היום אני עינת בן ועמרי הלכנו להסתובב..מה שלא ידעתי זה שאני אחזור בבכי..T-T
טוב כמו שאתם יודעים אני אוהבת את____אתם יודעים..אבל אני לא רוצה להיות חברה שלו! טוב אולי.. אבל רק עם זה יבוא ממנו שיהיה גבר כי בינתיים כל דבר הוא מעביר בעמרי ועינת..
כל הדרך הוא ירד אלי.. T-T כל הזמן גרם לי להרגיש רע.. ואני אוהבת אותו!! והוא יודע את זה!!
ועוד משהו קרה אבל אני לא יודעת עם היא רוצה שאני אספר..
וכל הדרך הוא המשיך לרדת אלי וזה כל כך עיצבן אותי כל שניה עינת תמצאי לי חברה כוסית.. עינת..תמצאי לי מישהי שאני יכול להתמזמז איתה כל היום.. וזה כל כך מעצבן.. ועינת ועמרי כל שניה ניסו שניהיה שוב חברים והוא כל פעם המשיך לרדת אלי..T-T
וזהו נמאס לי שפכתי לו את הלב באיסי <כמובן שהוא לא היה מחובר שרשמתי את זה><היהיהי>
"אוקי תשמע.. זה היה ממש מגעיל מה שעשיתה היום!! ממש מעליב! כל הזמן ירדתה אליי... כל הזמן דיברתה על שאתה רוצה כוסיות וזה ממש ממש מעליב!! כי אני אהבתי אותך!! זה אמרתי את זה! אבל עכשיו אני בכלל לא רוצה לדבר איתך! אתה הרבה יותר נחמד באיסי מאשר אתה במציאות!! וזה ממש פגע בי שאתה כל הזמן יורד אלי אפילו שנראה לי שזה בצחוק עדיין.. תמצא משהו אחר לרדת על!! והכי מעצבן אני עדיין אוהבת אותך! אבל אני שונאת את עצמי בגלל זה!! אני לא רוצה להיות חברה שלך אני לא רוצה ממך כלום! רק תפסיק כבר לרדת אלי ותפסיק כל הזמן אתה חייב לידי תשיגו לי כוסיות תשיגו לי..זה מעצבן!אתה רק רוצה חברה כדי להתנשק איתה!! לא אכפת לך חוץ מזה בגרוש.. העיקר שיהיה לך חברה.. טוב אני שופכת בהודעה הזאת את הלב שלי!!! אתה ממש מתנהג אלי כמו מניאק!! ואני שונאת את עצמי למה הייתי חייבת לפגוש אותך!! טוב אין לי כוח להמשיך לחפור פה..אז ביי!! <אל תספר לאפחד> טוב למה אני אומרת את זה זה לא כמו שאכפת לך ממה שאני אומרת..טוב בי!!"
וקרה עוד הרבה דברים שממש ממש עיצבנו אותי אבל אין לי כוח לחפור..בקיצור אני שונאת אותו! ואני שונאת את עצמי כי אני אוהבת אותו!!T-T אז..זהו בערך אין לי כוח.. הלכתי לבכות עוד קצת.. אז ביי..T-T