Tasty - You Know Me
אכזבה.
הרבה אנשים מחשיבים אותי לוולים-בייאסד (אבל, היי! כשלוולים היה את אינפיניט ואפיק היי וג'יסון ונל ובייבי סול ו... טוב אתם קולטים את הכיוון שלי, נכון?) ולכן כשהודיעו על טייסטי הייתי מקור ראשון לשאלות. לא היו לי יותר מידי תשובות, גם עכשיו אין- ומהסיבה הפשוטה שהבנים קצת אכזבו אותי.
אני יודעת שוולים אוהבים סגנונות שונים ואני מכבדת ותומכת בעניין, אבל יש הבדל בין סגנונות שונים לשיר שהוא פשוט לא מתאים לשיר דביוט.
בשיר הזה, בלחץ, יש לכל אחד מהם בית וחצי (כשלאחד מהם יש יותר, אם כבר).
זה לא היה כזה נורא אם לא היה מדובר בשיר של דו. שיר של דו צריך לחלק נכון; אני עוד מסכימה לכך שאת הפזמון (נו נא ארא!) הם שרים ביחד כי אני סאקרית של הדבירם האלו, אבל כמות האוטוטיון על הקולות שלהם שלא לדבר על החלק של האוטוטיון בהתחלה (ולאורך מרבית השיר?) שאף אחד מהשניים לא שר ואני אפילו לא מצליחה להבין מה הם אומרים שם.
החלק היחיד שאני אשכרה אוהבת בשיר (מלבד הנו נא ארא שנתקע בראש) הוא זה שמתחיל ב1:55 ונמשך כחצי דקה. החלק היחיד בו אשכרה אפשר לשמוע את הקולות שלהם ללא אוטוטיון- וזה כיא ני נשארתי והמשכתי לשמוע את השיר. מה עם המליון שעוזבים אחרי דקה כשהם לא מוצאים משהו שימשוך אותם? אני חושבתש וולים הסתמכו קצת יותר מידי על קונספט ה"אנחנו תאומים שנראים טוב ורוקדים סבבה!"
אמנם אני שמעתי שירים אחרים מהאלבום שעוד איכשהו הרגיעו אותי שיש להם את מה שצריך, אבל לא כולם שומעים. הרבה אנשים שומעים רק את הטייטל סונג וזה למה הוא צריך להיות טוב, זה למה הוא צריך להראות שהם שווים משהו- בקיץ 2011 אפילו הייתה כתבה די גדולה על העניין הזה, כתבה שכללה די הרבה מוחות גדולים בתעשיית המוזיקה הקוריאנית שאמרה שבן האדם הממוצע מחליט לפי החצי הדקה הראשונה אם הוא אוהב את השיר או לא.
להגיד את האמת? בפעמים הראשונות ששמעתי את השיר איבדתי בו עניין לחלוטין אחרי חצי הדקה הראשונה ורק כשראיתי את הקליפ הצלחתי אשכרה להתרכז עד הסוף. ואתם יכולים להגיד שאולי זה פשוט לא הסגנון שלי, אבל אני אוהבת אלקטרו יותר משאני אוהבת קייפופ (תגלית מפתיעה!) והשיר הזה מלא באלקטרו עם מינימום שירה. וזה מאכזב.
מבחינת מילים... מלבד האוטוטיון שאני לא מבינה מילה ממה שהם אומרים, הוא דווקא סבבה לגמרי. יש הגיון (אם כי חלקי) במילים של השיר.
הריקוד שלהם גם נהדר, אבל לא לוקחים בחשבון שלא תמיד בוהים בקליפ כששומעים את השיר ואז זה מאבד הרבה. אני מאוכזבת ומקווה שוולים יתעשתו על עצמם.
(וכן, החפירה הזו זה אחרי שניסיתי די לחסוך במילים אז אני כנראה אקדיש לזה פוסט גדול יותר בבלוג האישי שלי בשלב כלשהו השבוע.)