לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

Thin_Is_In


Mind over matter and I wont get fatter

Avatarכינוי:  Thin_Is_In

בת: 30





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

8/2011

IM BACK!


כן, סוף סוף המחשב האהוב שלי הוחזר עלי!

בידיוק בזמן גם כן - בידיוק לראות 57.2 על המשקל+ שבוע מיום ראשון ואני טסה אז זה הולך ליהיות שבוע אינטנסיבי מאוד, יום ראשון עבודה שלישי תל אביב עם אמא רביעי פגישה אחרונה לקראת הטיסה חמישי עבודה ושישי פסיכולוגית וכנרא לצערי מקס ברנר, משאומר שאני עוד יותר צריכה לשמור השבוע.

 

היום הוזמנתי לצאת לים עם שתי חברות וכמה ידידים שלהם, אבל הבאסה זה ששתיהן בתת משקל ולא מבחירה (יש להן חילוף חומרים מדהים) אז אני פשוט לא יביא בגד ים וככה אני לא אתפתה להוריד את החולצה ולעשות לעצמי בושות.

 

בשבוע הזה גם קראתי טרילוגיה של ספרים מדהימים שקוראים להם the hunger games, הייתי דבוקה עליהם כל דקה של כל יום. היתגעגעתי ללקרוא ספרים טובים, הייתי קוראת מלא פעם (ספר כל יומיים) אבל עכשיו אני מיתקשה למצוא ספר שמושך אותי ולא צפוי מידיי, אם יש לכן הצעות לספרים טובים הם יתקבלו בברכה! באנגלית עדייף אבל גם עיברית טוב :)

 

http://www.youtube.com/watch?v=h44LIiaZhHE

 

השיר הזה מדבר עלי כרגע ;)

 

נכתב על ידי Thin_Is_In , 12/8/2011 13:06  
5 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לThin_Is_In אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Thin_Is_In ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)