
היייי! שלא תחשבו שברחתי לכם :) די הרבה זמן לא כתבתי בבלוג, בעיקר בגלל תקופת המבחנים והעבודות העמוסה שלי השנה (ועדיין נשארו 2 עבודות!), אך מלבד זאת היו כל כך הרבה חידושים (טובים) בחיים שלי בתקופה הזו (כמו לדוגמא הצעת נישואין ומשרה חדשה במשרה מלאה), שעוד יותר מנעו ממני למצוא רגע פנוי...אבל עכשיו החלטתי שזהו!!!!!!!
אז היום תקבלו מתכון צמחוני (שמתאים גם לטבעונים) בריא וטעים במיוחד, ללא גלוטן, ללא ביצים, ללא חלב וממש דל בשומן. כמו רוב המתכונים הצמחוניים שלי, גם המתכון הזה בא מתוך הצורך שלי למצוא גיוון לארוחת צהריים מזינה...תהנו :)
אני מצרפת תמונות רק של התוצר הסופי, מכיוון שאתם כבר תראו במתכון כמה שזה באמת מאוד פשוט, בסך הכל מערבבים הכל יחד :)
פסטה ברוטב שמנת סויה, פולי סויה ואגוזי מלך
חומרים:
חבילת פסטה ללא גלוטן - 100% קמח אורז מלא (500 גרם)
שמנת סויה (אלפרו לבישול) 5% שומן (250 מ"ל)
2 כוסות פולי סויה (חצי חבילה של פולי סויה קלופים מוקפאים).
חצי כוס אגוזי מלך קצוצים גס
כפית אגוז מוסקט
כף מלח ים
חצי כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
2. במקביל מבשלים את פולי הסויה לפי הוראות היצרן.
3. במקביל, מבשלים את שמנת הסויה כ- 10 דקות, עד שמבעבע.
4. שופכים את השמנת על הפסטה ומערבבים.
5. מוסיפים את פולי הסויה המבושלים, את אגוזי המלך הקצוצים ואת התבלינים ומערבבים.
6. בתיאבון :)

ערכים תזונתיים למתכון:
סימון תזונתי עבור מנה\יחידה |
אנרגיה |
220 קלוריות |
חלבונים |
7.4 גרם |
פחמימות |
33.2 גרם |
שומנים |
5.7 גרם |
|
 |
© אנלייזר למתכון עלולה להיות סטייה בנתונים. |
לערכים תזונתיים מלאים:
http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/2851