בהתחלה זה באמת היה יום טיהור כזה, שתיתי רק איזה 2-3 כוסות תה והרבה מים עד לשעה 5...
ואז אכלתי גם ברנפלקס עם חלב (לא דלי פקאן, ברנפלקס, לפחות זה..)
באחת עשרה בלילה אכלתי גם שני מעדני דיאט. אז נכון, זה לא גרוע, זה בקושי מגרד את ה400, אבל בכל זאת, זה היה אמור להיות יום טיהור.
אני בכל זאת חושבת שהיה בסדר, לא?
אותו דבר לגבי מחר, מקווה שהפעם באמת ילך עם הטיהור הזה....
תה ירוק , תה ירוק , ועוד טיפה תה ירוק ;)
לא יודעת איך תקראו לזה, אבל אני חושבת שאלוהים רוצה שאני עדיין לא אשקל...
הייתי לבד בבית וחשבתי שאולי אני כן אראה עכשיו 51, אז פשוט הורדתי חולצה ונכנסתי בסערה לחדר של ההורים לאיפה שהמשקל... ההורים יצאו לחתונה, היה חושך בבית... ופתאום אני קולטת את שני ההורים שלי במיטה (ישנים!). יצאתי מהחדר מהר... אני לא יודעת אם הם קלטו שהייתי בלי בגדים או לא... אמרתי לאמא שלי כזה שלא ידעתי שהיא שמה וחשבתי שהיא ערומה אז מהר סגרתי את הדלת... היא אמרה לי שהיא עם גופייה אז אמרתי אה טוב... אז פשוט רציתי להחזיר לך את הכרטיס אשראי... היא אמרה שבסדר, אז הייתי באמת צריכה לחפש אותו (הוא היה בארנק שלי שהוא די גדול, אז זה חתיכת סיפור). מצאתי אותו ושמתי על השולחן שלה ופשוט יצאתי מהחדר מהר... כזה פדיחות!
אז אלוהים, הבנתי שאני לא צריכה להישקל עדיין, אבל לא יכולת לעשות את זה בצורה יותר מעודנת, למשל- לעשות שהמשקל לא יעבוד או משהו כזה?