לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

Rainbow of Happiness




מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מרץ 2013    >>
אבגדהוש
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
3/2013


אתם יודעים... גם אם זאת רק תקופה כזאת, פשוט לא מגיע לאף אחד מישהי כזאת קרה ומגעילה כמוני. זה כאילו שאם רק תהיה לי את ההזדמנות לדרוך על הבן אדם, אני אעשה זאת. אני כל הזמן מזכירה לעצמי מה חשוב באמת וכמה צריך להתאמץ לתת לאנשים תשומת לב ויחס והבנה ואהבה... אבל בסופו של דבר מה שהכי חשוב לי זאת רק אני... בטח אני עוזרת וזה, אבל פשוט באמת לא אכפת לי. מצידי שכולם ישרפו. אני עוזרת רק כדאי שלא יסתכלו עליי עקום או ינדנדו לי, זה מעצבן ועדיף כבר להקדיש לאנשים כמה דקות של עזרה מאשר חיים שלמים של נדנוד.

שאנשים מעצבנים זה מעצבן.

שהם מראים את הטיפשות שלהם זה מעצבן.

לדעת שאני קשורה לכל זה פשוט נותן לי תחושה של ייאוש.

כל מה שאני רוצה מהחיים שלי כרגע זה אוכל טעים, מיטה נעימה, אחלה מוזיקה, לקרוע את התחת פה ושם, ואיזשהו גבר חתיך שאוכל לעשות כשהוא לא עסוק בלזיין אחרות (או אחרים, אני לא קטנונית).

כן, אני חושבת שזה כל מה שאני צריכה כדאי להיות מסופקת מהחיים שלי.

 


 

נ.ב. הציור המעפן שציירתי לדודה שלי ליום ההולדת שלה

נכתב על ידי , 22/3/2013 13:08  
10 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 




אז כל מה שאני חושבת על הנאום של אובמה- נאום מרשים, המילים נאמרו יפה, ואולי באמת צריך להפסיק להתנחל אבל לפנות כבר את מה שהתנחל? נע. שיתמודדו עם מה שיש אם הם רוצים כ"כ מדינה פליסטינית, בדיוק כמו שהמתיישבים היהודיים הסכימו בעברם למדינה ערבית לצידם רק בתנאי שיהיה להם לפחות משהו. עם הזמן, שנראה שיש עם מי לדבר ועל מה, אני בטוחה שעוד יהיו שינויי גבולות... עד אז שימשיכו לחלום. אין להם הרבה ברירה מלבד לקחת את מה שמציעים, המאבק ליותר מיותר פה.
נכתב על ידי , 22/3/2013 07:45  
הקטע משוייך לנושא החם: אביב הגיע, אובמה בא
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



לדף הבא
דפים:  

Avatarכינוי: 

בת: 30

תמונה




10,145
הבלוג משוייך לקטגוריות: האופטימיים , תחביבים , דברים שמצאתי באינטרנט
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לawesome genie אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על awesome genie ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)