אני אוהב לבשל כידוע,אתמול אגב לקחתי בשר טחון שהפשרתי,טיגנתי במחבת עד שהשחים,לפני זה קצצתי בצל ,שום וחצי פלפל חריף,אחרי האידוי הוספתי את הבשר הטחון תיבלתי והוספתי קופסת רסק עגבניות.
כשתהליך הטיגון הסתיים,הוצאתי את הבשר הטחון הצידה. לקחתי 2 לחמניות פרנה שקניתי בהיפר,חציתי לשניים והכנסתי את הבשר הטחון ל4 חצאי הלחמניות ,כמו כריך.
את הכריכים הנחתי על נייר אפייה בתבנית,הברשתי בביצה הוספתי סומסום והכנסתי לתנור ל 20-25 דקות בחום של 150 מעלות עד שראיתי שהזהיב.
יצא אחלה.
אגב אני הוצאתי להפשיר 250 גר בשר טחון והשתמשתי רק בחצי מהכמות,אני מעריך שכל הכמות הייתה מספיקה לעוד 4 כריכים כאלה,פשוט אצלנו אין מי שיאכל כמות כל כך רבה.
האמת שלא בשביל זה התכנסתי ,עשיתי עוד כמה דברים במטבח,השארתי את הכיור במצב סביר למדי ואחרי התחילה לבשל את מאכליה הטיבעוניים זוגתי האהובה.
מה אומר לכם,בסיום הבישולים שלה המטבח נראה 'חרב' ודארב' או בשפה שאפשר להבין :בלאגן מדהים,הכיור עולה על גדותיו וגם המסביב.
אני מבין שיש אנשים שמבשלים ככה,שמשתמשים בהמון כלים,שכל התבלינים פתוחים כל זמן הבישול ובתוך כל צנצנת תבלינים ,כפית.
,אני רק לא מבין את שיטת העבודה הזאת וגם לא ממש מסוגל לבשל ככה,אני חייב סביבת עבודה נקייה ,אני יכול בזמן ששני סירים נגיד מתבשלים על האש לרחוץ את הכלים שבכיור להעביר ווייש על השיש ולהמשיך לבשל.
אגב אני לא אומר שאני הטוב וזוגתי הרעה בסוגיה הזאת,אני סתם תוהה איך היא יכולה לבשל בכל הבלאגן הזה.היא אומרת שככה היא שולטת בכל מה שקורה מסביבה.
סביבת העבודה במטבח שלנו לא מאפשרת ל 2 אנשים לבשל במקביל ובגלל שהיא טבעונית ואני והילדים לא ,אנחנו מבשלים בתורות.
מעניין אותי לדעת באמת אם זה קורה גם אצל אחרים,האם יש את החלוקה הזאת בין אנשים שכשמבשלים משתדלים לשמור על סביבת עבודה נקייה ואחרים שמתפרעים ואחכ מנקים?
עכשיו אלך לרחוץ כלים כדי להחזיר את המצב לקדמותו,עד לפעם הבאה:-)
הבן המטייל הגיע לתחנה הסופית במסע שלו,ווינדהוק נמיביה,ב26 לחודש הם יוצאים לטרק בן 5 ימים ב fish river kenyon שהוא מסתבר הקניון השני בגודלו בעולם אחרי הגרנד קניון בארה"ב,לא תיהיה שם מן הסתם קליטה והוא לא יוכל לתקשר איתנו ונקווה שהכל יהיה בסדר,כי בעוד 10 ימים הוא מתחיל את מסעו לארץ.
ואנחנו כבר מתים מגעגועים.
אני סיימתי,תיהיו טובים