לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


הזדמנויות הן לא משהו שאתה מקבל, אלא משהו שאתה נלחם כדי לקחת.

Avatarכינוי: 



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוקטובר 2011    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
10/2011

5 דברים טובים שקרו לי היום. 20.10.11


איזה תאריך יפה בחרתי לי לנשיקה ראשונה- 20/10/2010. כאילו לא מספיק שיש לי נטייה לסימבוליזם רציני בכל מה שקשור לפעמים ראשונות- חבר ראשון, מחזור ראשון, בעתיד גם התאריך שאוציא רישיון וזה לא ייגמר בזה, אני גם זוכרת תאריכים חסרת תקנה- בחיים לא פיספסתי יום הולדת של מישהו קרוב ואני עובדת כמו לוח שנה, אני כבר יכולה להתחיל לקחת כסף בכל פעם שתשובה לשאלה "מתי היומולדת של ***?" נשלפת ממני בטבעיות שלא ניתן לתאר. כך שהסיכוי שאני אשכח תאריך עגול כזה הוא אפסי ביותר. 

 

בכל אופן, התאריך הזה דיכא אותי הרבה פחות ממה שתיארתי לעצמי שהוא ידכא, ולמען האמת הוא לא דיכא בכלל. אני חושבת שהאדם שנישק אותי לפני שנה נישק בנאדם אחר לגמרי, עם אופי אחר לגמרי, עם הרבה פחות חוסן נפשי ממה שיש לי עכשיו, וכמובן הרבה פחות אופטימיות. ואני, טוב, אני נישקתי את הבן אדם שריסק לי את הלב.

 

ונעבור לחלק הרגיל והקבוע של החפירות הבלתי נשלטות שלי. 5 דברים טובים שקרו לי היום:

- הייתי בדיאלוג בחשכה במוזיאון הילדים בחולון. פעם שנייה שלי, אבל בהחלט חוויה ששווה ביקור חוזר ואף יותר מכך.

- אחרי זה עשינו שופינג בהום סנטר. היה חג וכל החנויות היו סגורות, כך שזה מה שנשאר. ייאמר לזכותי שאני יודעת לנצל את זה יפה מאוד.

- סבתא באה לארוחת צהריים שאמא הכינה. היה טעים, חוץ מהפירה שנחל כישלון חרוץ. בפעם הבאה אני מכינה אותו, ואני בלבד.

- אתמול אני ואמא עשינו יום כיף- הליכה, בית קפה עם אוכל טעים ושירות נוראי, ושופינג. קניתי חזייה שהיא סוף כל סוף ממחלקת נשים ולא של ה- teens בדלתא.

- עוד מעט יציאה עם חברות. איזה מזל שבזבזתי את כל השבוע על שופינג, סוף כל סוף יש לי מה ללבוש.

נכתב על ידי , 20/10/2011 17:50  
52 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של 5 דברים טובים שקרו לי היום. ב-22/10/2011 16:46




187,362
הבלוג משוייך לקטגוריות: מגיל 14 עד 18 , האופטימיים , המתמודדים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות ל5 דברים טובים שקרו לי היום. אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על 5 דברים טובים שקרו לי היום. ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)