התארגנו ויצאנו מהבית , זו הפעם הראשונה שאני עושה ל"ג בעומר מחוץ ליישוב כי משום מה כל הידידים יצאו מהישוב ורק מי שלא היה לו איפה לחגוג נשאר ביישוב , למזלי היה לי איפה לעשות (:
האמת שהתרגשתי קצת , לא יודעת למה , רציתי להכיר אנשים חדשים .
אחרי יום שלם ששמענו את "22" של טיילור סוויפט כמובן שכל הדרך שרנו אותו (ילדות רדודות שכמותנו ) והגענו למדורה .
"רגע מה ? אז למה באתי לפה ?!" חיבקתי אותם , "מה אתם עושים פה ?!" כל הידידים המדהימים הגיעו גם לאותו ישוב שאני הלכתי אליו לעשות את המדורה .
"מה את עושה פה ? !" הם שאלו , "מה אני עושה פה ? מה אתם עושים פה יא הזויים ואני עוד כעסתי עליכם שאנחנו לא עושים ביחד את המדורה"
צחקנו על הפאדיחה ושמחנו שאנחנו ביחד , אחרי שעה יבשה במיוחד הם הוציאו את השתייה והתחילו לחגוג ( ;
עשינו ישיבה רק של היישוב שלנו והחברה הכי טובה שלי , שלמען האנונימיות נקרא לה סאלי ( 3> ) , הוצאנו בירות ונידבתי מכולם בערך שתייה , קצת מפה וקצת משם , ובמצטבר שתיתי בקבוק וקצת , אגב , אין דבר יותר דוחה מאיגל , רק ליידע .
השיכורים מהיישוב שהייתי בו באו והתחילו לצחוק איתנו , היה מישהו שכל הזמן אמר לי שאני כוסית והתפאדחתי כל כך , מזל שידיד שלי ראה את זה והמציא שיש לי חבר .
למען האמת , אין חג שאני יותר אוהבת מל"ג בעומר, אין דבר יותר כיף מחמולה של ילדים שאוהבים אחד את השני כמו אחים , מתכרבלים אחד בשני בתוך שמיכה מול מדורה שדואכת , עם בקבוק בירה ביד וזריחה ברקע .
זה החג הכי סטלני ואוהב בעולם , ואם אתה נמצא עם האנשים הנכונים , האווירה עושה את שלה והאהבה באוויר .
החיבוק הכי תמים עם הג'ינג'י האהוב עלי פיתח אצלי קצת רגשות וזה מעצבן אותי שאני מתרגשת מכלום , ועוד ג'ינג'י ? ! אם קרטמן מסאות'פארק היה אמיתי מזמן הייתה להם שואה משלהם .
בקיצור , אני מקווה שאולי יקרה עוד משהו חוץ מזה , היה לי כיף איתו , והחיבוק שהוא נתן לי כשהוא הלך , זה היה אחד החיבוקים הכי חמים שקיבלתי בכל חיי .
אז ל"ג בעומר ? אני אוהבת אותך , תבוא כל יום .
*אל תשמעו אותו , הוא לא טוב , שמתי כי מבחינתי הוא
יסמל לנצח את הל"ג בעומר הזה
אני , שיצאה מהחג עם זכרונות מדהימים וכוויה דרגה שלוש כי נבראתי עם ידיים שמאליות .