טוב אז ככה למחר אני אעשה את הדברים הבאים :
אורז אדום
המצרכים:

אופן ההכנה

קציצות בשר בנוסח עירקי
http://beygale.co.il/2011/10/05/%D7%94%D7%90%D7%95%D7%A9%D7%A8-%D7%94%D7%95%D7%90-%D7%A4%D7%A9%D7%A2-%D7%9E%D7%95%D7%A9%D7%9C%D7%9D-%D7%95%D7%92%D7%9D-%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%AA-%D7%A2%D7%99%D7%A8%D7%A7%D7%99%D7%95%D7%AA/
תפוחי אדמה בתנור עם תערובת שאני המצאתי והיא כוללת כוס פירורי לחם מטובלים
חצי כוס שמן זית ויד רחבה של טימין רוזמרין ו כל מיני
חותכים 6 תפוחי אדמה לקוביות,שמים בתבנית ואופים בחום של כ170 מעלות עד שתוחי האדמה משחימים
כדאי מאוד לרכך את תפוחי האדמה בסיר עם מים על האש כחצי שעה ולדחוף מזלג לבדוק את רכותם
אעשה אורז צהוב ושניצלים מטוגנים לילדים
ויש לי שאיפה לעשות לחמניות שום
http://beygale.co.il/2012/10/10/%D7%9C%D7%97%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%9C%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%95%D7%9D-%D7%90%D7%95-%D7%9E%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%9B%D7%A9%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%99%D7%9D/
יש לי בעיה עם בצק,אני מרגיש חוסר בטחון מוחלט כשאני ניגש לבצק,אני גם לא מת על זה שהבצק נדבק לי לידיים ועוד לא הפעלתי את מעבד המזון אפילו פעם אחת
כאילו יש לי מין חשש שזה לא יצליח וכל המצרכים ילכו לאיבוד
אני יודע ,מין תחושה די מ טורפת אבל אני כותב את זה כי אני באמת מרגיש ככה וזה עוצר אותי מלעשות דברים שאני מאוד רוצה לעשות במעבד מזון
לא ברור לי למה זה
זהו,חוץ מזה היום אחרי חודש וחצי נפתרה בעיית האבטחה שלא איפשרה לי לערוך את הנושא החם,ואני רוצה באמת להודות למריאט וליוחנן שהתעקש כל אחד בתחומו להכניס אותי בחזרה למסגרת
סוף דצמבר,
אני סיימתי,תיהיו טובים