אחד מהדברים שאני הכי אוהבת לעשות בזמני הפנוי זה לאפות (לבשל יוצא פחות, ומבחינתי זה פחות מועיל כי אני נורא בררנית לגבי מה שאני אוכל ביום יום, ומסרבת לאכול כל מיני דברים שהרבה אנשים אוהבים [אורז, ואין לי מושג למה]). אז ככה או ככה, רק אתמול הכנתי עוגת לימון (שנגמרה, ולא מצאתי סיבה לצלם), אבל פעם אני מביאה תמונות של קאפקייקס, אותם הכנתי פעמיים (פעם אחת למסיבת סיום בשיעור פיזיקה, והפעם השנייה מצולמת כאן).
הכנו אותם למען חברים שבאו אלינו מחוץ לעיר, והם התקבלו באהבה רבה (לצערי/למזלי, היו עוד שתי עוגות שהביאו האורחים, ולכן נשארו הרבה מאוד קאפקייקס שנגמרו די מהר לאחר מכן).
אז אמא קנתה סוכריות יפות ובראסק (אם ככה קוראים לזה, וזה אגוזי לוז מצופים בסוכר שנקצצים גס), והפעם הקאפקייקס גם יצאו טובים יותר, והכי חשוב- גדולים יותר (כי במקום לשים אותם בתוך מנז'טים בגודל 2, שמתי אותם במז'נטים האלה, שהם בטח בגודל 5).