לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

Bonbon


קטלוג לבנות (מקורי מקורי,ולא נראה בשום מקום אחר)

Avatarכינוי: 

בת: 14





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

12/2009

הקפצה ^^


למטה יש לכם את הפוסט הכי מגניב לחנוכה!
מוזמנים להגיב :) ויש גם את פוסט שלוש -פוסט חורף

 

נכתב על ידי , 18/12/2009 22:56  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



פוסט ארבע!


חנוכה,חנוכה,חג יפה כל כך!

(זיכרו,כל מה שכתוב כאן לא מועתק ונכתב על ידינו,רק המתכונים לוקחו מאתרים ,טוב כי אנחנו עדיין לא ברמה של להמציא מתכונים בעצמנו)

כן כן ניחשתן נכון,הפעם יש לנו פוסט שכולו חנוכה

 

אז מה יש לנו בפוסט?:

-איפור חנוכה

-איך להתלבש נכון למסיבת חנוכה(עם חברים\משפחה)

-פונדו חנוכה

-משעמם?לא בבית סיפרנו!

-איך להפוך את החג הכל כך משמין הזה לקצת יותר בריא..

 

פונדו חנוכה(לקוח מהאתר המיייצוין שימרית)

מתכון מיוחד לאירוח לחנוכה יפה, צבעוני ומקורי: מיני סופגניות על קיסם עם רוטב שוקולד ובציפוי אגוזי פקאן סיני, סוכריות, שבבי שוקולד וקוקוס.

חומרים (כ-25 יחידות)

לבצק: 

 

·         כ-3 ½ כוסות קמח (1/2 ק"ג) 

·         ½ שקית או ½ קוביית שמרית (25 גרם) 

·         4 כפות גדושות סוכר (80 גרם) 

·         ¾ כוס + 2 כפות חלב (200 מ"ל) 

·         2 ביצים 

·         ½ כפית מלח (5 גרם) 

·         גרידא מתפוז אחד 

·         5 כפות חמאה (80 גרם) 

לפונדו - רוטב שוקולד: 

·         150 גרם שוקולד מריר 

·         2/3 מיכל שמנת מתוקה (150 מ"ל) 

·         1 כף חמאה (20 גרם) 

 

אופן ההכנה: 

לבצק :  

1        שמים בקערת מערבל את החלב, הסוכר והשמרים ומערבבים בעזרת וו הגיטרה עד לקבלת תערובת אחידה.  

2        מוסיפים את שאר החומרים, למעט המלח, ולשים בעזרת וו הלישה 5 דקות במהירות בינונית. מוסיפים את המלח ולשים במהירות גבוהה כ-4 דקות נוספות עד לקבלת בצק אלסטי.  

3        עוטפים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים בטמפרטורת החדר עד להכפלת הנפח. 

4        לאחר התפיחה מוציאים את האוויר ויוצרים כ-25 כדורים במשקל כ-15-20 גרם כל אחד. או לחילופין מרדדים את הבצק לעלה בעובי 1 ס"מ וקורצים עיגולים בקוטר 3 ס"מ. מניחים את הכדורים או העיגולים על תבנית משומנת (עם שמן תירס או מזולה) ומתפיחים עד להכפלת הנפח. 

לטיגון :  

5        מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הסופגניות משני הצדדים עד להזהבה. מסננים מהשמן,  

6        נועצים בקיסמים ומניחים בקערה לצד רוטב השוקולד לפונדו 

לרוטב שוקולד. 

7        מרתיחים בסיר קטן את השמנת ומסירים מהלהבה מוסיפים את השוקולד ומערבבים היטב. מוסיפים את החמאה ומערבבים עד לקבלת רוטב אחיד. 

 להגשה: 

8        מכינים קעריות עם הציפויים השונים לפי בחירתכם ומניחים לצד הסופגניות ורוטב השוקולד.  

9        טובלים כל סופגנייה ברוטב ואח"כ בציפוי הנבחר.     

 

מה ללבוש למסיבת חנוכה?

 

אז ככה,בואו נתחיל במסיבה עם חברים..

מאוד חשוב פרט אחד,את מארחת או אורחת?

אם את אורחת עדיף לא להיראות יותר יפה מהמארחת כי זה קצת יפגע במארחת.

