שאלה - האם למה שקורה בדרום יש קשר לביטחון ישראל?
תשובה - לא. זוהי עווית לא רצונית הדומה לעווית של כלב חולה כלבת הרודף אחר זנבו.
שאלה - אז למה בכל זאת?
תשובה - זה לא קשור לדו"ח המבקר. לא בעניין הרפז ולא בעניין אסון הכרמל. זה לא קשור לרצון לשבור את ממשלת האחדות הפלסטינית. זה לא קשור למצב באיראן. זה לא קשור להילרי קלינטון. זה לא קשור למינויו של וילנאי, השר לביטחון העורף, כשגריר בסין. זה לא קשור לאיזה בחירות באיזה מפלגה. זה לא רצוני. זה יצא משליטה.
שאלה - אז מה עושים?
תשובה - אין הרבה מה לעשות. צריך לשבת בממ"דים ולחכות שזה יעבור, אם אתה גר בדרום. צריך לחכות שזה יגיע, אם אתה גר בצפון.
שאלה - ובכל זאת?
תשובה - שמעתי ששילוב של ציפרלקס וריספרדל משנה את האישיות, כך שעורך דין אסרטיבי ובטוח בעצמו הנאמן לבת זוגו, שלקח את הכדורים האלה, הפך לשבר כלי בוגדני, מייד לאחר שנטל את הכדורים. צריך לסגור את ממשלת ישראל בחדר קטן, ממוגן, איפשהו בין שדרות לבאר שבע, להלעיט אותם בכדורים האלה, ולהדיח אחד אחד מדי שבוע.
שאלה - ומה ייעשה עם המודחים?
תשובה - הם יצאו מהחיים הפוליטיים ויתחילו מייד לעשות לביתם. אלו שיצטיינו בתקופת הצילומים יקבלו חוזה טאלנט בקשת או ברשת ויגישו יחד עם אלירז מהאח הגדול תכנית בוקר.
שאלה - ומה ייעשה עם המנצח?
תשובה - הוא יוצא מן החיים הפוליטיים, אך כפרס ולא כעונש, ויתחיל מייד לעשות לביתו.
שאלה - ומי ינהל את מדינת ישראל כשכל זה קורה?
תשובה - הפסיכיאטר אילן רבינוביץ'.
שאלה - אבל הוא לא מבין בביטחון!
תשובה - ממש לא נכון. הוא מגיש פינה בגלי צה"ל.
שאלה - ועד אז?
תשובה - אנחנו בעיצומו של סבב נוסף. עלינו להתעצם ולעמוד איתן מול הקמים עלינו להשמידנו. אנו מכים בעוצמה ועדיין בכוננות. נמשיך לגבות מחיר מארגוני הטרור. נחסל ארכי מחבלים ככל שנידרש לכך.
שאלה - ובעברית?
תשובה - מליון אנשים בפחד. מאות אלפי ילדים לא הולכים לבית הספר. ילד בן 14 מת בעזה.
שאלה - וזה מזיז למישהו?
תשובה - לא ממש. על הזין שלי. מחבל. הם ממילא יצביעו ליכוד אחרי כן. ואיזה נאום יפה בוועידת אייפאק עם המסמך מאושוויץ.
שאלה - אין שאלה. תשואות כפיים סוערות. סטנדינג אוביישן. מסך.