לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

זכויות הגבר בישראל


מדינת ישראל נשלטת ע"י דיקטטורה פמיניסטית. ארגוני הנשים שולטים במדינה באופן מוחלט בכל תחומי החיים ומכתיבים כל דבר בכוח, בצנזורה כבדה, סתימת פיות ושטיפות מוח המוניות דרך אמצעי התקשורת.

כינוי: 

בן: 47



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ספטמבר 2009    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   




הוסף מסר

9/2009

גניבת זרע זה אונס של הגבר בידי אישה אגואיסטית ורודפת בצע


מאמר מקומם ומעצבן מאוד שפירסמה עורכת דין פמיניסטית בYNET עורר סערת טוקבקים רצינית שהוביל למאמר תגובה שכתבה שרית פרקול ובו ציטטה את תגובות הגולשים שזעמו (ובצדק). לטעון כאילו "אין דבר כזה גניבת-זרע" זה בדיוק כמו לטעון שבכלל אין דבר כזה אונס ופגיעה בנשים. גניבת זרע זה פשע חמור, שפל ואכזרי מאין כמותו שהחוק נותן לו יד ומפקיר לחלוטין את חייהם של הגברים ובסופו של דבר פוגע אנושות בילדים חסרי אונים שנולדים לנשים נוכלות, רודפות בצע, שקרניות ואגואיסטיות שגנבו זרע.

 

ההגדרה היותר מדוייקת של גניבת זרע היא אבהות בכפייה ובמרמה וזו בעיה יותר גרועה מאי-חבישת קונדום בזמן יחסי המין: מדובר לרוב בנשים שמתכננות מראש לתפוס גבר שעיר לעזאזל שעל חשבונו הן יכולות לעשות ילד ואז להשתמש בו כדי "להתפרנס" מתשלומי מזונות וליהנות מאינספור זכויות ופריוולגיות ששמורות להן כנשים. יש דרכים שונות ומגוונות שבהן נשים נכנסות עם גבר למיטה במטרה להיכנס להריון, גם כשהגבר מבהיר להן בצורה ברורה ביותר שאין לו שום רצון להתחייב, להתחתן ולהפוך לאבא בשלב זה של חייו.

 

הן יכולות לשקר שהן לקחו גלולה נגד הריון, לשקר שהן עקרות ולא מסוגלות ללדת, יש נשים שביוזמתן מונעות מהגבר ללבוש קונדום ויש כאלה שלאחר האקט המיני, שופכות לעצמן את תוכן הקונדום. אין ספק, לצערי, שיש דרכים אינספור להוציא מגבר את זרעו בניגוד לרצונו, כולל גם אונס: למשל כאשר אישה אונסת נער קטין, לא רק שהאישה לא נענשת ולא מואשמת בשום סעיף שגבר אוטומטית היה מורשע בו אם היה זה הפוך - האישה האונסת יכולה אפילו לתבוע מהילד או מהוריו דמי מזונות על הילד שהיא מביאה באמצעות זרעו של הנאנס!

 

הרציונאל הנשי-פמיניסטי שעומד מאחורי גניבת זרע הוא התחושה שזכותה וחובתה של אישה לכפות על גבר להתחייב לה ולשלם לה ביוקר על כך עצם קיום יחסי המין. הפמיניסטיות תמיד יצחקו ויגידו "הגבר ורק הוא אשם: אם הוא לא לבש קונדום, שישלם!", אבל כמה?! סכום המזונות המצטבר במשך 20 שנה יכול להגיע למיליון ש"ח. קרו כבר מקרים שאישה הודיעה לגבר רק לאחר 18 שנה שנולד לה ממנו ילד ועכשיו היא תובעת ממנו רטרואקטיבית את כל הכסף שלפי החוק היה חייב לשלם לה כאשר הוא כלל לא ידע שנולד לו ילד.

 

אישה כזו שמבצעת גניבת זרע הופכת אוטומטית את הקורבן שלה לעבד המזונות הפרטי שלה למשך 20 שנה שבהם הוא צריך לוותר על כל זכויותיו, לעבוד כמו חמור מבוקר עד ערב ולשלם לה, לגנבת הזרע, אלפי שקלים כל חודש, אפילו אם הוא מובטל ואין לו גרוש ואז הוא צובר חוב מזונות - רודפים אותו מההוצאה לפועל וכולאים אותו לתקופות ארוכות בכלא שגם עליהם הוא צריך לשלם למדינה שבינתיים סיפקה לאישה את הכסף דרך ביטוח לאומי - זה כנראה הסיפור שעומד מאחורי מקרה הרצח המחריד שביצע אלי פימשטיין.