אם המארח הוא בן ויש ביניכם משהו תלבשי משהו שהוא לא יותר מדי,כמו חולצה יפה וג'ינס מיוחד(זאת סה"כ מסיבת חנוכה,לא צריך להגזים)

ובקשר לאיפור את יכולה להשתמש במדריך איפור מדליק למסיבה(אפשר למצוא ברשימות) או לבחור 2 צבעים שיש בבגדים ולשים את הצבע הבהיר על החלק הפינימי של העפעף והכהה בחיצוני(לטשטש את המעבר כן?!) ותצאו טיפטיפה מעל שקע העיןלא לשכוח עיפרון מסקרה וליפגלוס):

*הצבעים הם רק לשם המחשה*

(איזה כישרון בצייר אני הא?אפילו ריסים עשיתי!)

אם את מארחת תלבשי משהו יפה,כמו שמלה מיוחדת או טוניקה עם טייס ,מאוד חמוד ומחמאות יתקבלו..

לאיפור אפשר יותר להשקיע, את יכולה לעשות מה למעלה ולהוסיף איילינר,צללית חומה בקצה ולבן איפו שמסומן באדום:

איפה שאדום-צללית לבנה

אם המסיבה היא עם משפחה טוניקה וטייס זה המתכון המושלם.:)

בקשר לאיפור את יכולה לבחור מלמעלה^^ או לשים בעדינות עיפרון שחור(גם לזה יש מדריך@! איזה קטע)

איילינר וצללית לבנה,זה מאודדדדדד מבליט את העיניים אבל גם מקטין אותן

ואל תישכחי להיזהר בלא ללכלך את הבגדים שלך בריבה או סוכר..XD

 

איפור חנוכה

 

הפעם אירגנו לכן איפור מדהים שצועק חנוכה!

הצבעים שמזכירים לנו חנוכה הם אדום וכתום כי הם מזכירים לנו אש,ולרוב האנשים ורוד מזכיר סופגניות(טוב,לזללנים שבינינו).

 

 

אז נתחיל:

האיפור שנתשמש בו הוא:צללית ורודה נצנצים של מאק(אפשר להשיג אותה בעזריאלי ובקניון רמת אביב ,כתחליף אפשר לקחת נצנצים פשוטים אבל לקחת ממש קצת כי הם נידבקים בקלות.)

צללית כתומה רגילה ופשוטה וצללית קרם זהובה לא חייב,מסקרה,מברשות,עיפרון סגול(אפשר שחור\חום\כחול) וצללית בסיס.

שלב 1:מורחים צללית בסיס.

שלב 2:מורחים צללית כתומה על בערך חצי עין *אפשר צללית קרם זהובה על העפעף כדי

שתיתן עומק*. 

שלב 3:מורחים את צללית הנצנצים לאורך החלק עליון של העין וסיימנו.

עכשיו רק נשאר לשים עיפרון ומסקרה .  מקוות שתקבלו מחמאות ^^

 

משעמם ? לא בבית סיפרנו..:)

 

אם גם את נתקעת מול המחשב ,ואין לך מושג אפילו מה לעשות,טוב שפנית אלינו.

אצלי לפחות,אין כל כך זמן פנוי השבוע אז נעזור לכן לתכנן את החופש שלכן כמו שצריך.

 

אז התיכנון המומלץ הוא:יום 1 :שיעורים ושינה.XD אפשר גם לקרוא איזה ספר טוב.

ובימים הבאים לקבוע עם חברה לסרט\טיול בפארק\סופרלנד\לונפארק ועוד מלא בילויים שאתן אוהבות.

כמובן אם קבעתן כבר מראש זה הכי טוב כי אז אתן לא מתאכזבות אם מישהי פתאום מבטלת,או לא יכולה

כשאתן שואלות אותה.

2-3 ימים לפני תקבעו,ורוב הסיכויים שיסיכמו לכן.

אם יש לכן חבר,עוד יותר טוב,תקבוע איתו משהו ותכייפו :)

תוודאו שיהיה לכם כל יום משהו לעשות כי זה המתכון הכי טוב לחופש מוצלח.

חברה ביטלה ברגע האחרון?לא נורא,תקבעו ביום אחר ותנסו למצוא מישהי שיכולה,או תצאו לבילוי עם אחותכם\אחיכם\אמא שלכם\אבא שלכם.

אם גם הם לא יכולים אתן יכולות לצאת לשכונה שלכן ואולי תמצאו מישהו שאתן מכירות.

