אני מתחיל באמת לחשוב שהסיבות לחזור הולכות ומתמעטות, ולא רחוק היום בו הן יגברו על ההחלטה שלי להישאר. אולי אפילו היום.
כנראה שבאמת יש סיבה ממש טובה שרוב הזכרונות החיוביים המשמעותיים בחיים שלי קשורים למשפחה שבחרתי ולא לזו שבחרה אותי. (תמיד ידעתי שלא סתם נולדתי עם חוסר-יכולת מובנה לבכות)
את הסופ"ש האחרון ביליתי בסגירה וזה שמתקרב מביא איתו את חנוכה. דה פאק, שוב חנוכה...
את חנוכה שעבר ביליתי בחציו במשרד הישן הקטנטן בו התחלתי את דרכי ביחידה, ובחציו בזלילת סופגניות בבית. את זה שלפניו ביליתי בזריקת "הקשב" ושירת "הנרות הללו" מול מגדל שמירה בקור האימים של בט"ר נידח במרכז הנגב. את זה שלפניו ביליתי באווירה המרעננת של פלורידה.
והנה, שוב חנוכה. מי יודע מה הוא יביא איתו השנה. כנראה שבעיקר עוד חורף חדש ולח, עוד תקופת ביניים קרירה מבחוץ, ובתקווה, חמימה מבפנים (אחרי הכל, עד עכשיו הסחורה סופקה, יש לציין).