לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים

כל מה שבא לי להגיד..

Avatarכינוי:  תמר ירדן

בת: 39





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    פברואר 2012    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829   

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

2/2012

חולה לך על התחת!!!


יאמי יאמי יאמיייייייייי

זה דוגמית קטנטנה מהגברבר החתיך הסקסי המדהים האהוב עליי ומהתחת המושלם שלו שפשוט דורש רימינג 24/7 :) :) :)

היינו ביחד יומיים השבוע והיה ממש ממש ממשששש מעולה!!! או בתרגום חופשי לאנגלית:

!!!fucking Ass shit oh my God

ועכשיו אם תרשו לי לחזור לעברית אני אפילו מוכנה לנדב קצת מידע בשפת האם,אז ככה..

נסענו לנו לצימר ממש נחמד באיזור המרכז עם שירות ממש מעולה ותפריט ממש מגניב שכלל בין כל הארוחות השתייה והאלכוהול גם דברים חשובים באמת כמו עיסוי,סיגריות,מברשת שיניים ואמצעי מניעה(היה חסר רק פוסטינור והם היו מכסים את כל האפשרויות).

שהגענו לצימר בלילה היינו ממש שפוכים ואפילו לא היה לי כוח לשכב על הבטן לפסק רגליים ולהרגיש איך הוא חודר לי עמוק וחזק לכוס הרטוב שליאה?אה?אה?

אז במקום נשכבתי על הבטן והוא זיין אותי עמוק וחזק בתחת(לא חשבתם לרגע שהלכנו לישון נכון?)בדיוק כמו שאני אוהבת(ואני נשבעת שעדיין כואב לי,אבל למזלי מאזוכיזם זה השם האמצעי שלי)ולהרגיש אותו גומר בתוכי וגונח לי באוזן אחחחחחחחח מילים לא יוכלו להסביר....

ואחרי מולטי אורגזמות גניחות צעקות ירידות ושאר מיני תועבה מתישהו הלכנו לישון ואחרי שהתעוררנו עם קפה סיגריה ושאר הדברים,הגיע הזמן לארוחת ממתקים ובתפריט סוכריות קופצות ישירות מהדגדגן...אוקי יש לי כמה דברים להגיד קודם כל הוא הגבר עם הלשון הכי קטלנית לבנות המין הנשי הגברבר הזה יורד בחסד עליון! ומעבר לזה מסתבר שסוכריות קופצות זה ציוד בדס"מי לכל דבר זה מרגיש כמו הצלפות קטנות על הכוס ואני ממליצה בחום אהבה וחרמנות!(רק אזהרה דביק בטירוף ומומלץ להצטייד בסבון אינטימי לאחרי) ואחרי שוב אין ספור אורגזמות מצידי הגברבר פשוט זיין לי את הצורה פעם אחרי פעם לרמה כזאת שכנראה שמעו אותי בכל האזור(יש אפילו תיעוד קצר לאירוע המשמח והקולני).

ואני לא מאמינה שאני רושמת את זה אבל הגברבר הזה עשה את הבלתי יאומן והצליח להתיש אותי(ההלם והשוק!!).

רק המראה שלו והקול שלו לבד גורמים לי להיות רטובה וחרמנית ברמה פסיכוטית ושהוא נוגע בי יש לי צמרמורת בכל הגוף,הוא הגבר הכי מדהים במיטה(ומחוץ לה)שאי פעם הכרתי ואני שמחה לבשר קבל עם ובלוג שהוא ללא ספק מספר 1 אצלי ברשימה בלי שום מתחרים.

ומעבר לכל הסקס הזיונים ושאר הדברים שהיו שם אני חייבת להגיד לך יקירי(כן גם הוא קורא כאן) שאתה גורם לי להרגיש הכי טוב בעולם ושאתה הגבר הכי נפלא ומקסים שאי פעם פגשתי(שאר המחמאות יחולקו לך באופן פרטי מאוחר יותר).

לסיכום..

היו לי יומיים הכי טובים מחרמנים ורווי אורגזמות שיש ואני רק מצטערת על כמה דברים..

שלא יצא לנו להשתמש בשמן תינוקות(פעם הבאה מובטח).

שלא הערתי אותך עם מציצה(פעם הבאה מובטח 2 סבבי).

ועוד משהו שאני שומרת בסוד(ששששש....)

אה כן וכרגע אני הבעלים הגאים של 17 סימנים בשלל צבעי הקשת(יותר לכיון סגול כחול אבל למה להיות קטנונית?)"שהושארו" על גופי ע"י הגבר הסקסי שלי.

וזהו בנימה אופטימית וחרמנית זאת אני מאחלת לכם סופ"ש של גמירות גניחות זיונים ומעשי סדום :)

תמר(מאזוכיזם)ירדן.

 

במהלך כתיבת הפוסט הזה גמרתי 3 פעמים מלחשוב על היומים האלה(איזה כיף לי).

נכתב על ידי תמר ירדן , 23/2/2012 14:50   בקטגוריות גמירות, זיונים, חרמנות, מצב רוח שובב, סקס, BDSM  
26 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של misterz1974 ב-10/11/2014 08:21



הבלוג משוייך לקטגוריות: 20 פלוס , מתוסבכים , סקס ויצרים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לתמר ירדן אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על תמר ירדן ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)