אז... הכנתי השבוע תפוחי אדמה ובטטות בתנור ויצא מצויין, אז החלטתי לעשות לכם הפתעה קטנה :)
אין לי ממש מתכון כתוב, אז הנה בערך..
מצרכים:
5 תפוחי אדמה
4 בטטות
5 שיני שום
בערך כוס או חצי שמן זית...
כף או שתיים של חרדל דיז'ון גרגרי
אופן ההכנה:
חממו תנור ל200 מעלות (אפשר לחמם גם ל150 וכשמכניסים לתנור להעלות ל200)
קלפו וחתכו את תפוחי האדמה והבטטות. אני הכי אוהבת לחתוך למקלות דקים- זה יוצא יותר קראנצ'י.
סדרו על תבנית עם נייר אפייה.
תכתשו את השום וערבבו בקערה עם חרדל הדיז'ון הגרגרי ועם השמן זית
*פה לא היה לי כותש שום אז קצצתי דק דק את השום (עד שנמאס לי וסתם חתכתי אותו...

) אבל עדיף לכתוש.
שימו את תכולת הקערה על התפוחי אדמה והבטטות. תערבבו עם הידיים עד שהתערובת תהיה מפוזרת באופן שווה יחסית על כל החתיכות,
והכניסו לתנור.

כשהקצוות משחימים והתפ"א והבטטות די רכים, הוציאו מהתנור..
בתאבון!!