אז איך זה שאין לי כח, שאני רק רוצה לבד ורק רוצה להפסיק להרגיש כל כך בודדה, הרי זה לא מסתדר יחד, נכון?

אני מרגישה שאף אחד לא יודע את רזי נפשי, ומצד שני, שהם כל כך רזים ומצומקים או אולי בכלל לא קיימים. אולי לא קיים בי כלום, אם הגעתי למחוז חפצו של אדם ננטש (או בעצם, כל אדם) ואני לא מאושרת, ולא תזזיתית ומלאת אנרגייה.

בא לי להסתגר בתוך קופסאת הסיגריות הזאת, הצהובה, שעוזרת לי להרוג אותי לאט, מאחורי הגמל, בצד החשוך של המדבר הזה, להסתתר מהשמש העליזה, מעניקת החיים הזאת, ולקמול בשקט.

אני לא יוצרת כרגע, נכון. ואין בי תועלת, הראש הזה הממושקף- הוא לא אלא קליפה, והגבות, העיניים, האף, והשפתיים שמעטרים אותו, אם ישמור עליי האל, עוד כמה עשורים יכערו אותו ויהפכו למושא של דחייה ממני, הידיים שכותבות כאן כבר לא מניבות דבר, הפכתי סתמית, רגילה, אולי תמיד הייתי כזו.

כלום לא עובר בין אזניי, אבל הדהודיי מחשבות ממלאים את חלל גופי מאיימים לפרוץ את עורקיי ולפוצץ לרסיסים את מוחי הרפה הזה, המתנוון, שפעם היה יהלום בלתי מלוטש בעיניי מלמדיי והסיבה לגאווה עבור משפחתי, שעליה לא אוסיף.

אני חושבת שיש לי משהו פיזי שמעייף אותי, אולי איבר לוקה שמנקז ממני כל אנרגייה, או אנמייה שממילא לא מאפשרת לי לייצר את זו.

רועיקי יותר מעניין מלסיים את הקטע..

נכתב על ידי t- pants , 24/2/2011 23:03  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 





כינוי:  t- pants

בת: 33




4,239
הבלוג משוייך לקטגוריות: יצירתיות , מתוסבכים , גאווה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לt- pants אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על t- pants ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)