Rania - POP POP POP
כשהן יצאו לא התלהבתי מהן כל כך. שמעתי עליהן, על זה שמפיק אותן איזה בחור אמריקאי מפורסם שאני לא זוכרת את שמו אפילו, ושהן אמורות להיות הדבר החם הבא ולעשות דביוט בו זמנית בקוריאה ובאמריקה.
ואז זה נפל, אני לא בטוחה למה או איך, אבל זה נפל והבחור זרק אותן לעזאזל וכאב לי הלב עליכן כל כך, כי הן לא היו גרועות- די בסדר אפילו- פשוט היה להן שיר שלא מתאים לקוריאה, וכשנראה לא התאים ממש לאמריקה, ולא אהבתי.
כשהן קדמו את השיר השני שלהן עוד איכשהו הסכמתי לשמוע אותו בתור רקע לא מזיק כשאני עושה דברים אחרים ואני נתקלת בו כשאני רואה הופעות.
כשהן הוציאו את פופ*3 לא התלהבתי או משהו, אבל אז אמרו לי שהבחור האמריקאי זרק אותן לאלפי עזאזלים ושאת השיר הזה הפיק ברייב סאונד.
אני מתה על ברייב בראט'רס, אז כשתקלתי בהופעה של זה נתתי לשיר צ'אנס. חיבבתי אותו, חיבבתי פלוס אפילו- ולו רק בגלל שבהופעה יש להן סייברים איתן הן רוקדות- וחזרתי אחורה לשמוע את השירים האחרים שלהן.
הם פחות טובים מפופ*3 לפי דעתי, אבל איש איש באמונתו יחיה.
אני מקווה שהן יתחזקו וישתפרו בטבלאות, כי, וואלה- חבל עליהן. הן מוכשרות ברמות.