אם לא מצאתן ,אתן יכולות לכייף לבד או להשלים שיעורים.

עוד אפשרויות מאוד טובות הן,לקנות משהו כמו פימו או פלסטלינה ולעשות דברים מגניבים וזולים שאתן יכולות להשתמש בהם

גם בביצפר כמו שרשראות,עגילים,קופסאות וטבעות.

אפשר גם לעסוק בספורט ולעשות מתיחות ,ריצות וכל מה שעולה בראש שלכן.

אתן יכולות לקחת את החברות ליום כיף!

אם אתן אוהבות לבשל אתן יכולות להכין עוגה ולקנות מצרכים לקישוט! להכין ורדים מבצק סוכר ולעשות לעוגה מסגרת של קרם,

אם אתן אוהבות לצייר אפשר לקנות קנבס ממש גדול וצבעי אקריליק ובלונים,את כל החדר תרפדו בעיתונים וניילונים ותשעינו את

הקנבס על הקיר,קחו בלונים ותמלאו בצבע ותצמידו עם סיכת ביטחון לקנבס ותפוצצו עם מחט או משהו! אחר כך

אפשר לגזור בדים בצורות שונות ולהדביק רנדומלי,לקחת לקים ולהשפריץ,לקחת טוליפ ולעשות קווים ספונטנים.אפשר לקחת איפור

שהתכוונתן חזרוק וגם איתו להשתמש...

ומה יצא? דבר ראשון אתן הוצאתן את העצבים לי אישית זה כל כך עזר והיה לי כל כך כיף,זה כיף ברמות מטורפות ומה שיצא זה אבטרקציה

(ציור שכל אחד רואה בו משהו אחר(דמויות נופים וכאלה))שאפשר למכור ביותר ממאה שקל,תשדלו לכסות כל חלק שלא ישאר חלקים לבנים

בקנבס.

אם אתן אוהבות לנגן ואתן לא מתביישות צאו לרחוב ונגנו,אולי תקבלו על זה כסףחח

או שתלכו לים עם חברים ותשירו ביחד שירים שאתן יכולות לנגן בגיטרה ולשיר גם

 

איך להפוך את החג הכל כך משמין הזה לקצת יותר בריא..?

 

גם אתן אוהבות סופגניות ולביבות?

גם אתן שמתן לב שהעילתן קילו או שניים בזמן האחרון ?

 

אז לנו יש כמה טיפים שיעזרו לנו לישמור על הגיזרה שלנו.

 

טיפ 1:לא חייב לטגן את הסופגניות!

אפשר לאפות אותן והן כבר יותר בריאות.

טיפ 2:להפחית את כמות הסוכר בסופגניות .

טיפ 3:לא לאכול עד שאתן מתפוצצות בארוחות,פשוט תאכלו עד שאתן שביעות ולא רעבות.

טיפ 4:בלביבות אפשר להוסיף ירקות שאתן אוהבות כמו גזר,סלרי ועוד.

פחות משמין ויותר בריא.

טיפ 5:לתגן את הלביבות בשמן זית.

לדוגמה הבאנו לכן מתכון:

יד מרדכי מציגה מתכון להכנת לביבות תפוחי אדמה וארטישוק ירושלמי בשמן זית יד מרדכי

המצרכים לכ- 20 לביבות  (ל 6 אנשים):

  • 6 תפוחי אדמה בינוניים
  • 2 ארטישוק ירושלמי בינונייים (לחילופין ניתן להשתמש בגזר, סלק או בטטה)
  • 3 ביצים
  • 1 כוס קמח
  • 1 כפית מלח,חצי כפית פלפל
  • שמן זית כתית מעולה יד מרדכי לתיבול מעודן

אופן ההכנה:

לגרר בפומפיה את תפוחי האדמה והארטישוק הירושלמי לקערה גדולה, להוסיף את יתר החומרים ולערבב.

ליצור כדורים מהתערובת ולשטחם (למחוץ מעט ביד ולסנן את הנוזלים מהתערובת). למזוג למחבת כבדה שמן זית כתית מעולה לתיבול מעודן של יד מרדכי, בגובה של 1 ס"מ ולחמם על אש בינונית. לטגן את הלביבות משני הצדדים במספר סבבים (תלוי בגודל המחבת) על מנת שלא להוריד את טמפרטורת השמן. לספוג היטב את שאריות השמן בנייר סופג.

