חייה של אולטרא- חילונית #1:
"ירדן, מה החג האהוב עלייך?"
אני:"יום כיפור"
~
מיכאל:" הייתי ברוסיה והיה שם נקניקיה עדופה בביקון עם גבינה וזה היה ממש טעים"
אני:"מממ...נשמע כמו טרשת עורקים!"
האיראנים לא ישגרו פצצת אטום לישראל. באמת, הם מספיק חכמים כדי להבין שפצצת אטום בכל מקום בעולם תשנה קצת יותר מרק את הפוליטיקה בין המדינות, אלא גם תחריב חלק מאוד גדול של המערכת האקולוגית הסביבתית בכדור. וחוץ מזה, פצצת אטום שתנחת על ישראל תשפיע באופן די ישיר גם על סוריה וירדן (סתם כי אינלי כוח לוויכוחים פוליטיים בסטטוס שלי)
"ירדן, את ממש ילדת פייסבוק""
נו קידינג.
~
אני אלבש ואעשה מבחינה חיצונית מה שבא לי, וארגיש טוב עם עצמי לא משנה מה. אז זייייין ענק על כולכם ועל כל האנשים שנותנים לי ביקורות איך להתלבש יותר יפה. (אבל בעצם להיראות כמו כולם, כי פתאום כולם לובשים ניטים, וגופיות רחבות ומכנסיים גבוהיים וג'ינסים שמגיעים עד אמצע השוק)
~
אני כל כך מתרגשתתתתת מהפרק של דוקטור הוווווווווו בא לי להתאבבבדדד ולחזוררר לחייים ביום שבתתתתתתתתתת (דוקטור הו פאנגירל.)
~
יש לי בלוג בישראבלוג ומספרו הוא 803088. מוזמנים לראות ולהגיב! (פשוט.לא.)
~
שמישהו ימצא לי חבר ועכשיו.ברגע זה. עכשיווווו!
~
זה כאילו שכשאני ממש עייפה יוצאים לי אחלה פוסטים.
לילה טוב:)
ירדן