לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

Blind Eyes




מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    פברואר 2014    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728 

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

2/2014

בועה של נאיביות ?


מתי אני אצליח לפוצץ את הבועה הזאת? מתי אני אפסיק להיות תמימה וחסרת הבנה מכול מה שמסביבי?

לפעמים בא לי לנער את עצמי מהכתפיים, תפסיקי להיות כזאת ילדה ולחשוב שהכול מסתדר כמו שצריך ולכול תחילת ערב יהיה סוף מהאגדות, וכול מבט עם חיוך ערמומי מסגיר את הצד השני שרוצה ממך משהו-שאגב ברור לכולם שזה משהו אחד בלבד , חבל רק שלך זה לא מובן.

 

יענו , בנים די. מספיק .

אולי זו אני שהתעוררתי אחרי 5 שנים של קשר לעולם של "זוגיות" או "יחסים" קצת יותר (מדי) קליל בשבילי.

כול אחד בטוח שהוא יכול פשוט לשלוח חיוך או מבט נחמד ולנשק או אפילו להשכיב בחורות שהוא רק הכיר? איפה הקו הדק של הכבוד לבחורה איתה אתה נמצא? באמת זה נהפך לכולכך קל כשלא הייתי כאן ?

ולמה עזאזל אני עדיין חושבת שהחיוך ההוא תמים ולא מבקש כלום ?וגם אם הוא מבקש למה אני ממשיכה לחשוב שזה יכול להוביל לאנשהו ארוך טווח ?

וואלה לא רוצה שזה יוביל לשום מקום אבל למה לפחות זה לא יכל להתחיל בכיוון ההוא ואני אעצור את זה.

לא רוצה קשר ארוך וחדש, אני רוצה שאתה/אתם תרצו אותו ואז יהיה לי את השליטה והכוח להחליט אם כן או לא

 

מחזיר אותי לתחושה ההיא שהבעיה היא אצלי. לא משנה כמה יפה תתלבשי, שמלה צמודה גב פתוח עקבים, איפור ,חיוך מזוייף,באמת היית חברותית ומקסימה באותו הערב, לא משנה כמה תרדי במשקל - זה פשוט אף פעם לא יהיה מספיק. ותמיד תהיה מישהי יותר מושכת ומוצלחת ממך?

תמיד

ואני כבר מתחילה להתיאש מהמצב הזה. בא לי להפנים שזה שטויות במיץ ובא לי להבין שזה הכול חרטא וכשפוגשים מישהו איכותי הוא יהיה איכותי ולא ינסה ישר לעשות עלייך מהלך כי הוא בונה פה על משהו רציני ולא משהו של לילה אחד. אבל יש היום דברים כאלו?

 

נדמה שקשרים מחילים היום הפוך. אם פעם היה בהתחלה דיבורים והחלטה על תחילת זוגיות ורק אחרי זה היו מגיעים הנישוקים הליטופים והסקס, אז היום זה מתחיל בסקס?!

 

זה לא הגיוני בכלל !!!

 

 

 

מתחילה להתגעגע ללישון עם מישהו, להתגעגע לזה שמישהו ידאג לי ויחבק אותי וילטף אותי.

שינשק אותי לא סתם. נשיקה שיש בה עוד דברים חוץ מסתם נשיקה. ליטוף שהוא לא סתם מגע. בא לי (שוב) את הפנטזיה הילדותית של האביר על הסוס הלבן, ובאופן קצת מוזר אני לא בטוחה אם בא לי את האביר ההוא, הרגיל,או בעצם האביר הקלאסי ? איזה אביר בא לי בכלל ?

כאילו שיש לי שיירת אבירים מחכה רק לי שאבחר מהם.

עלובה,

 

 

נכתב על ידי Blind Eyes , 8/2/2014 20:15  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



Avatarכינוי:  Blind Eyes

בת: 32

תמונה




קוראים אותי
הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , מתוסבכים , אהבה למוזיקה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לBlind Eyes אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Blind Eyes ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)