לאור השינוי במצב הנפשי, הרגשי, הרב גילאי, תחומי העיסוק, העיניין, ובעלי ההשפעה בחיי, החלטתי להסב את הבלוג הלא פעיל הזה למקום שאולי יוכל קצת להשפיע.
מי שמכיר אותי יודע שיש לי מה לומר, על הרבה נושאים הבוערים במדינה שלנו, לא תמיד אני מוצאת את הבמה והאוזן הקשבת, ולא תמיד מצליחה להגיע לאנשים הנכונים, אני מקווה לעורר קצת עיניין ומודעות חברתית, סביבתית, אנושית, הומאנית, שאנשים ירגישו שהם יכולים להשפיע, שבתור אזרחים במדינה הזאת אנחנו יכולים לעשות משהו כדי להשפיע, להסב את תשומת ליבם של אנשים לדברים החשובים באמת, להיות קצת יותר אכפתי לזולת ופחות לחשוב על עצמך, לעורר מחשבה אצל הנוער, לגרום לאנשים להיות בעלי דעה ומודעות, לצאת קצת מהבועה של ה"אני" ולהיות קצת יותר אנחנו.
בוער לי. בוער לי לחיות במדינת חלם כמו זו שאנו חיים בה בלי להשמיע קול, בוער לי לדבר על הצבא, על גלעד שליט, על העומדים בראש המדינה וההתבטאויות שלהם, על גופים ממשלתיים וציבוריים שאמורים לפעול למען הציבור, אך בפועל, לאן?, על האלימות הגועה, על מצב החינוך, מצב הנוער, על הצורך בשיוויון בין בני האדם, על המחסור במים, על מחזור, על הסביבה, על תרומה והתנדבות למען הזולת.
אני מקווה להצליח.
אני מקווה שיש עוד אנשים שאכפת להם.
ואני בעיקר יודעת ומאמינה שגם קול אחד קטן יכול להשפיע.