לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

Be happy and smile

לקים,אופנה טיפוח וכושר העיקר שתיהיו שמחות ותחייכו :)


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
8/2011

ספיישל בית ספר מטורףף!


ספיישל חזרה לבית ספר


 




לקראת החזרה-מה עושים?




השמנה בחופש:




בחופש משמינים,אז המון ספורט,ולאכול פחות,כמו תמיד...החופש לא משנה את זה,הדרך הרגילה.




פנים:




מומלץ לשטוף את הפנים בסבון פנים,יש לי את החדש של לוריאל פריז,דה בסט!יש אותו להמון בנות,ומה לעשות הוא עובד,לתוצאות יותר מרשימות תשתמשו בכתום עם הגרגירים,יעיל יותר :-) כמובן משחות וכל מה שצריך לחצקונים,והכי חשוב שקיות בעיניים,אתן לא רוצות לחזור לשנת הלימודים עם שקיות אז אני ממליצה שבוע וחצי לפני תחילת הלימודים להתחיל ללכת לישון מוקדם בשעות שאתן הולכות לישון שיש יש בית ספר למחרת.זה ימחוק את השקיות וגם ירגיל אותכם לשגרה של בית ספר.




אופנה ויופי:


רוצות לעשות משהו בנוגע לאלה,יש מדריכים בהמשך רק תמשיכו לקרוא :)
















מה ללבוש ביום הראשון???????






תתלבשו יפה,כדי להותיר רושם,אבל אל תתלבשו יפה מידי.ואני גם ממליצה לבוא עם חולצה לבנה ליום הראשון.אני חושבת ששורט גינס רגיל וחולצה לבנה ונעליים מעניינייות וקצת אאקססריז יעשו את העבודה.אם את נערה ילדותית וצבעונית,השורט יכול להיות צבעוני בצבעים חזקים,חולצה נשארת לבנה,נעלי בובה או סניקרס ואקססקיז מתאימים לך בהחלט יראו את האופי הכל כך מדהים שלך ויגרמו לכל העייניים להסתובב אלייך :-) אם את יותר שקטה וביישנית לא רוצה למשוך תשומת לב תלכי על חולצה לבנה וכמו שאמרתי בהתחלה: שורט מדהימים או לחלופין סקיני (למי שיכול לסבול אותם בחום הזה) אקססרי כמו צעיף בהיר או שרשרת קטנה ועדינה,וסנדלים או נעלי בובה בהירות ואופנתיות.לטום בוי גירל יתאים סקיני (כבר אמרתי בתנאי שיש לך כוח להיסחב איתו בחום) או שורט עם קרעים מגניבים חולצה עדיין לבנה,וסניקרס או אלסטאר ואם את אוהבת אקססריז אז טבעת כסף פשוטה או לחלופין כובע מהכובעים האלה:http://www.mibemall.co.il/Image.ashx?image=aldo%20shoes/PHYLICIA_98.jpg&width=380&height=400,יוסיף שיק לפשטות וכרגיל אצל הטומבוי,פחות זה יותר :-)














איפור ליום הראשון-מה עושים???




ככה,ממש לא מומלץ לבוא עם הרבה איפור ליום הראשון,מסקרה בלי הגזמה,עיפרון עדין עדין וליפגלוס,וכמובן קונסילר ומייק אפ על הפצעים והפגמים.ביום הראשון עדיף לבוא טבעויות כמה שיותר שיכירו אותכם כמו שאתן,יפייפיות.זה מתאים לכולן ונראה מעולה.אלה שיותר קטנות או אלה שלא אוהבות להתאפר או שאסור להן פשוט ישמו לבלו אדמדם או ורוד או ורוד בהיר :)






שיער ליום הראשון




יש המון בנות שעושות פן יום לפני.זו גם אפשרות אבל לא מומלצת כי בלילה זה מתבלגן.אתן יכולות לקום מוקדם מאוד ולעשות עם פן ביתי עם יש לכן וזה הכי לא מומלץ שיש,אתן צריכות לישון כמה שיותר טוב ליידיז!אפשרות אחרת ויותר מומלצת זה בבוקר לעשות בחמש עשר דקות ביייביליס או מחליק.


אני אוהבת לבוא בלי כל אלה טבעי,אבל איך שאתן אוהבות :) אתן יכולות לעשות צמות,צמה לצד,בננה,קוקו גבוה,גולגול עגבנייה מרושל והרשימה עוד ארוכה!








איך להיות הכי אופנתית בבית ספר :-)






*תבחרי פריט אחד אופנתי שייאפיין אותך לאורך כל השנה,פריט שאם יחשבו עליו אז יחשבו עלייך ולהפך.זה יכול להיות שרשראות שיקיות או כל דבר אחר...




*אל תשימי אל אף אחד פס.לא אוהבים את איך שהיתלבשת שיקפצו.




*תקראי מגזיני אופנה תקראי באינטרנט ככה שיהיה לך המון ידע.




*תלכי בעקבות מה שאת אוהבת,לא מה שאחרים.




*תיישמי טרנדים,ותהי הראשונה שיודעת עלייהם




בעיקר תהיה עצמך :)












להיות חביבה על המורות-איך לעזאזאל?!




*תמיד להשתתף בשיעור ולהכין שיעורי בית,קיצר להיות תלמידה למופת




*להגיד לה שלום שאת רואה אותה מחוץ לכיתה




*להחמיא לה ולהחתנף ולהיות מנומסת אבל במידה!




*לשאול אותה שאלות בקשר לשיעור ולמקצוע של השיעור




*להתנדב לעזור לה














השנה החדשה זה הזדמנות ל.....




*לשפר ציונים




*לפתוח דף חדש עם אחרים




*להתחבר עם ילדים אחרים




*להשתפר בהכל




*להתבגר




*לבכות



*לצחוק




*להנות












אז בננות מקווה שעזרתי,עם יהיו הרבה תגובות אני אמשיך לפוסט שני לספיישל בית ספר,כי יש לי עוד מדריכים,תגיבו מה דעתכם ואתן יכולות להוסיף,אני אוהבת אותכם ודרך אגב,מה דעתכן על הכתב החדש?להחזיר לקודם?D:::


 

נכתב על ידי Winter Girl :-) , 19/8/2011 21:53  
8 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 





כינוי:  Winter Girl :-)

מין: נקבה




699
הבלוג משוייך לקטגוריות: בלוגי בנות , אופנה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לWinter Girl :-) אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Winter Girl :-) ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)