לאחרונה חזרתי לעבוד,זה משמח אותי,אני עובד גם ביום שישי ומתרגל לזה,בשורה התחתונה זה לא כזה נורא,מה גם שזה יותר כסף.
שמעו אחרי שנה בפנסייה בבית,אני צריך להתלבש כל יום ולצאת החוצה וזה לא פשוט,כלומר כשעבדתי ב25 השנה האחרונות זה נראה מובן מאליו שמתלבשים ויוצאים וצריך להיות מגולח וצריך להראות בסדר כאילו,אין ללכת למכולת בטרנינג או משלומפר כי תיכף אחזור הבייתה .
צריך בכל ערב לבחור בגדים ליום המחר וזה קצת ניג'וס, או להתגלח יום יום,אני שונא להתגלח כל יום מצד אחד, אבל מצד שני,לא אוהב זיפים ואני מגלח את הראש אז אי אפשר להשאיר אנציצי שער כאן ושם,אשכרה עבודה
ובכלל לאחרונה זוגתי עושה לי טיפולי פנים,מסיכה ,קרם,לא מת על זה אבל מבין את החשיבות ומכריח את עצמי לעשות למרות שזה קר בפנים בהתחלה.
בקיצור אני משקיע בטיפוח והתוצאות מהנות.
הבת שלי חלתה בקורונה,למזלה ולמזלנו התסמינים היו קלים והיא לא נזקקה לאישפוז אבל גם תסמיני קורונה קלים לא נעימים בכלל בלשון המעטה,בסוף המחלה כשהתסמינים הקלים התגברו היא אושפזה במיון קורונה בבית חולים וולפסון לבדיקות מקיפות והוחזרה הבייתה אחרי כ8 שעות במיון.
למחרת היא קיבלה הודעה ממשרד הבריאות שהיא בריאה ויכולה לצאת מבידוד,אבל התסמינים לא יודעים לקרוא הודעות והם עברו ביוזמתם אחרי כמה ימים נוספים,הערב נשב לארוחת שבת כשכל הילדים יגיעו וכולם בריאים ברוך השם.
לסיום הפוסט אני רוצה לעלות שיר נוסף שחידשו חבורת זהו זה.
אני חושב,שבעובדה שאני עושה זאת אני מכבד את השירה העברית,את כותבי המילים ואת המלחינים המוכשרים
ובעיקר את המבצעים הנוכחיים של השיר
ולי זה עושה טוב להביא שיר ישן בביצוע מצויין.
אז הנה,השיר "ברוש" שכתב אהוד מנור והלחין אריאל זילבר שהביצוע שלו לשיר הזה ראוי לגמרי