 

לא רק שהמדינה לא מכירה בפשע החמור שעושות נשים שגונבות זרע מגברים, כלומר מוציאות זרע במרמה במטרה להביא ילד לעולם בניגוד לרצונו של הגבר, המדינה אף מעודדת זאת: הדוגמא הכי בוטה הייתה פרשת רותי ודניאל נחמני שבו בית המשפט העליון אפשר לאישה הפרודה להביא ילד לעולם באמצעות הזרע המוקפא של בעלה לשעבר, בניגוד מוחלט לרצונו של הגבר, זאת בסופו של דבר כדי שהיא תוכל לסחוט ממנו כסף ורכוש, ב"שם הילד". שימו לב: בחו"ל לא הייתה מתקבלת החלטה כל-כך שערורייתית, מפלה וסקסיסטית נגד גברים!

 

אל תתנו לפמיניסטיות שקרניות להטעות אתכם : ברגע שאישה מביאה ילד לעולם עם הזרע שלך, אתה אוטומטית חשוף לתביעות, רדיפה, התנכלות וסחטנות מצד האישה, אפילו אם אתה תורם זרע אנונימי!

אישה כיום יכולה להיכנס להיריון מגבר אחר, ואז להאשים אותך שאתה האבא של הילד שבבטנה. לפי החוק אתה ורק אתה צריך להוכיח את חפותך: אם לא תסכים לבדיקת רקמות - לפי החוק זה "סימן שאתה כן האבא", אם תסכים לבדיקה יש סיכוי גדול שהבדיקה שנעשית באמצעים מאוד לא אמינים ולא מדוייקים, תקבע שאתה האבא, בזמן שאתה יודע היטב שזה לא נכון כלל ואפילו לא ראית את האישה הזאת לפני כן.

 

התופעה הזאת רחוקה מלהיות "נדירה" וכיום כל גבר למעשה חשוף לסחטנות זרע מצד נשים רודפות בצע וחסרות מצפון שהמדינה מעודדת אותן לסחוט גברים, לכפות עליהם מחוייבות ולהרוס להם את החיים. לפי ספרו של יעקב שלוסר ממפלגת זכויות הגבר במשפחה, בין המפורסמים שבין גברים שנכפתה עליהם אבהות: דודו טופז, גבי גזית, טל ברודי, יצחק קלפטר, זובין מהטה, אייבי נתן, מנשה רז.

 

בזמן שברור ושקוף מה האינטרס של אישה לגנוב את זרעו של גבר מפורסם, עשיר ומצליח - צריך להבין שגם גבר עני ומובטל חשוף באותה מידה בדיוק לסכנה הזו: כשאישה כזו מבחינה בגבר ממעמד סוציואקונומי נמוך, היא אומרת לעצמו "יופי, אז נדחוף אותו לעבוד כמו חמור נון-סטופ בכל עבודה שיימצא, מצידי שינקה בתי שימוש או מערכות ביוב כל היום - העיקר שייתן לי במתנה ילד פלוס משכורת קבועה ל20 השנים הקרובות".

 

הנושא הקשה הזה הוא לא חדש והדיון סביבו קיים זמן רב גם בארץ וגם בעולם. הגישה הפמיניסטית השרירותיות שהממסד תומך בה היא גישה של "להאשים בכל מחיר את הגבר ואך ורק את הגבר". העובדה שלגבר אין שום זכות בחירה על חייו ועל עתידו פשוט לא מזיזה לאף אחד במערכת. שימו לב למשל לאכזריותו של האיש הזה, ד"ר פיל, שיש לו תוכנית טלווזיה מפורסמת, לגבי הפרשה הזו ב2006 :

 

בתוכניתו, הוא משפיל גבר צעיר (25) שאישה גנבה ממנו את זרעו, הביאה ילד ותבעה ממנו מזונות 500 דולר לחודש. ד"ר פיל מתעלם ממנו לחלוטין, לועג לו מול קהל שצוחק ושואג ומוחא לו כפיים לפי סימן ממנו, כאשר כל תשומת הלב של המצלמות נעשית אך ורק על פניהן של נשים בלבד! (שימו לב: בסופו של דבר גנבת-הזרע ניצחה וחייו של הגבר שהופיע בתוכנית נהרסו לחלוטין).

 

בנוסף ד"ר פיל גם לועג לפעיל זכויות הגברים, שואל אותו "יש לך ילדים, אדוני?", וכאשר הוא עונה "לא", הקהל צוחק בקול רועם במיוחד. תראו באיזה עולם אנחנו חיים : ארה"ב, מדינה מערבית "מתקדמת" של המאה ה21, אישה שבוחרת לא להתחתן ולא להביא ילדים, היא אישה משוחררת שחייבים לכבד את רצונותיה ואת בחירותיה אבל גבר שלא מתחתן ולא מביא ילדים נתפס עדיין כ"דפוק", "חריג", "לא מקובל" ובעיקר "כישלון כגבר".

