לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

כי אמא אמרה


בלוג לאימהות צעירות שמחפשות המלצות קנייה וטיפים מאמא עם קצת יותר ניסיון ובדרך גם כמה דברים מהלב

Avatarכינוי: 

מין: נקבה



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    פברואר 2011    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728     

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
2/2011

מה לקנות מתנה לתינוק? מגבות!


ביום שבת אני מוזמנת למסיבת ברית (רק מסיבה, החיתוך כבר בוצע), ילד שלישי. בילד ראשון תמיד יותר קל עם המתנות, ילד שני אם יש מזל הוא מהמין השני וגם אז מסתדרים אבל בשלישי כבר יש יותר סיכוי לחזור על אותו מין, וכאן תמיד מגיעה ההתלבטות-מה קונים לילד שלישי? מה מביאים להורים שכבר יש להם הכל?


אני הולכת להביא להם במתנה מגבות! כן מגבות. לא אלה שתמיד מקבלים עם הכובע המחובר, אלה מתוקות כשלעצמן אבל בגיל חצי שנה כבר לא ממש מכילות יותר את הילד, אני בעד מגבות גדולות ומפנקות! אני קיבלתי ללידה של הגדולה שמיכה או מצעים לתינוקות (כבר לא ממש זוכרת מה בדיוק) ומכיוון שכבר היו לי המון כאלו החלטתי לקפוץ לחנות להחליף אותן, בחנות היו מגבות מקסימות, רקומות, מתוקות, גדולות ומפנקות. בהתחלה התלבטתי, חשבתי שהמגבות נורא גדולות ושהן ישמשו אותי רק בעוד שנים (פחחח...לא ממש הבנתי לאיזה גודל וכמה מהר תינוקות מגיעים...), אבל היה לי זיכוי והמגבות היו מקסימות ונראו לי קניה עתידית חכמה אז לקחתי אותן. ברור שתוך כמה חודשים המגבות הקטנות עם הכובע עלו למעלה בארון ואלו הגדולות נשלפו במקומן ומשמשות את הגדולה מאז ולדעתי גם ימשיכו לשמש לעוד כמה שנים טובות. אני כל כך אוהבת אותן ומרוצה שלפני מספר חודשים אפילו ביצעתי רכישה זהה לקטנה - קניתי גם לה מגבות דומות רק עם דוגמא שונה, ושוב מקסימות ומפנקות. טוב נו וגם בדיוק היה מבצע והייתה הנחה שווה.


אגב המגבות שלי ניקנו בורדינון והן באמת מפנקות ושומרות על רכות אבל אני מניחה שבכל רשת כלי מיטה/תינוקות תמצאו מגבות מיוחדות לילדים רק לזכור-לא הקטנות עם הכובע אלא הגדולות העוטפות.

 








נכתב על ידי , 24/2/2011 20:00   בקטגוריות הקניות המוצלחות שלי, מה לקנות לתינוק?  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



הבלוג משוייך לקטגוריות: משפחתי וחיות אחרות , הורים צעירים , תינוקות
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לאמא לשתיים אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על אמא לשתיים ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)