לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

לפעמים אני רוצה למות לא רק בגלל שרע לי.. אולי בגלל שזה נראה לי.. נעים.




מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוקטובר 2011    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

10/2011

הייתי חייבת לדבר על זה פשוט ככה, כן שוב פעם גלעד.


שישחררו קיבינימט את גלעד כבר!!! שיוציאו אותו מהמצב הכואב הזה. אבל מה? אל תהרגו אותנו.
אחרי משפחת פוגל שבאיתמר שכולנו ראינו את תמונות הזוועה האלה ( ובנוסף חבר שלי היה ממש קרוב למקום וכל הבסיס שלו קם על הרגליים כשזה קרה ), יש לילות שאני לא יכולה להרדם, ולמה? כי אני מפחדת.. אני מתה מפחד אפילו.. שמישהו יבוא וידקור אותי בכל כוחו, יחורר אותי בכל מקום שאפילו את הגופה שלי לא יזהו, הז הפחד הכי גדול שלי ומדברת מישהי שעברה כ''כ הרבה חרא בחיים שלה ששום דבר כבר לא יכול להדאיג אותה כבר.


אנחנו נהפכים לאנשים חסרי ביטחון קיומי!, הפחד המטורף אם זה לעלות על אוטובוסים אם זה ללכת למסעדות , אם זה הילדים שלנו בבתי הספר או בגנים  או לשבת בפאקינג פארק!, לדבר עם אנשים בצ'אטים, ואפילו.. המקום שהכי בטוח לנו.. הבית! אפילו הבית נהפך להיות מסוכן, בחוץ עוד יכולים לעזור, בבית אף אדם לא.
סבא שלי התעוור בפיגוע .. הייתי איתו לפני כן.. לא עליתי איתו לאוטובוס .. מזלי.. למרות? שהייתי מעדיפה לו הייתי נהרגת שם במקום וסבא לא היה מתעוור. זה לא מגיע לו. פשוט ככה=\
קשה לי עם כל עניין העסקה, פשוט דפוק שחיכינו 5 שנים סתם!, דפוק שאנשים נהרגו סתם! בשביל מה?! ואז מה נוצר? נערים בגילאי ה17-18 לא רוצים להגייס לצה"ל הם מפחדים! שיחטפו אותם? שישאירו את האמא שלהם לבד בבית בלי פרנסה בלי משפחה וכלום ויחטפו סתם ככה..?! בשביל מה? בשביל המדינה הזאת שלא עושה בשבילנו כלום? בשביל מדינה שיורקת לכל משפחות השכול בפרצוף?! בשביל ממשל שרק כשצריך לשמור על התחת שלו באותו המקום עושה משהו, עושה צעד משמעותי כאן?! זה עצוב! זה פשוט עצוב!>< [אני לא נגד הגיוס לצה"ל ולא כלום ואפילו בעזרת ה' אם הצבא יתן לי אהיה לוחמת ואפילו בקבע מילואים והכל, כי זו המדינה שלי וכשההורים שלי היו במלחמה בקווקז המדינה הזאת קיבלה אותם בידיים פתוחות ( לא שהיא עזרה כלכלית אבל עדיין=\ ) ולא.. לא חונכתי להתגייס].

בכל מקרה המצב פשוט עצוב לי ואני יודעת שהטרור יהיה ולא מעט, ביבי גורם למלחמת עולם שלישית עצוב שלא כולם רואים את זה.

מה שיקרה פה הוא שאנשים יפחדו לצאת מהבתים, הורים יפחדו על ילדיהם והוריהם המבוגרים, ומשפחות השכול יצאו מהארץ ויקחו יחד את קברי משפוחתיהם, מאנשים פטריוטים אוהבי מדינת ישראל נהפוך לאנשים שיורקים על מדינתם והולכים ממנה.

 

מקווה שהפוסט הזה עזר.

ואין כאן שום דבר אבל שום דבר נגד גלעד. שלא תבינו לא נכון.




>
נכתב על ידי את פנים אחרות מכולם , 16/10/2011 22:34  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של בתאל שפיות (ע"ר) ב-17/10/2011 14:29



כינוי:  את פנים אחרות מכולם

מין: נקבה




10,540
הבלוג משוייך לקטגוריות: אהבה למוזיקה , תחביבים , צילום
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לאת פנים אחרות מכולם אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על את פנים אחרות מכולם ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)