 

 (תקראו את המאמר הרלבנטי הזה: "...עשרות שנים נאבקו הפמיניסטיות על כך שזכויות האשה יוכרו גם בלי שתינשא. אבל הנה, אבוד להן. אנשים שאינם רוצים להיות זוגיים הם, כלשון יוגב, "מעוותים". לא מצאת כלה, חמודי? אין לך בשביל מי להוריד את הקרש? אתה אפס "מעוות" ו"חסר ביטחון עצמי". תאמרו את הדברים הללו בלשון נקבה ותקבלו את המשפט השוביניסטי הנאלח של השנה.")

 

שימו לב גם לסחטנות הרגשית שמפעיל ד"ר פיל כשהוא מראה את תמונתה של התינוקת והקהל צועק "בוז" לגבר. פתאום רק לגבר יש אחריות והאישה הופכת לילדה תמימה וטובה ש"בסה"כ" רוצה שאביה של התינוקת יאהב אותה. זאת הסיבה שבגללה לנשים אין מצפון כי מראש החברה נותנות להן פטור מאחריות לתוצאות מעשיהן!

 

חשוב מאוד להבין ולזכור שהחברה מאז ומתמיד כפתה על גברים להתחתן ולהתחייב לנשים לפרנס אותן ולדאוג להן לכל החיים. זאת הסיבה האמיתית למאבק בן מאות השנים נגד זנות, פורנוגרפיה ואוננות (ואפילו נגד הומוסוקסואלים) - החשש שגברים יוכלו לפרוק את צרכיהם המיניים בלי שיצטרכו להתחנן בפני נשים, להיכנע להן, להתחייב להן ולהבטיח להן נישואין. זה נכון לגבי כל חברה, מערבית או מזרחית, דתית או חילונית, מתקדמת ועשירה או מדינת עולם שלישי. לכל חברה יש את הדרכים, הנורמות, שיטות העינוי והענישה נגד גברים שלא מתחתנים מסיבה כזאת או אחרת. זאת בדיוק הסיבה שבגללה יש עדיין מדינות כמו סוריה שבהן גברים מוצאים להורג רק משום שהם נחשדים בכך שהם הומוסוקסואלים!

 

לכן בעצם אפשר לומר שהממסד מקבל בכניעה מוחלטת מעשים נבזיים של גניבת זרע שעושות נשים כי זו אחת מהדרכים "לוודא" שהגבר יתחייב לאישה, וידאג לה. שימו לב שעשרות שנים מאז שהומצאה הגלולה למניעת הריון עבור נשים (מאז תחילת שנות ה-60) עדיין לא המציאו גלולה דומה עבורנו הגברים (כזאת שהיא בטוחה לשימוש, יעילה ובלתי מזיקה)!! מדוע? כי הנשים פשוט לא רוצות לאבד שליטה, פשוט מאוד. לא לשווא הגלולה הזאת נקראת גלולה לשליטה בהריון (Birth Control Pill) לכן במשך שנים רבות ועד היום ממשיכים לטעון ולהבטיח שממשיכים לחפש ולחקור ולהמציא אבל עדיין לא הגיעו לזה. מעניין באמת מדוע...

 

לסיכום, אין הגנה טובה יותר מאשר להימנע מראש מלהיכנס לסיטואציות כאלה : לא לסמוך על נשים שאומרות שלקחו גלולה למניעת הריון ותמיד לזכור להשתמש בקונדום. לא להתקמצן בסוג הקונדום ובשום פנים לא לקנות את הסוג הזול שנקרע בקלות. אל תתחייבו לאישה בשום צורה ואל תיכנעו לאישה קנאית שמציבה אולטימטומים ומנסה להכריח אתכם להתחייב שבשלב כלשהו תתחתנו איתה. כמוכן, בסיום יחסי מין תמיד תיזרקו בעצמכם את הקונדום - אל תיקחו סיכונים.

 

אני גם מזכיר לכם שהכי חשוב, אל תתחתנו במצב הקיים, זאת מלכודת מוות עבור גברים!!

 

ג'ק

נכתב על ידי , 25/9/2009 11:40   בקטגוריות אהבה ויחסים, חברה, כסף, מניפולציות, נשים, פמיניזם, פמיניסטיות, שיוויון, שקרים, תקשורת, מזונות, משפטים, משפחה  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   1 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



20,737
הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , החיים כמשל , אקטואליה ופוליטיקה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לjack_nukem אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על jack_nukem ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)