לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


"And sometimes this Blog is just a diary or a reminder. You forget the things you were certain you would allways remember, especially the tiny things, and all too often they're the things that matter"

Avatarכינוי:  Dark Something

בן: 37




הבלוגים הקבועים שלי
קוראים אותי

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
4/2008

העונש.


אז אנסתי אותה. פשוט וחלק אנסתי אותה.
כן, אני יודע שהיא רק בת 14 וזה דבר חולני ונורא לעשות אבל החלטתי שמותר לי, מה יש. פעם אחת להשתגע אסור לבן אדם?
אני חושב שכל בן אדם חייב לפחות עם אחת בחיים שלו להשתחרר ולעשות מה שהוא באמת רוצה..
יש רק בעיה אחת עם זה, טוב בעצם שתיים כי יש את המשטרה וכל השמוקים האלה שרק רוצים לדכא את הבן אדם.
השניה היא המחלה הזאת, הכאבים שהתחילו להתפשט לי בכל הגוף. זה התחיל מהרגל ולאט לאט עשה את דרכו למעלה 
עכשיו אני מרגיש משותק. חרא של הרגשה. אם הייתי מאמין באלוהים עוד הייתי אומר שהוא מתנקם בי אבל לא אכפת לי. זה היה שווה את זה. איך גררתי אותה לתוך הסמטא החשוכה עם האולר שלי, היא נראתה כל כך יפה במיוחד הפחד הזה בעיניים.
התחלתי להפשיט אותה כפתור אחר כפתור, להתענג ולנשק בעדינות כל פיסת עור חדשה ורכה שהתגלתה, ללטף את השדיים שלה עד שהפטמות הזדקרו ואז המכנסיים, אלוהים איזה פיסת גן עדן קטנה ויפה (ומפוחדת כמובן למרות שבשלב זה או שאולי זה האלכוהול אבל היא נראתה נהנית.) הוצאתי את הזין ושמתי בפה שלה, התחלתי להזיז את הראש קדימה ואחורה, היא בכתה.
סובבתי אותה והתחלתי לזיין אותה מאחורה. משכתי לה בשיער כדי שתצעק. השיער היפה, הארוך השחור שהשתלב כל כך יפה עם העור הלבן היפה הזה. סובבתי אותה לראות את הפנים המדהימות שלה. התחלתי לנשק אותה משקע הצוואר עד לשדיים, מתעכב לאט על כל פיסת עור רכה, וחזרתי לזיין אותה מקדימה. נשבע לכם ששמעתי אותה גומרת. בסוף נתתי לה שתי נשיקות על העיניים ואחת על הפה ארוכה, היא היתה כל כך מתוקה, לעזאזל הנשיקה הכי טובה שלי בכל החיים. אבל היא רק בכתה והתכרבלה לכדור. עכשיו אני שוכב פה כמעט משותק, השוטרים המזויינים האלה דופקים לי על הדלת ואז הולכים לאנוס אותי בכלא. אני תוהה לפעמים אם לא הייתי עושה את זה אז לא הייתי משותק עכשיו ובאמת הייתי מוכיח לעולם הנה יש אלוהים והבן זונה מתנקם בי. אבל לעזאזל עם הכל זה היה כל כך טוב, זה היה שווה את זה הרי כל גבר צריך להשתחרר בסוף, לא?
נכתב על ידי Dark Something , 6/4/2008 17:47  
15 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   2 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



13,965
הבלוג משוייך לקטגוריות: 20 פלוס , מוזיקאים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDark Something אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dark Something ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)