The Bridge Of Khazad Dan
|
RSS: לקטעים
לתגובות
<<
פברואר 2010
>>
|
---|
א | ב | ג | ד | ה | ו | ש |
---|
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | | | | | | |
הבלוג חבר בטבעות: | 2/2010
רוחות מלחמה ולחץ אימים אני כל כך לחוץ לקראת הטסט מחר. כל כך מפחד, וכל טיפת בטחון עצמי שניסיתי להחדיר בעצמי בימים האחרונים, התפוגגה כאילו לא הייתה לעולם. אפילו השירה לא עוזרת לי. אין מצב רוח לדבר, ואני פשוט רוצה לסיים עם זה. אבל זה לא נכון. הגישה הזאת דפוקה. אני לא יכול ללכת מחר לטסט לחוץ כל כך. אני חייב לדבר עם מישהו. אני זקוק נואשות לתשומת לב. אני בקרשים.
הלחץ הזה גורם לי לעצבים לא רציונליים: אין לי סבלנות, ומספר נושאי השיחה שלי עם ידידי, שואף לאפס. אני כניראה פגוע באנשים כרגע, ואני מצטער על כך. אבל קשה לי. קשה לי לשלוט בעצבים האלו. אני רוצה לסיים עם זה. עם הפחד הזה. הקנאה הזאת- הקנאה הזו באחרים שעברו כבר את הטסט, משגעת אותי. היא מסוגלת לשגע פילים. להרוג בני אדם.
אני טמפון, אך בתול.
היום תום דיבר איתי על הצטרפות למן אגודה שמטרתה היא להפחית את אחוזי ההשתמטות בארץ. משום מה, התרגזתי עליו ועל האופטימיות שלו, ועל הרצון הטוב שלו, כשהרציונליות שבי מונעת ממני לחשוב בכזאת חיוביות. כלומר, איך אפשר לצאת ובאמת לשנות דבר? הרי "הכל מתחיל בחינוך, וגם מסתיים בחינוך". העובדה ששום מחשבה או רעיונות עולים לי בנוגע לנושא, לא עוזרת לי. אני שבור. אני רוצה לנסות ולהבין את הרצון העז שלו לעזור, ולשנות. לקחת קצת מהרצון שלו, לעצמי. קצת מן האופטימיות הקורנת מתום, לעצמי. אני מאד מעריך את הרצון שלו, ואף מקנא במעט. אולי דווקא הרבה. לא יודע, ולא מסוגל להפנים דבר כרגע.
מחר אני מעביר בשיעור ספורט את האימון קרב מגע. אוף, אני לחוץ שוב. אני תמיד נלחץ לפני קבוצה חדשה, אבל תמיד אמרו לי שאני מדריך מעולה! למה שאני לא אפנים את זה?! אני מדריך טוב. אני אהוב על ידי כל כך הרבה אנשים! אנשים מעריכים אותי עד הערצה. למה לעזאזל אני לא מסוגל להפנים את זה, ולדעת שאני אדם מספיק טוב בשביל שלא אצטרך להלחץ כל כך מכל דבר?
עצה? מישהו?
כל דבר שניסיתי- לנשום עמוק, להרגיש את הגוף שלי, לנסות ולהתפעל מיופיו של הטבע- שום דבר. אשמח לכל מילה מנחמת, מכל מי שמוכן להגיב.
פוסט קצרצר, אבל קפצו לי. שלכם, דן, שהולך לעבור תהליך סופרנובה.
| |
| |