נפגשתי עם מאיוש סוף סוף (לא ראיתי אותה מלאאא זמן) ויצאנו לצלם עם המצלמה הסופר מגניבה שלה :)
וממש רציתי להעלות כמה תמונות כי באמת יש כמה מדהימות אבל המחשב שלי אידיוט... אולי עוד מעט אני אצליח :P
חוץ מזה, היום שוב אמא התעצבנה עליי והגעתי להחלטה שאני ממש חייבת לשנות את המצב ולהשתדל לא להגיע למצבים כאלה, גם אם זה אומר לשמור את החדר מסודר (ובאמת שזה קשה XD). אני חושבת שגם ככה היא עוברת תקופה לא קלה, אני צריכה להיות שם בשבילה ולא להפך. אני ממש מקווה שאני יצליח.. לא לריב איתה :)
מה עוד? אני עדיין חייבת שיחות לכל מיני אנשים... אבל אני אגיע לזה רק אחרי פסח. כי קודם כל פנים פול פנים זה הכי טוב וחוץ מזה, אני עדיין מנסה לדחות את זה קצת.
אפרופו פסח- הוא הולך להיות מדהיםםםםם! יש לי כבר תוכניות פחות או יותר לכל יום ^^ (כזאת אני) וכבר הספקתי לישון אצל חברה ולהזמין אחת אליי D: הבעיה היא רק מתי לעזאזל אני לומדת לשלושה מבחנים ועושה עבודת שורשים באנגלית?! -.-" טוב נעבור גם את זה ;)
חופש נהדר לכולםםםם! ♥