לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

פלאפי הארנב המעופף

ברוכים הבאים לפלאפי הארנב המעופף! עקב קוצר במקום, לא אוכל לתאר את כל הדברים המופלאים שעליהם אכתוב, אך אנסה לתת כמה מילים: הבלוג הזה הולך לעסוק בחיי, ובדברים המסעירים המטורפים ולפעמים המשעממים עד מוות שעוברים עליי. אם אתם בעלי לחץ דם גבוה, אולי תשבו?


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ינואר 2010    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      




הוסף מסר

1/2010

ספרים וחוברות וכל דבר כתוב


 

עורך חדש בעיר! אפשר לשחק עם פונטים וכל מיני כאלה! וו-הוו!

 

יש לי בעיית קשב. אני חושב שזה מין טריק של המוח שלי, כשמשהו לא מעניין אותי, הוא לא ייתן לי להתרכז בקריאה, וזה יימרח עד שאני אוותר על אותו ספר/חוברת או עד שאני אשכח למה בכלל התחלתי לקרוא מלכתחילה.

 

אז על מה דיברתי...?

 

אה כן. אני מאוד רוצה לקרוא כל מיני ספרים שמלמדים שיטות לזכור דברים (אני שוכח דברים בקלות), אבל המוח שלי מעדיף שלא. אז העניין נמתח כמו מסטיק ואז אני מאבד עניין או עובר לקרוא משהו אחר. ואני מאוד הייתי רוצה לסיים ספר אחד כזה.

 

 

אז אני מנסה להדבק לאחד מאלה, שמלמד שיטות לזכור. זה יותר קשה בשבילי, כי צריך לתרגל ולא מספיק רק לקרוא.

 

בעבר חשבתי שזו עצלנות בסיסית ועמוקה. היום זה יותר קל, כי יש לזה תווית יפה: ADD. (הפרעת קשב - כי באנגלית צריך שלוש מילים ובעברית רק שתיים)

 

אפשר לקחת כדורים, יש שיטות שאמורות לעזור לעקוף את הבעיה הזו, ובכלל נחמד שאפשר לשים את זה בקופסא, להביט, ולדגדג.

 

לקחת כדורים זה פתרון קל.. עם תופעות לוואי. את אחת השיטות האחרות ניסיתי כשהייתי קטן, וזה לא ממש עבד. שכחתי דברים פחות או יותר ברגע שסיימתי שיעור.

 

אז אני מנסה להכריח את עצמי. ועצמי נלחם חזרה, וחוזר חלילה..

נכתב על ידי פוקס , 5/1/2010 15:39   בקטגוריות מחשבות  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




Avatarכינוי:  פוקס

בן: 50



פרטים נוספים:  אודות הבלוג

קוראים אותי
8,734
הבלוג משוייך לקטגוריות: אקטואליה ופוליטיקה , 30 פלוס , משוגעים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לפוקס אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על פוקס ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)