לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

life in plastic


כינוי: 

מין: זכר

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מאי 2009    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

5/2009

עוד התלבטויות בנושא תיקים


היום הלכתי למצוא את התיק המוזלם - כמובן שאין כזה. זאת המסקנה.

באמת שפשוט לא הצלחתי להחליט.

אבל דבר אחד ברור את השחור שרציתי בעיקרון - זה שהיה בין שני המועמדים הסופיים - אני לא רוצה, או לפחות עכשיו אני לא חושב שאני רוצה.

הוא היה פשוט מובנה מדי כזה - מצד שני מבחינת ש טח אחסון הוא היה יחסית גדול
 
אז מה שנשאר זה החום כהה כהה (הראשון בפוסט עם התמונות) הוא בכלל לא רע, אבל לא ממש גדול, גם לא קטן.

למרות שאני שונא להתלבט לגבי דברים בחנות יותר מדקה, בכל זאת הבית שלי מלא בתיקים שלא השתמשתי בהם בסוף, וממש חשוב לי הפעם להיות ממש מרוצה ולהרגיש שקניתי את התיק האולטימטבי - אז ממש התלבטתי בחנות.

שמתי את הלפטופ שלי בכל אחד מהתיקים שהיו בחנות, שמתי את התיק עלי עם הלפטופס, עם המעילף בלי המעיל, החזקתי ביד, על הכתף וכו'.

המוכרת הייתה ממש נחמדה וסבלנית, אפילו כשחזרתי בפעם השנייה, ועם זאת לא יכולתי להחליט - זה כנראה החום הכהה, הוא כנרהא הנכון ביותר,אבל עדיין, אני לא מצליח להגיע לוודאות של 100%. וחוץ מזה פתאום הרגשתי שרגע, אני בעצם הולך להוציא על התיק 9,000 ש"ח - זה באמת מה שאני רוצה? לא עדיף להוסיף עוד 10,000 ש"ח ולקנות שעון חדש ושזהו?

לא יודע, לא יודע, לא יודע.

ומסכנה אמא שלי שביקשה שאני אביא לה ארנק חדש וכבר בחרתי ואמרתי לה שאני מביא, אבל אז הבנתי שאם אני אכנס (בפעם השלישית) לקנות את הארנק אני כבר אקנה גם את תהיק, ואני עוד לא סגור על זה ב100%, ואני רוצה להיות ממש ממש בטוח בנושא, אז לא יצא.

ומסכנה גם אחותי, היא עוד לא יודעת את זה אבל לא הספקתי לעבור ב H&Mזאת אומרת עברתי ליד - וראיתי שיש דברים מאוד יפים בחלון, אבל לא יצא לי להכנס, הייתי עסוק בלחשוב על הוויטון שלי. לחשוב ולחזור לחנות ולחשוב ולחזור ולחשוב ולחשוב.

ואחר כך עברתי ליד החנות של tumi וראיתי בחלון בדיוק את אותו תיק שראיתי אז בלוס אנג'לס - ואפילו היה עליו 20% הנחה - זאת אומרת שהוא יצא רק 3,000 ש"ח - שזה כבר ממש שליש מהוויטון - ומצד שני זה 3,000 ש"ח - לא עדיף כבר להוסיף עוד שישיה ושזהו?

האמת היא שזה לא הכסף - גם זאת שהייתה איתי אחרי השעות שהיא בילתה בוויטון היום, כבר הבינה בדיוק את הצרכים שלי ואמרה מארקס - זה התיק שאתה צריך - הוא בדיוק פרקטי לך - כי באמת הטומי פשוט מיועד לכל זה - יש לו מקום מעולה ללפטופ, יש לו תאי אחסון נוחים, הכל נראה בו מאוד נח, יש בו המון מקום - אבל כמו שהיא אמרה אנחנו סנובים מדי - זה לא הווטיון - וכשחושבים על זה באמת חוץ מלטיסה שאז צריך יותר מקום - הווטיון הוא באמת הדבר הנכון, כאילו אני לא מדמיין את עצמי מסתובב אחרי שעות העבודה עם הטומי הזה. ובכל זאת...

אוף קשים הם החיים.

יאללה, יש לי טיסה לתפוס.
נכתב על ידי , 5/5/2009 22:18   בקטגוריות המשבר הכלכלי, לבטים  
35 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



הבלוג משוייך לקטגוריות: 20 פלוס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לmarcs אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על marcs ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)