לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

מטבחונט. הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד


המקום הקטן שלי סביב ובתוך האהבה שלי למטבח. מתכונים השזורים בסיפורים מהחיים. חוויות והמלצות על כל מה שנעים וטעים. טעמים וריחות עם קמצוץ געגועים לטעם של פעם וטאץ´ עכשווי

Avatarכינוי:  מטבחונט - הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:





הוסף מסר

9/2011

ביקור במפעל החדש של מאיר בייגל


אוטובוס מלא בלוגרים יצא לכיוון אור עקיבא לנשנש בייגלה.

נשמע כמו התחלה של בדיחה?

אז זהו, שלא.

עליזים וחמושים במצלמות הגענו לדגום את את המפעל החדש שחנכה חברת מאיר בייגל בהשקעה

של למעלה מ-10 מליון שח, כחלק מהליך השיקום של המפעל שהחל לפני עשור.

כבר בכניסה הודיעו לנו שאי אפשר לצלם כמעט כלום. "סודות מדינה".

נו, טוב. לקחת מהבלוגר את המצלמה שלו השארת אותו עם... ובכן. עיינים וחוש טעם.

אז יאללה. ננסה גם כך.

 

 

חברת מאיר בייגל הוקמה בשנת 1962 על ידי שני חברים במטרה לייצר את הגריסיני הטוב ביותר בארץ.

במהלך השנים ידעה החברה עליות וירידות בהתאם למצב הכלכלה במשק עד שהגיע לסף סגירה לפני כעשור.

כאן נכנס לתמונה התעשיין גלעד זילברברג שהחליט להילחם על קיומו של המפעל והביא את המקום לתהליך

הבראה שבסיכומו הועמד המפעל החדש על הרגליים.

בד בבד עם הקמת המפעל החדש, חנכה החברה גם את הלוגו החדש והאריזות החדשות שילוו את החברה

בשנים הקרובות וישקפו את תפיסת בעלי החברה כחברה קטנה, פרטית ומתמחה בייצור חטיפים אפויים

בעלי ערכים תזונתיים גבוהים יותר.

האריזות יפיפיות ושובות את הלב ומוכרות היטב את המוצר שלשמו התכנסנו כאן הערב.

על כל אריזה מופיעה הכתובת הבאה: זהירות! טעים במיוחד.

אני לא מתווכחת עם האמירה הזו. זה באמת טעים במיוחד.


 

לפני הכניסה לאולם הייצור, הונחינו לחבוש כובעי בד על הראש (אני אחסוך מכם את התמונה...)

ולחטא את ידיים היטב ונכנסנו לקודש הקודשים.

מיד עם הכניסה לאולם הייצור, הכה בנו ריח חזק של בצקים וגוש ענקי של שומן דקלים קיבל את פנינו.

הריח הלך והתעצם ככל שהתקרבנו לכיוון התנורים ושם היה הכיף האמיתי.

על גבי המסועים, פלטו המכונות שורות שורות של ביילגכים מכל הצורות והמינים.

כמובן שלא וויתרתי וטעמתי בייגלה חם חם ישר מהמכונה.

זה היה טעים!

 

 

בין המוצרים של מאיר בייגל ניתן למצוא:

בייגלה מלח ושומשום

בייגלה מ-100% חיטה מלאה

בייגלה עם חצי מכמות השומן

מקלות גריסיני במגוון טעמים

פירורי גריסיני לשניצל

והלהיט החדש שלהם - שטוחל'ה. שהם בייגלה שטוחים ועגולים בעלי מרקם פריך

ומה זה טעים.... אי אפשר היה להפסיק לזלול אותם.

 

מכיוון שהמוצרים של מאיר בייגל מכילים 100% חומרים טבעיים, הם נבחרו על ידי ידיעות אחרונות כחטיף

הכי בריא לילדים.


 

כאן בתמונה ניתן לראות את מאיר (בייגל) אשר הקים את המפעל ואת התעשיין גלעד זילברברג

שרכש את המפעל והכניס את המפעל בשנים

האחרונות לעבודה קשה ומאומצת תוך תהליך ההבראה.

מחברה קטנה שלא היתה לה זכות קיום מול החברות המתחרות, תוך כדי הורדת מחירים משמעותית

בכדי להיות אטרקטיביים מול הקונים, מהווה כיום חברת מאיר בייגל 25% מנתח השוק.


 

גלעד הבטיח לנו שהמוטו של המפעל היה ויישאר לנצח: מקסימום איכות במינימום מחיר.

אנחנו הקוניםנעמיד את זה במבחן הזמן ונאחל למפעל הקטן והאמביציוני הזה הצלחה!



מאיר, אגב, מגיע בכל יום למפעל ומהווה את הרוח החיה מאחורי המותג.

 

נכתב על ידי מטבחונט - הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד , 14/9/2011 21:20  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



891,447
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים , בישול
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות למטבחונט - הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על מטבחונט - הבלוג של דפני - מתכונים, סיפורים ועוד ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)