להגיש חם בליווי של שמנת חמוצה או רוטב יוגורט.

טיפ: ניתן להוסיף לתערובת מעט גבינה מלוחה או גבינת עיזים לפי הטעם.

בתאבון!!

(אמא שלי מכינה ררק עם תפוח אדמה ומטגנת בשמן קנולה,אנחנו אוכלים את זה ככה וזה אחד הטעימים!)                                          

נכתב על ידי , 15/12/2009 19:19  
28 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



פוסט שלוש!


*אני הכנתי!מי שלוקח מת על המקום!*

אומייגאד!אומייגאד!פוסט שלישי,יופידידו!תודה לכן שנשארתן איתנו עד היום

אתן לא מבינות כמ הטוב על הלב זה עושה לנו שיש לנו קוראות מדהימות כמוכן

אנחנו נמשיך ונמשיך אפילו אם מס' התגובות יהיה 0 גדול ומאופס!(כמובן שנעדיף

שתגיבו אבל זה כבר החלטה שלכן)

טוב אנחנו רק רוצות לומר שאם יש לכן איזשהו מדריך שכתבתן נשמח לפרסם עם קרדיט ענקי ענקי ענקי!

ותיבת הבקשות שלנו כאן לפניכן אז תבקשו!

והפעם בפוסט שלוש -ספיישל חורף!

אוהבות, הצוות 

 

*גם את זה אני הכנתי אררררררררר*

והיום בפוסט שלנו:

-תשובות לשאלות מתיבת הבקשות

-שיק שוק תסרוקות!

-2 מרקים לחמם את הבטן

-טיפים לחורף מווושלם

תשובות לשאלות מתיבת הבקשות

אוקיי בינתיים יש לנו שלוש ששאלות אז כל אחת מהשותפות תענה לפי הידע שלה,

1.איך לעזזל שמים לק ביד ימין?!(לימניות ובשמאל לשמאליות)

   גילה: אז גמאני ימנית , ואני מכירה את השיט הבא,את מחזיקה את המברשת של הלק ביד שמאל,

           ובמקום להזיז את המברשת את מזיזה את יד ימין!הבנת?

           או שפשוט מתרגלים וזה בא עם הזמן...

  נטלי:אני פשוט מחזיקה את המברשת ומנסה שהיד שאני מורחת עליה תהיה באלכסון ואז יותר קל לי.

  אולגה:אני משתמשת באותה שיטה כמו גילה=]

 

2.איך לעשות את הפרנץ' המושלם?

   גילה:אוקיי הולכים לחנות שיש בה כל מיני דברים לציפורניים וקונים מדבקות פרנץ',

          מה זה? זה בעצם שבלונה בשביל פרנץ' מושלם,

          איך משתמשים? את מניחה את המדבקה על הציפורן ואת משאירה בין קצה הציפורן למדבקה את המרחב

          שבו את רוצה שיהיה הפרנץ',לוחצת חזק על המדבקה ופשוט מניחה לק בצבע הפרנץ' שאת רוצה בין המדבקה

          לקצה הציפורן,היתרון הוא שאם עלית על המדבקה זה לא נורא,לאחר שהלק מתייבש את מסירה את המדבקה

          וואלה! הפרנץ' המושלם

  נטלי:

  אולגה:חח עוד כפעם  כמו גילה=]

3.איך לשים אבנים בציפורן?

  גילה:אוקיי אני לא יודעת אם את יודעת אבל יש דבק לציפורניים,איתו מדביקים ציפורניים מלאכותיות ו...........אבנים!

  את פשוט מניחה ממש קצת איפה שאת רוצה ומניחה את האבן,ומחכה שיתייבש,תיזהרי לא להדביק את האצבעות

  ושלא יכנס לעיניים!(לא שאני יודעת איך זה יגיע לשם אבל זה מה שכתוב על הבקבוקון)

אולגה:אני לא יודעת אם את מכירה אבל יש דבר מיוחד בשביל לשים אבנים על הציפורניים.

זה מין "דבר" כזה מעץ...זה מחזיק מעץ ומשני הצדדים שלו יש שתי "מקלוני מתכת" שבקצה שלהם יש נקודות מתכת במיוחד כדי להחזיק

את הציפורן, את צריכה לשים קצת מים כל הנקודה הזאת ואז לגעת עם הנקודה על החלק "היפה" של הציפורן שיראו אותו כשיהיה על הציפורן ובעצם

לשים את האבן על הציפורן כשהלק עדיין לא התייבש.

