לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

יש לאפריים סבתא. ויש לה ברווזים.


להתקדם תוך כדי בועה....


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    נובמבר 2011    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

קטעים בקטגוריה: . לקטעים בבלוגים אחרים בקטגוריה זו לחצו .

Today i don't feel like doing anything


באמת שלא בא לבועון לעשות כלום.

רק להתכרבל חזרה במיטה הנעימה עם החצי החמים.

בערב החג בועון, חצי ואלון [חבר קרוב] הכינו שני סוגי מוקפצים [בקר בצ'ילי חריף ועוף בשום-דבש-סויה], חזה עוף ממולא בשום ברוטב אלף-האיים-חריף על הגריל, שני סוגי סלטים, בלינצ'ס פטריות, ומיץ ירוק זורח [שנראה כמו סבון כלים] בטעם מנטה-אננס.

כולם ליקלקו את האצבעות.

 

אחרי הארוחה קפצו בועון, חצי ואלון לעיר ואספו את ויקי ואנג'ליקה.

קנו אלכוהול ואצו רצו חזרה לבית.

כולם התמקמו בבית עד אתמול באמצע הלילה וכנראה היום יימשכו החגיגות. כי זה מש שעושים בחג.

והיום בועון גמורה מעייפות ורוצה לישון ולא מצליחה לחזור לישון כי 8 שעות זה יותר מדיי.

 

לילה טוב בועונים ובועוניות!

וחג שמח!

נכתב על ידי בועון , 30/9/2011 14:06   בקטגוריות אסייאתי, בועון, בועון החליטה ועשתה, בישול, בתיאבון!, זוגיות, חצי, לילה טוב, לילה ללא שינה, משפחה, אהבה ויחסים, אופטימי, חג שמח, אלכוהול, חברים  
3 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של מישהו, משהו, אחד מהשלושה. ב-1/10/2011 19:56
 



מצב רוח לבשל: פתיתים בנוסח אסייתי


רכיבים

 

* שלוש גמבות בשלושה צבעים חתוכות לרצועות
* שתי כוסות פתיתים מושרים במים חמים [לכדי חצי בישול]

* 400 גרם נבטים

* 180 גרם פטריות קצוצות

* שני בצלים בינוניים קצוצים דק

* חופן פטרוזיליה/בצל ירוק/עירית/ירק לבחירה קצוץ דק

* שמונה שיני שום חתוכות קטן

* רוטב צ'ילי מתוק [לפי הטעם] 

 

אופן ההכנה

 

מחממים בווק [או סיר] גדול שמן וזורקים לשם את הבצל, הירק והשום עד לשקיפות קלה של הבצל.

מוסיפים את הגמבה והפטריות ומערבבים היטב.

[לאוכלי הבשר שבינינו, ניתן להוסיף בשלב זה 500 גרם חזה עוף חתוך לרצועות ובמקום לחכות ללהתרככות הגמה, לחכות להלבנת העוף]

לאחר התרככות קלה של הגמבה מוסיפים את הנבטים ואת רוטב הצ'ילי [לפי הטעם] ומערבבים היטב.

משאירים ל-15 דקות על אש קטנה ומערבבים מדיי כמה דקות.

 

בתיאבון!

 

=====================================================

 

בועון החליטה שהיא מכינה היום אוכל שקשור לנבטים ולרוטב צ'ילי מתוק.

ומה יותר שווה מפתיתים בסגנון של מוקפץ?

היה טעים וחבל שנגמר מהר.

ככה זה כשבועון חיה במשפחה של 5 נפשות [מתוכן, שני גברים רעבים]

 

בועון סוף.

נכתב על ידי בועון , 25/9/2011 20:04   בקטגוריות בועון, בועון החליטה ועשתה, בריאות, להיות אישה, אופטימי, בישול, אסייאתי, משפחה, פתיתים  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של בועון ב-26/9/2011 10:19
 



כינוי:  בועון

בת: 32

תמונה




1,655
הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , המתמודדים , שונות
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לבועון אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על בועון ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)