לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


מתכונים ממטבחה של בשלנית חובבנית.

Avatarכינוי: 

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מאי 2013    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
קטעים בקטגוריה: . לקטעים בבלוגים אחרים בקטגוריה זו לחצו .

טבעות בצל קריספיות במיוחד.



ילדים אוהבים את זה נורא, הבצל החריף הופך למתוק והפריכות מסביב רק מוסיפה טעם נפלא. מי שנרתע מטוגנים, הוספתי אופציית אפייה בתחתית הפוסט. אין הבדל משמעותי בטעם, אבל מה שכן - אני אישית לא יכולה לוותר על טעם הטיגון. עושים את זה בדיוק כמו שניצל, רק בלי הביצה, וטובלים בפירורי הלחם. קל נורא, הציפוי כמעט ולא מתפורר מהבצל בזמן הטיגון (כמו שאתם יכולים לראות).

תוצאה טעימה מאוד, שווה לנסות!

 

לבלילת הטבילה:

1/2 כוס קמח.

1/4 כוס קורנפלור.

1/2 כפית פפריקה.   

1 כוס מים/בירה/סודה.

 

2-3 בצלים בינוניים. 

1 שקית פירורי לחם.

שמן צמחי לטיגון.

הכמות: לא ספרתי, אבל אני משערת שכ-30 טבעות.


 

בקערה שמים את הקמח, הקורנפלור והפפריקה ומערבבים לאבקה אחידה. מוסיפים את הנוזל. במקרה שלי (בגלל חוסר בסודה/בירה) השתמשתי במים והוספתי להם קורט אבקת סודה. והאמת שהצטערתי על זה מאוד, כי הבועות שיוצרת הסודה/הבירה הן באמת הכרחיות. אז מי שמתעצל - חבל. יותר ממומלץ להשתמש במשקה מבעבע. (כמובן שלא קולה. שוב, או סודה או בירה).


 

שימו לב לבלילה. היא מאוד נוזלית והיא לא אמורה, בניגוד למה שחושבים, להיות סמיכה. המקרם הזה מעולה.

 

חותכים את הבצלים השלמים לגודל די רחב. משהו כמו חצי ס"מ. אם תעשו אותם קטנים הבצל יהפוך לרך ולא יהיה פריך כמו שאנחנו רוצים. "מפרקים" לטבעות ומרטיבים אחד אחד בבלילה שהכנו מראש. 

 

מצפים בפירורי הלחם. מומלץ להשתמש במזלג מאשר עם הידיים, כמו שאתם רואים.  


 

מטגנים עד להזהבה עמוקה, מוציאים ומעבירים לצלחת עם נייר סופג עליה. משאירים למנוחה כרבע שעה-עשר דקות ואוכלים.

כמו שהזכרתי למעלה, אם אתם מעוניינים באפייה, אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 12-15 דקות או עד הזהבה עמוקה. מגישים חם עם קטשופ בצד.

 

בתיאבון חברים! סבבי

 

 

המתכון הבא: עוגת ריבת חלב בחושה! עסיסית ומקסימה, שווה לראות. 

 

*חבר'ה, אני מצטערת על שליחה המיילים הסתמיים למנויים, זה לא בשליטה שלי אין לי מושג למה זה קורה. אני אדאג לטפל בזה.

נכתב על ידי , 16/6/2011 16:36   בקטגוריות כללי, תוספות  
12 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של בשלנית חובבנית ב-17/6/2011 20:37
 




דפים:  
46,633

© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לבשלנית חובבנית אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על בשלנית חובבנית ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)