ה"דבר נראה ככה" חחXD:

 

נטלי:אני כמו אולגה ועוד תוספת למה שהיא אמרה זה שאפשר לשים קצת לק שקוף על הקצה המתכתי ואז להדביק קצת את הקצה לחלק הכסוף ושטוח של האבנים ואז לשים על האצבע.אחר כך לעבור על זה בלק שקוף ולא צריך אפילו דבק לציפורניים.

  

שיק או שוק?

 

והפעם>>>>>התסרוקות של ריהאנה!

כולנו כבר ראינו במדורי רכילות את התספורות המזעזעות והיפות של ריהאנה אז עכשיו אתם תחליטו-

שיק??או שוק??

 

 

תספורת פטרייה

שיק:

שוק:4 

 

 קארה מדורג

שיק:4

שוק:

 

 

ארוך תלתלים

שיק:2

שוק:2

 

 

כמו זומבי עם חימצון בקצוות

שיק:1

שוק: 3

 

מוהוק ג'ינג'י

שיק:

שוק: 4

 

 

אלביס

שיק:2

שוק:2

 

 

גילוח בצד

שיק:

שוק:4

 

 

קארה בוב קלאסי

שיק:4

שוק:

 

 

טיפים לחורף מוווושלם !

אז ככה בנות, כולנו רוצות חורף מושלם נכון?אפילו אם זאת לא העונה האהובה עלינו  אבל זה בדיוק הזמן לחדש את המלתחה שלכן ונכון שתמיד כשאת זקוקה למשהו באמצע החורף ושחכת לקנות אותו ואין לך זמן או כוח לנסוע לקנות? אז הפעם רצינו לוודא שלא תשכחו כלווםםם!!

אנחנו  רוצה להזכיר שכמובן לא כולן יסכימו עם הדברים אבל זה פונה לקהל הרחב ולא לכן בספציפיות אז בבקשה את תגיבו לנו-לא נכון אני כזאת וכזאת ושונאת כזה וכזה כי זה באמת לא מותאם אישית.

 

הנה כמה דברים שחייבים פשוט חייבים למלתחה שלכן:

 

1.הכל מתחיל בבית , תמיד זה מתחיל בזה שקר לנו בלילה ולמה אנחנו עוברות??לשמיכות פוך!!!

אבל סתם להוציא שמיכת פוך לבנה זה משעמם אז הנה כמה סטים לשינה נעימה יותר:)

   

 

וכדי להשלים את הסט החם למיטה כמובן שצריך פיג'מה!

כמה פיג'מות מגו אנדר

 

 

וכדי לא להתקרר אתן צריכות נעלי בית

כמה נעלי בית שיחממו אותכן=]

 

ואז זה עובר לבחוץ-צריך קודם כל  סווצ'רים=]

 

כי סווצ'רים טובים גם עם נעלי ספורט וג'ינס—שזה לכל השנה=]

צריך לבחור סווצ'ר שמשקף את מי שאת כי ככה יראו אותך האחרים...

הנה כמה מגפיים מבית היוצר של קסטרו:

וכמה מבית היוצר של טו גו:

ככל שהחורף מגיע לשיאו מתחיל להתקרר בחוץ , יורד גשם ובכמה ערים גם שלג וצריך:

 

א.מעיל כמובן!מעיל הוא פריט מאוד חשוב במלחתה החורפית שלך גם כן.

הנה כמה מעילים של קסטרו(כמו שאתן רואות גלשנו הרבה באתר של קסטרו^^)

 

 

 

וככל שיש יותר גשמים צריכים מטריות!!!מטריות יכולות להפוך לאקססורי מאוד נחוץ בחורף

הנה מטרייה שהיא אקססורי במלוא מובן המילה—מטרייה שהיא טבעת!(היא מאוד יקרה אבל אפשר להכין משהו דומה מפימו,רוצות מדריך?תצביעו בתגובות..)

והנה כמה מטריות יפות=] והנה שלט חמוד לשימוש חופשי

 

ממשיכים את הקניות במחלקת הקססוריז בקניית כובעים וצעיפים!!!

