אתמול היה פורים. יכולתי לחזור הביתה וללכת למסיבה עם אנשים מהשכבה שלי או להישאר אצל אחותי בדירה, והם עשו שם מסיבה. נשארתי אצל אחותי, בסוף. היה לי ממש ממש מגניב, ניצלתי את ההזדמנות ללבוש חולצה של אחותי שתמיד רציתי ללבוש אבל אף פעם לא הייתה לי סיבה, והיה לי תירוץ להתאפר (אני לא מתאפרת בדרך כלל, לגמרי מעדיפה את המראה הטבעי אבל באירועים זה נחמד). שתיתי מספיק כדי לצאת מקונכיית ה״זה מביך״ שלי, אבל לא יותר מידי כדי לא לפלוט כל דבר שעולה לי לראש ולהתנהג מוזר. אז יצא שהכרתי כמה אנשים די נחמדים, וכל המצב היה די נחמד.
אז הגיעו חברים של אחותי מהתיכון. זה האקס של אחותי מהתיכון שהם בקשר ממש טוב, ועוד שני חברים שלו שלא ראיתי המון המון זמן. הם מכירים אותי מאז שאני בת 11 בערך. אני ואחותי תמיד היינו קרובות ואני תמיד הייתי טיפה מבוגרת לגילי (סליחה על חוסר הצניעות. אבל פאק איט, תמיד הייתי בהרבה מבוגרת לגילי) ככה שיצא לי לשבת איתם לפעמים לפני אתמול. תמיד הייתי הקטנה המתוקה שצריך להזהר איתה במילים, זאת שלא ממש מבינה עניין (אפילו שהבנתי, אבל הרתיעה שלהם מהגיל שלי אז היא מובנת ואפילו טובה. אני מתבגרת מהר מספיק ולא היה צריך למהר את זה עוד יותר.), עד אתמול.
מדובר על אנשים בני 22-23, אני חוגגת 18 עוד חודשיים ואני אחות של אחת מהחברות שלהם. אז ברור שהתפלאתי כשהם התחילו לדבר איתי סתם ככה, על הנהיגה והצבא ועל זה שאח של אחד מהם איתי בשכבה והוא ממש ערס ופוזאיסט. צחקו איתי כשאמרתי שרוב הבנים בשכבה שלי קטנים עליי, משהו שבחיים לא הייתי מודה בו בלי אלכוהול כי זה מתנשא. אבל הנה אני, נהנת מתשומת הלב.
האקס של אחותי הוא כמו אח גדול בשבילי, הוא תמיד שם כשאני צריכה אותו, אז הוא פחות היה בשיחות האלה אבל דיברנו ביננו קצת אחר כך. כשאחותי התיישבה לידינו הם הסתכלו אחד על השני ועליי וציחקקו. שאלתי מה הוא אמר והיא אמרה:״הוא אמר שאת יפה״
הבנים האלה היו ותמיד יהיו חברים של אחותי ולא יותר מזה. תפסתי אותה לרגע בצד ושאלתי אותה אם היא שמה לב לתשומת לב שחברים שלה נותנים לי. בחיוך שמסתיר מאחוריו הבנה של כל עוולות הפטריכאיה (כלומר, סוג של חיוך מתנצל), היא אמרה: ״כן. טוב, נהיית כוסית.״ ו(פעם אחרונה שאני מאשימה את האלכוהול בפוסט הזה) אמרתי בלהט הרגע, בלי סינון: ״כן, אני יודעת. נהייתי לגמרי כוסית!״ ובאותו רגע, האמנתי בזה בכל ליבי. כאילו שכל בעיות דימוי הגוף שלי נעלמו להן לגמרי.
עוד דברים משעשעים שקרו אתמול:
- הלכנו לאכול במוזס בשתיים בלילה
- בתור למוזס, האקס של אחותי מתחילת הפוסט נעמד בתור ליד האקס של אחותי מלפני שנה בערך שאני ממש לא אוהבת. אני לא זיהיתי אותו בהתחלה וקצת דרכתי עליו בטעות. הוא אז אמר שלום לאחותי והם התחילו לדבר קצת, ואני הסתכלתי בפרצוף רצחני לאקס (מתחילת הפוסט. יותר מידי אקסים!) כי באמת קשה לי לשמוע את ההוא מדבר ואז הוא אמר לי:״ שמעי, אני מכיר את אחותך. אל תתעצבני כלכך, גם ככה עוד 10 דקות היא מסיימת את הערב איתי״. אז צעקתי עליו, כי אני באמת לא רוצה לשמוע ממנו דברים כאלה. חוץ מזה שהוא סיים את הערב איתי...כלומר החזיר אותי הביתה מתל אביב. סוטים.