אלה מסקנות שעד עתה הסקתי מן חיי\ חיים של אנשים אחרים.
-תמיד תיהיה נאמן לעצמך.
-גם כשאתה אומר שאתה לא עושה דבר מתחושת בטן, הוא בכל זאת מתחושת בטן (תחשבו על זה ככה הרבה אנשים פשוט משתמשים יותר ברגשות שלהם מאשר בדברים אחרים, הרגש חשוב אך גם חשוב לחשוב בהיגיון).
-שום מבחן לא באמת יכול למדוד אינטיליגנציה של אדם(תמיד יהיו אנשים גאונים שפשוט לא מצאו את עצמם\ לא הייתה אפשרות או כל סיבה אחרת שתמצאו לנכון..שמנעה מהם לממש את היכולת האמיתית שטמונה בהם).
-ברב המקרים, אנשים מתחברים לאנשים שדומים להם, כנראה שהמשפט תגיד לי מי החברים שלך ומי אתה צדק, (יותר קל להתחבר לאנשים שדומים לך בדבר מה, אנשים המזדהים איתך, ותומכים בך).
-חברים אמיתיים קיימים- אך אף פעם לא יהיה הרבה מהם.
-אדם הוא יצור אוהב ואינו יכול לחיות ללא אהבה היא באה בכל דרך, בעל"ח, משפחה, חברים, בן\בת זוג.
-הדבר היחידי שמבדיל אשה מגבר הוא האטיליגנציה הרגשית.
-אין טעם לשבת ולבכות על חלב שנשפך...אחח..כמה המשפט הזה חכם, משהו שקרה..פשוט אין טעם לבכות על העבר, זיכרו אותו לימדו מטעויות ותגידו נקסט בכייף, גם אם כואב
-תקשיבו למבוגרים, כמה שנראה לכם שהם מדברים שטויות, כל מילה זהב- הם אלו שנותנים לנו את הכלים להתמודד עם החיים בהמשך הדרך ויום אחד הם כבר לא יהיו שם.
-תעריכו כל דבר במיוחד עם מדובר באנשים שלצידכם, זיכרו בתור חברים, משפחה, כמה זה קשה לפעמים לעודד אותכם, וכמה הם נמצאים שם בשבילכם בטוב וברע אין כמו חברים אמיתיים.
-כל דבר שתלמדו יוכל לשמש אתכם בהשך החיים, לימדו כמה שיותר, החיים קצרים מתים טיפשים.
-חיוך כן, כן הקו הקטן והעקום על הפנים...זוכרים אותו?אולי זה נשמע לכם מצחיק אבל עם אתם עצובים נסו לחייך מול המראה, נסו סתם לחייך, זה כבר יגרום להרגשה טובה, כמו כן לתת לעצמך מחמאה או שתיים(סיפור ארוך - חפשו אפקט פיגמליון בויקיפדיה אולי תבינו).
-אל תהיו מקובעים תמיד תהיו פתוחים לשינויים.
~~~~~~~~~~~~~~~
עריכה
-לא תמיד אפשר להשיג הכל אבל עם קצת רצון..מי יודע מה נוכל להשיג?D;
חח אלה הלקחים שלי..יש לכם משהו להוסיף לתקן? אשמח לתגובות^^