את הצעיפים אתן יכולות למצוא בקסטרו

 

 

והנה סיימנו את הקניות שלנו!!!:))))))))) יופידוווו

 

 

ולפוסט הבא שלנו אתן צריכות לבחור איזה מתכון אתן רוצות שנשים:

*עוגת שוקולד טעימה ב9 דקות (כולל אפיה)

*עוגת שוקולד "מנצחת" קלה להכנה

*פונדו חנוכה:סופגניות קטנות ורוטב שהוא כמו פודינג שוקולד בצד

 

או שאתן יכולות להביא רעיונות למתכונים שאתן רוצות שיהיה ואנחנו נחשב את הקולות של ההצבעה ואת הרעיונות ואולי נשים כמה מתכונים:)

 

 

2 מרקים בשביל לחממם את הבטן

 

1.מרק ראשון הוא מרק מכלום..(מתכון זה לקוח מהספר המצוין מרק חם לחורף קר של דנית סלומון שנמכר כיום ואפשר להשיג אותו בחנות צומת ספרים לטבחיות שביניכן)

טוב לא מכלום אלא ממה שיש לכם בבית,פשוט תאספו את המצרכים שיש לכם בבית אבל שיתאימו למרק .

מצרכים אפשריים:כנפי עוף,חזה עוף,גרונות עוף,ירקות כמו סלרי,גזר,חסה,קישואים ,אורז,פסטה,אתריות,פתיתי שיבולת שועל,עדשים,גריסים,עדשים ואפילו שקדי מרק.

 

אז ככה למתכון שלנו לארבעה מנות לקחנו:(אפשר להעתיק את הרשימה לרשימת קניות)

 2 גזרים,קלופים

2 קישואים בינוניים

6 כוסות מרק צח(יש אבקה להכנת מרק צח,ואפשר להתחיל בלהרתיח את הכמות הרשומה של מים על הקופסא ולהוסיף חצי מכמות האבקה המומלצת ואז להוסיף בהדרגה כדי לקבל את הטעם שרוצים.

3 כפות מיץ לימון

כפית סוכר

מלח ופלפל

קורט צ'ילי גרוס (לא חייב)

 

ועכשיו להכנה:

1.מגררים את הגזרים ואת הקישואים על מגררת גסה ושמים בסיר.

2.מוסיפים את כל שאר המצרכים ומביאים לרתיחה .

3.מכסים ומבשבלים מעל להבה נמוכה במשך שלושים דקות לפחות.

טועמים ומתקנים את הטיבול לפי הטעם.

הערה:אם את מוסיפה כנפיים של עוף\גרונות של עוף תוסיפי 4-3 ותבשלי 60-45 דקות.אם את מוסיפה עדשים וגריסים ,הם זקוקים לבישול(במים בלבד)של 1-1וחצי שעות.שיבולת שועל מוסיפים אחרי שהבאנו את המרק לרתיחה.אורז מוסיפים רבע שעה(15 דקות) לפני תום הבישול.פסטה מוסיפים לפני תום הבישול -משך זמן בישול הפסטה כתוב על האריזה.

 

2.מרק תירס

חומרים: 3 ליטר ציר ירקות או עוף. או מרק מוכן מאבקה. 2 קופסאות שימורי תירס 1/2 כוס סוכר כפית מלח 3 כפות קורנפלור כוס מים 3 ביצים

אופן ההכנה:

מסננים את התירס וטוחנים בבלנדר  * מרתיחים את הציר בסיר  * עם הרתיחה מוסיפים את התירס, הסוכר והמלחמערבבים 3 כפות קורנפלור בכוס מים.שופכים את תערובת הקורנפלור למרק הרותח תוך ערבוב תמידיאם המרק אינו סמיך דיו, ניתן להכין בלילה נוספת.טורפים את הביצים בכלי נפרד.  * מכבים את האש ויוצקים את תערובת הביצים בזרם דק ובתנועות סיבוביות אל תוך המרק.ממתינים כמה שניות ומערבבים את המרק

 

העיצוב לבלוג לבנות בלבד:

אם אהבת תאמרי בתגובכות,ושחכתי משהו?אם כן תגידי אני ישנה מיד וסורי שזה יתעקב היה לי די לחץ...

נכתב על ידי , 11/12/2009 19:21  
6 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



לדף הבא
דפים:  

6,097
הבלוג משוייך לקטגוריות: נוער נוער נוער , מגיל 14 עד 18 , הדרכה ועיצוב לבלוגים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לBonbon-הבלוג לבנות3> אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Bonbon-הבלוג לבנות3> ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2024 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)