לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

חשיבה חופשית


מתובנות של מדען: עובדות לא נעלמות כאשר מתעלמים מהן!

Avatarכינוי:  קנקן התה

בן: 13

Google:  קנקן התה

תמונה



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוקטובר 2013    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
10/2013

הקש ששבר לי את הגב


 

מסתבר שלא הכל גן של שושנים. למרות כל המאמצים האישיים. כפי שידוע לקוראים כאן, נשלחתי בלי ברירה לשיקום בבית אבות סיעודי. הכל בשל חיידק קלבסיילה העמיד לכל סוגי האנטיביוטיקה. זהו חיידק בית חולים שנדבקתי בבית חולים הדסה עין כרם ביומיים שאושפזתי במחלקה פנימית לפני שנותחתי. בחדר שבו אושפזתי היו שני חולים שנדבקו בחיידק הזה וזה הספיק להדביק אותי. 

על הצוות כאן לעומת הדסה. 

 

בגלל גוגל נמנעתי עד כה לציין את שם בית האבות שאליו נשלחתי. אבל בשל שרשרת ארועים כאן כבר איני יכול לשתוק יותר.  בית האבות הסיעודי הזה הוא עמל סיעודי ירושלים הידוע בשמו הקודם הוד אדומים.

 

בשל היותי נשא של החיידק, שוכנתי בחדר בידוד - יחיד בחדר. לפני כשבועיים הגיע למחלקה מחמוד - אדם כבן 30. הוא נזרק ממחלקת השיקום היוקרתית בהדסה הר הצופים - משום שגילו שם שהוא נשא של הקלבסיילה. שיכנו אותו בחדר בידוד אחר יחד עם חולה נשא נוסף. אבל לא מצא חן בעיניי הבחור ומשפחתו החדר והמטפלים עמדו להכניס אותו לחדרי. משפחתו הענפה שורצת כאן רוב שעות היום והם מקבלים כאן יחס מועדף על ידי צוות המטפלים המקרקרים סביבם.

 

כששמעתי את זה קבלתי חררה. אני נדבקתי בחיידק כבר לפני למעלה מחודש וחצי, ורוצים לשכן בחדרי נשא טרי. אינני רוצה למחזר את החיידק. לא אוכל לקבל שיקום פרוטזה כל עוד אני נשא של החיידק. לפיכך דרשתי לערוך בדיקת נשאות חוזרת. הבדיקה חזרה שלילית - כלומר שאני כבר לא נשא של החיידק. מחכים רק לתוצאות בדיקת PCR, שהיא בדיקה רגישה יותר - כדי לאשר שאני נקי מהחיידק הארור הזה.

 

כמובן שבמצב כזה אסור לשכן אותי עם נשא נוסף. אפילו שמעתי זאת מהרופאה שלי כאן. שימוש בשרותים משותפים עם נשא עשויים להדביק אותי שוב בחיידק.


 

החלטות קופת חולים

תאונת דלת השירותים

אני נשאר רעב

לא יאמן - המטרה מתרחקת כל כך.

נכתב על ידי קנקן התה , 16/10/2013 00:14  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



125,139
הבלוג משוייך לקטגוריות: תרשו לי להעיר , מדע וטכנולוגיה , בריאות
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לקנקן התה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על קנקן התה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)