אז נראה לי שאני מפסיקה עם בשר לזמן מה.
לא תיכננתי על ההחלטה הזאת - אני אוהבת בשר. אני מארגנת "על האש"ים, אני אוכלת את הסטייקים שלי מדיום רייר, והשפרדז פייז שלי אגדיים (אפילו אם אתם לא יודעים מה זה).
אבל לא מזמן, תוך כדי שהכנתי רגלי עוף, שמתי לב למשהו.


והבנתי שלמרות שלאכול בשר זה בסדר, תעשיית הבשר בעצמה היא... לא. ושכצרכנית, המינימום שאני יכולה לעשות זה לא לעודד את זה יותר.
אני רק בן אדם אחד, אבל אני רואה סביבי הרבה צמחוניים בזמן האחרון, וביחד כנראה שיש להם משקל צרכני. אולי עם זמן, ככל שפחות אנשים ייקנו בשר, כך גם התעשייה תחזור מ"תעשייה" ל"חוות נחמדות עם חיות שמחות שאמנם מתות לטובתנו בסוף אבל לפחות הן חיות חיים טובים לפני". או, בחיזוי יותר מציאותי, מישהו ישים לב לכל שוק האוהבי בשר הרגישים כמוני, ויפתח חווה נחמדה וממנה ימכור לנו בשר אתי במחירים מופרזים.
במידה ואף אחד מאלה לא קורה, אני אפתח חווה כזאת בעצמי, עבורה אני מבטיחה לא לעשוק אף אחד. התוכנית שלי היא כדלקמן, והיא מושלמת:
1. לצבור מלא מלא כסף.
2. ???
3. בשר זה אתי שוב. לא לנסות להרוויח, זאת לא המטרה.
זו תוכנית נחמד למתי שאני רוצה להרגיש טוב עם עצמי, והמטרה (בשר) היא בהחלט אחלה מניע. אבל בנתיים, יש בעיה קטנה: זה ייקח זמן להשלים את כל הצעדים, ואני צריכה לאכול. כאן מתחיל החלק השני (והחשוב באמת) של הפוסט.
אני עברתי על רשימת המתכונים שלי לראות מה אני יכולה עדיין לאכול, התבאסתי על אלה שאצתרך להשאיר בצד לכמה זמן, ושמתי לב (באופן לא מפתיע) שרוב הנותרים מכילים הרבה גבינה. זה בעיה כי אני מנסה להפחית בכמות הגבינה שאני אוכלת מאז האסון של סמסטר שעבר, כשאחד הידידים שלי לקח אותי לחנות עם מבחר מדהים של גבינה.


נמשיך.
אני כן מכירה מתכון אחד לקארי טבעוני (!), אבל אני לא יכולה לאכול רק את זה במשך עשור עכשיו.
הייתי זקוקה לעצה - אז פניתי לשותפה הצמחונית שלי לעזרה.

אבל בנתיים נראה שאוכל צמחוני זה לא מרגש כמו שקיוויתי

אז יהיה קשה.
מתכונים (מזינים) בתגובות בבקשה, ונראה אם אני אחזיק אפילו שבוע.
בתחושה מוזרה,
גייל